Rider on the storm je napisao:
Englezi su govnari, osvojio je čovjek 7 Wimbledona kod njih u dvorištu i našli su nešto da mu kenjaju.
Federer nikad nije osvojio Rim i Monte Karlo, a Nadal nikad nije osvojio Majami i Pariz (pričam o Mastersima).
I hiljadu još stvari ima po kojim je Nole apsolutni broj jedan.
Jedino je zanimljiv broj titula, Nole (94) nikada neće stići Jimmy Connors-a (109), a teško i Federera (103), dok se sa Ivanon Lendlom izjednačio.
Ali ok, kada je on igrao, kakav je tenis tada bio, to je kao ona priča da je Pele dao 10000 golova ali u nekim livadskim ligama.. a i ove titule u kojima Federer vodi su ATP 250.
A i Jimmy Connors svakako nikada nije osvojio Roland Garros, tako da je sve jasno.
Kontam može se uzeti još jedan Wimbledon, Alcaraz nije za travu.. a i to je turnir za iskusne i za velikane.
A možda i US Open, mada tu može biti svašta ali otom potom.
"Oni mogu samo da pvihvate da mu popuše ku*ac, je*em im majku svima, počevši od Hansa Holcijusa pa nadalje, samo dalje pvovocivajte, pa ćete na kvaju movati pojesti sva govna koja ste izasvali."
Eto movao sam Šešelja da citivam koliko su me naljutili.
"Марта, Марта, бринеш се и узнемираваш за много, А само је једно потребно. " - Luka 10, 41-42.
On je po nivou igre prevazišao, srušio preostalu dvojicu dok su bili na svom vrhuncu, bukvalno kao izazivač u boksu, i tu je kraj svake priče. Nadal je bio kralj Rolan Garosa, ali pojavi se čovjek i prevaziđe ga i to ne jednom. I to je to. 14 titula, svaka čast, ali više nisi najbolji, pojavio se bolji. Trebao je Nadala tući još na onom meču na RG što je prekinula kiša, pa otjerala u drugi dan, imao ga je, bješe li '12. ili '13, gledao sam kod dede pokojnog, sjećam se toga dobro... Sam Toni Nadal je priznao da bi Đoković dobio da nije bilo prekida. Čovjek je dizao nivo igre i prešišao ih kvalitetom. Ne drastično, ali dovoljno da se istakne. Sve da je i ostao na manje titula od njih, zbog toga što ih je prevazišao i srušio, on je najbolji teniser što je ikad igrao.
Veoma jednostavno.