Elvis Presley je napisao:
Murinjo kenja. Vau Serloce Holmse, reci mi jos stvari koje nisam znao.
sta da ti kazem? da si kontras?
Kao sto je neko vec rekao ovdje, Murinjo je genijalan takticar i genijalan psiholog. Kenja po konferencijama da paznju preusmjeri na sebe. Uvijek je u centru paznje tako da igraci ne osjecaju pritisak.
sjajno, evo divim mu se, sutra cu i da mu svijecu zapalim
Citiraj:
It's very difficult to play a football match where only one team wants to play, very difficult. A match is about two teams playing. This match was only one team playing and another team not. I told Big Sam that, because they need points, to come here and do it the way they did... is it acceptable? Maybe yes.
ovo je nakon wh, a svi smo vidjeli kako je bilo protiv atletika...
Cekaj, on treba da razmislja kako da nadigra protivnika? Sad se vrati na moj post u kojem pisem kako je Celsi igrao sa najjacim timovima ove godine u ligi pa ponovo iscitaj.
da, ima toliko miliona i odrijesene ruka i on treba da se prilagodjava protivniku? sto se tice ovog drugog dijela, vidim tvoju poentu he he, nije bitan teren bitno je sta je na rezultati.com pa cu se sad sloziti sa tobom da je on nadigrao te timove he he
Ti meni stvarno pricas da Murinjo kopira Di Matea? I ja sad treba s tobom da se raspravljam??
ma jok, uvreda,roditelji, uvreda...
Protiv Sanderlenda Celsiju nisu svirana minimum 2 penala, igranje rukom. Crveni Ramiresu nidje veze, moglo se suditi ali i nije.
ne sjecam se, daj neke snimke... ma nidje veze, klasika je na fudbalu nabiti lika laktom u facu...
Moraces se jos malo potruditi da bi opravdao svoju glupost "da nije bilo sudija Celsi ne bi ni bio u vrhu tabele".
hocu... pisem seminarski, angazovao sam tim strucnjaka...