banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 10:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 135  Sledeća

Ko ce osvojiti titulu?
Arsenal 10%  10%  [ 5 ]
Manchester City 27%  27%  [ 14 ]
Chelsea 25%  25%  [ 13 ]
Liverpool 29%  29%  [ 15 ]
Tottenham Hotspur 0%  0%  [ 0 ]
Everton 0%  0%  [ 0 ]
Manchester United 6%  6%  [ 3 ]
Newcastle 4%  4%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 52
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Čelzi će teško do titule, isto kao i crveni... S razlikom što će Čelzi i sledeće sezone biti u samom vrhu, a ovi će se raspasti, ako ne dočekaju kiks Sitija...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
стандардно од тебе... право у кост и са много чињеница, без уплитања субјективног...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Braneee je napisao:
murinjo kenja... da ima imalo obraza ne bi se prosipao kako se prosipa po konferencijama za novinare, vec bi svoju energiju ulagao u nalazenje nacina kako da nadigra protivnika... njegove carobnjacke takticke zamisli su vec vidjene po evropskim terenima (guglaj roberto di matteo chelsea, ako se ne sjecas)... vilu nisam gledao, ali sa sanderlendom sam gledao i ono sto sam upratio je da je tu trebao biti crveni za ramiresa (jeste sudijska greska, ali oprostio sam mu, ipak je celzi institucija, vec 15 godina zavrsavaju u prvih 6, ne racunam drugu ligu prije toga)... ne sjecam se nekih vecih sudijskih gresaka? (podsjeti me ako moze)

Murinjo kenja. Vau Serloce Holmse, reci mi jos stvari koje nisam znao.
Kao sto je neko vec rekao ovdje, Murinjo je genijalan takticar i genijalan psiholog. Kenja po konferencijama da paznju preusmjeri na sebe. Uvijek je u centru paznje tako da igraci ne osjecaju pritisak.
Cekaj, on treba da razmislja kako da nadigra protivnika? Sad se vrati na moj post u kojem pisem kako je Celsi igrao sa najjacim timovima ove godine u ligi pa ponovo iscitaj.
Ti meni stvarno pricas da Murinjo kopira Di Matea? I ja sad treba s tobom da se raspravljam??
Protiv Sanderlenda Celsiju nisu svirana minimum 2 penala, igranje rukom. Crveni Ramiresu nidje veze, moglo se suditi ali i nije. Moraces se jos malo potruditi da bi opravdao svoju glupost "da nije bilo sudija Celsi ne bi ni bio u vrhu tabele".

A evo ti utakmice sa Vilom da malo vidis stvari jasnije:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_tgmPRYpVHc[/youtube]

EDIT - Murinjo treba da razmislja o prelazenju preko svog ponosa i mijenjanju taktike protiv slabih timova. Zivim za dan kada ce poceti utakmicu sa 2 napadaca i samo jednim zadnjim veznim.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Murinjo kenja. Vau Serloce Holmse, reci mi jos stvari koje nisam znao.

sta da ti kazem? da si kontras?
Kao sto je neko vec rekao ovdje, Murinjo je genijalan takticar i genijalan psiholog. Kenja po konferencijama da paznju preusmjeri na sebe. Uvijek je u centru paznje tako da igraci ne osjecaju pritisak.

sjajno, evo divim mu se, sutra cu i da mu svijecu zapalim
Citiraj:
It's very difficult to play a football match where only one team wants to play, very difficult. A match is about two teams playing. This match was only one team playing and another team not. I told Big Sam that, because they need points, to come here and do it the way they did... is it acceptable? Maybe yes.
ovo je nakon wh, a svi smo vidjeli kako je bilo protiv atletika...
Cekaj, on treba da razmislja kako da nadigra protivnika? Sad se vrati na moj post u kojem pisem kako je Celsi igrao sa najjacim timovima ove godine u ligi pa ponovo iscitaj.

da, ima toliko miliona i odrijesene ruka i on treba da se prilagodjava protivniku? sto se tice ovog drugog dijela, vidim tvoju poentu he he, nije bitan teren bitno je sta je na rezultati.com pa cu se sad sloziti sa tobom da je on nadigrao te timove he he
Ti meni stvarno pricas da Murinjo kopira Di Matea? I ja sad treba s tobom da se raspravljam??

ma jok, uvreda,roditelji, uvreda...
Protiv Sanderlenda Celsiju nisu svirana minimum 2 penala, igranje rukom. Crveni Ramiresu nidje veze, moglo se suditi ali i nije.
ne sjecam se, daj neke snimke... ma nidje veze, klasika je na fudbalu nabiti lika laktom u facu...
Moraces se jos malo potruditi da bi opravdao svoju glupost "da nije bilo sudija Celsi ne bi ni bio u vrhu tabele".

hocu... pisem seminarski, angazovao sam tim strucnjaka...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koliko god njegov stil bio "specifičan", on ostvaruje rezultate... Ako mu izmakne veliki trofej u ovoj, u sledećoj godini sigurno neće, tako je bar bilo zadnjih 10 godina... Redovno uzimaju vrhunske igrače i oni su sad ekipa sa top reputacijom u Evropi... Para neće nestati, dok tajkunima ne dosadi igrati "menadžer uživo"... City će, na žalost, pregaziti ova tri zadnja kola i opet uzeti titulu za dlaku... Liverpul ima najbolji raspored, al bez fortune cijela ova bajka će na kraju biti najgora spuštalica dosad, gol razlika...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma ne moze ni on do zore... nema sanse...
ja pokusavam da se sjetim kad je to ferguson doveo ekipu, drzao 10 igraca na svojoj polovini pri rezultatu 0:0 i pustio da protivnik diktira ritam citavo jedno poluvrijeme, ali ne ide... mislim da je samo pitanje vremena kada ce i on i pep biti gurnuti u zaborav... nadam se da ce to vrijeme doci sto brze...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pogledaj finale LŠ na Old Traffordu protiv Barcelone... S tom ekipom, u to vrijeme, niko nije mogao da se nadigrava... On ih je dva puta skinuo u 1/2 finalu, a mogao je i treći da Iniesta nije postigao go karijere u 90+ na Stanfordu... I u revanšu će igrati oprezno do penala, ako nešto uđe dotad, još bolje... Al' probaće da ne mora ganjati 0:1 na svom terenu i ostaviti prostor kontrama Atletica... Barcelna je napala, pa je Atletico mogao 5 komada strpati na kontre... Bolje ih pustiti, čekati grešku, ulog je prevelik...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Raskrinkavanje – mit o „anti-fudbalu“

Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/raskrinkavanje ... i-fudbalu/

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Koji god od ova 3 tima uzmu titulu neće biti nezasluženo, zar nije odlično što gledamo ovaku uzbudljivu završnicu prvenstva?
Što se tiče gubljenja bodova protiv Sunderlenda, Aston Ville, pogotovo kući WestBroma i WestHama, mora se nešto krivice pripisati i Mourinhu jer protiv tih timova se mora igrati sa više ofanzivnijih igrača a ne uvijek 4-2-3-1, da je bar jednom probao sa 2 napadača možda bi i lakše pobjeđivao takve ekipe.
O njemu kao seratoru i idiotu uopšte nema smisla pričati, čovjek je vrhunski psiholog koji će do kraja svoje karijere biti u ''ratu'' sa medijima i protivničkim trenerima i ekipama jer to je on: ''special one''. To je dio njegove personalnosti i šarma.
A sa druge strane, ako neko kaže da on igra anti-fudbal i da je sramota za fudbal, taj očigledno ne zna ništa o fudbalu. Fudbal odavno nije spektakl, otkad su prevelike pare u njemu svima je stalo samo do rezultata tako da te priče ne piju vodu. Mislite li da bi Rodgers prihvatio da je svaku utakmicu dobio tvrdo 1:0 i da osvoji tituli ili da daje po 5-6 golova po utakmici i završi drugi? Naravno da bi...
Moderni fudbal se sastoji između vrhunskog balansa odbrane i napada, da imaš kontrolu u svojoj zadnoj trećini i da što efikasnije realizuješ prilike koje ti se ponude kad ti napadaš. Chelsea već godinama ima savršenu odbrabenu kontrolu a nisu ni u napadu loši, ne bi bili u polufinalu lige šampiona i nadomak domaće lige da ne znaju napadati. Da su imali krštenog napadača ove sezone, koji bi dao barem 20 golova odavno bi već bilo sve gotovo, ali bože moj...
Ona utakmica u Madridu je bila negledljiva, to je svima jasno, ali ekipa je tu došla sa jednom motivom a to je da ne primi gol i da kroz neke prilike koje će se otvoriti u toku utakmice, a otvorili su se u vidu par opasnih prekida eventualno zabiju gol a nisu. Šta bi bilo da su zabili gol? Svi bi pričali kako je Mourinho bog, jer je dao gol a nije primio.
Uglavnom mislim da svako treba navijati za svoju ekipu, ako je već ima, i pustiti druge da igraju kako oni hoće. Ako pobjediš svaka čast, a ako izgubiš pružiš ruku i kažeš bili ste bolji i doviđenja prijatno.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 07:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Murinjo je konjina na kvadrat.
Isti takav pickasti fudbal ce poceti i na SF, braniti se na svom terenu.
Da im hoce Atletiko uvaliti 5 komada, samo da vidim ono usrano lice Murinja.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 08:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Crveni Ramiresu nidje veze, moglo se suditi ali i nije.

Ne b da se uplicem u ostatak pisanija, nego samo ovo me zanima.

Crveni nije nidje veze, nego je cist. Namjeran lakat u lice protivnika je uvijek bio crveni, nema veze sto je ovaj pao ko da ga je geler pogodio. Em to nije prvi put da Ramires igra prljavo ove godine. Na kraju krajeva, dobio je kaznu od 4 utakmice neigranja, tako da sigurno nije u rangu "moglo se suditi ali i nije".

Otkad je Murinjo s Realom forsirao taktiku sa tri zadnja vezna, navijam protiv njega. Umri materi.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ja sam otisao na drugu utakmicu sa Vilom.

Ovo jest crveni ali jedno je situacija koju sudija nije vidio a drugo je situacija koju jeste vidio a fulao je sa odlukom.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 08:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Murinjo se ne mogu osporiti rezultati, ali poserem se ja na onu igru od juče (iako mi je drago što su dobili), a pogotovo onu protiv Atletika.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Murinjo je jedan od najboljih trenera današnjice, po nekim i najbolji. Rezultati sve govore. Gdje god je radio donosio je najvažnije trofeje, izuzev Lš sa Realom i Čelzijem, ali je to s Portom uradio.
To da je slab trener samo neznalica može reći. Sila Boga ne moli.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja ne znam u cemu je problem sa tim Murinjom....juce smo mi izgubili a nije Chelsea pobjedio...ista prica i protiv Atletika samo sto je tamo bila nula....osim toga 100% sam siguran da Murinho da je htio da pobjedi igrao bi se odlican fudbal, zanimljiv za gledanje, ali Murinju riskantan zbog rezultata....to se vidi protiv manjih timova gdje se on otvori i ide na pobjedu i onda ga usere nesto sto nije trebalo...u svakom slucaju covjek je vrsni takticar i trenutno mislim da nema trenera na svijetu boljeg od njega....

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Мени је тај Мурињо некако недоказан тренер, он све резултате прави у врхунским тимовима са огромним буџетима, ни Порто није неки изузетак, то је била врхунска екипа. Некако се створила фама да је он велики тренер, а он у ствари увијек дође на готово.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Popokatepetl je napisao:
Мени је тај Мурињо некако недоказан тренер, он све резултате прави у врхунским тимовима са огромним буџетима, ни Порто није неки изузетак, то је била врхунска екипа. Некако се створила фама да је он велики тренер, а он у ствари увијек дође на готово.

"Volio bih vidjeti da preuzme Valensiju, Sevilju, Lacio, Everton i od njih napravi ekipu za titulu."

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Тако некако, док се не докаже у неком слабијем тиму, он је за мене, логично, недоказан тренер. Ха ја, што би рекао један уважени форумаш

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Jel to nestalo drva ili sta...a nije hladno, ne mora se lozit...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Po toj logici ispade da je sa bogatim klubom osvajanje titule samo formalnost.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]