banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 06:16 Danas je 01 Jul 2026, 06:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2010, 23:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Mar 2010, 18:35
Uveren sam da se na Svetskom necemo obrukati jer je Antic strasan autoritet, ya rayliku od sestkovica. Samo da ydravlje posluyi!!! Jankovic se opet povredio!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Citiraj:
Janković "dobro" prošao

Vezista Đenove Boško Janković, koji se povredio na meču sa Interom (0:0), dobro je prošao. Srpski reprezentatovac nije obnovio povredu ligamenata kolena, zbog koje je pauzirao još od avgusta prošle godine, već je u pitanju meniskus. Lekari prognoziraju da će pauzirati od četiri do pet nedelja, tako da će imati dovoljno vremena da se oporavi i vrati na teren, kako bi bio spreman za pripreme reprezentacije za SP u Južnoj Africi.

http://www.sportal.rs/news.php?id=22841

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Engleski prmijerligaš Portsmut potvrdio je da je Duško Tošić napustio klub samo nekoliko nedelja pošto je stigao iz nemačkog Vredera kao "slobodan igrač".

Tošić (25) je doveden kako bi pojačao odbranu Porsmuta, ali Fudbalska federacija Engleske (FA) nije dozvolila Portsmutu da zbog dugovanja registruje srpskog igrača.
Klub je želeo da zadrži Tošića, ali je trener ekipe Pol Grouvs , priznao da je jedino razumno rešenje bilo da puste igrača da potraži novu sredinu.
"Nije bilo smisla da ga držimo i dalje u ekipi", rekao je Grouvs i dodao:
"Ovo je sramota! Tošić je trenirao sa nama i počeo polako da se navikava. On je žrtva finansijske situacije u klubu."
Tošić je prvo trebalo da pređe u Duizburg, ali se u poslednjem trenutku, na veliko razočaranje ljudi iz uprave Verdera, odlučio da karijeru nastavi u Engleskoj. Sada ostrvski mediji kao novi klub Duška Tošića spominju špansku Valensiju.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Engleski prmijerligaš Portsmut potvrdio je da je Duško Tošić napustio klub samo nekoliko nedelja pošto je stigao iz nemačkog Vredera kao "slobodan igrač".

Tošić (25) je doveden kako bi pojačao odbranu Porsmuta, ali Fudbalska federacija Engleske (FA) nije dozvolila Portsmutu da zbog dugovanja registruje srpskog igrača.
Klub je želeo da zadrži Tošića, ali je trener ekipe Pol Grouvs , priznao da je jedino razumno rešenje bilo da puste igrača da potraži novu sredinu.
"Nije bilo smisla da ga držimo i dalje u ekipi", rekao je Grouvs i dodao:
"Ovo je sramota! Tošić je trenirao sa nama i počeo polako da se navikava. On je žrtva finansijske situacije u klubu."
Tošić je prvo trebalo da pređe u Duizburg, ali se u poslednjem trenutku, na veliko razočaranje ljudi iz uprave Verdera, odlučio da karijeru nastavi u Engleskoj. Sada ostrvski mediji kao novi klub Duška Tošića spominju špansku Valensiju.

mislim da je ovo vec stara vijest jer danas se pojavila vijest da je otisao u swansea.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
mislim da je ovo vec stara vijest jer danas se pojavila vijest da je otisao u swansea.

Ja je sad procitao na Mondu a pise
Citiraj:
09. mart 2010. 13:03 > 14:27

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
mandrak je napisao:

Ja je sad procitao na Mondu a pise
Citiraj:
09. mart 2010. 13:03 > 14:27

a ja sam negdje procitao za ovaj swansea ali nemam pojma gdje :-?

kako god,ako ode u valensiju kod onoga majmuna moze se pozdraviti sa karijerom.evo vec nekoliko kola gledam zigic ne ulazi nikako,stalno ulazi onaj domingez(taraba) sto je dosao iz rubina.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma daj Boze da se izvuce iz ovoga, cisto sumnjam da ce njegova karijera biti uzlazne putanje... :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 00:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ma daj Boze da se izvuce iz ovoga, cisto sumnjam da ce njegova karijera biti uzlazne putanje... :-? :-?

sa onakvom zenom tesko :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
mandrak je napisao:
a ja sam negdje procitao za ovaj swansea ali nemam pojma gdje :-?

To sam pročitao jutros u Blicu...

Evo nešto o tome...
http://www.tribalfootball.com/portsmouth-defender-tosic-cleared-swansea-move-691341

Citiraj:
Portsmouth defender Tosic cleared for Swansea move

The FA have cleared Portsmouth defender Dusko Tosic to join Swansea City.

The FA had initially said they would block any deal with Swansea because Tosic signed for Portsmouth last month.

But the Serbian international's representatives say they have now received assurances that a transfer will be ratified by the authorities.

U svakom slučaju sad JK ima muža drugoligaša... Kakav blam... 8)

Inače nije taj Swansea ni toliko loš imaju šanse da se plasiraju u Premier ligu iduće sezone... Ali Tošić je jako daleko od reprezentacije i trebaće mu čudo da se ikada vrati...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 15:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedin njegov uspjeh bi bio kad bi ga JK preko veze ugurala u "Farmu"

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Eduardo (ni)je rekao da će navijati za Srbiju!

Netačnu informaciju ponudio je jedan fudbalski portal prenevši intervju koji je Eduardo da Silva dao brazilskom dnevnom listu O Globo. Hrvatski reprezentativac i član Arsenala u razgovoru za brazilski list pričao je o Svetskom prvenstvu na kojem on, kao niti "vatreni" neće nastupiti, a na pitanje za koga će navijati Tribalfootball.com je preneo Eduardove reči:

- Ovog leta ću navijati za Brazil, naravno. Verovatno ću malo i za Srbiju!

Pravi odgovor, a netačno prenesen od strane portala! Sam fudbaler kaže da je rekao da će navijati za brazilsku reprezentaciju, a u zaključku teksta dodaje "i, naravno, verovatno malo protiv Srbije".

Taj je primer, verovatno, izvučen kroz konstataciju medija o rivalitetu Brazila i Argentine, koji je upoređen sa onim Hrvatske i Srbije, ali opet - koji je bio motiv naturalizovanog Brazilca da uopšte spominje Srbiju?!

aj sto su rvati kompleksasi ali i i sto su ovakve konje naucili da budu isti.

kako je vengeru maminjo uvalio ovoga gmizavca pa to je smijesno.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 12:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kako su ga napumpali pa to je srtasno a garant nema pojma koji je glavni grad Srbije.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:crybaby: :crybaby: :crybaby:

Tacno ce nam nedostajati njihova podrska... :fist:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pogledah Panathinaikos-Standard, čisto da vidim šta je sa Jovanovićem... Prvi go Standarda nisam vidio... Jovanović je dao drugi i asistirao kod trećeg... Meni se čini da je razlog nešto neprimjetnijim partijama u poslijednje vrijeme to što se Jovanović štedi... Koliko sam vidio izbjegava jače startove... A ima i razloga jer Grci su ga udarali koliko su mogli...
Brine me što je zamijenjen desetak minuta prije kraja. Sam je tražio izmjenu odmah poslije jednog starta protivnika, ali je proveo još neko vrijeme u igri i kretao se normalno... Nadam se da nije ništa ozbiljno...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 23:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
Pogledah Panathinaikos-Standard, čisto da vidim šta je sa Jovanovićem... Prvi go Standarda nisam vidio... Jovanović je dao drugi i asistirao kod trećeg... Meni se čini da je razlog nešto neprimjetnijim partijama u poslijednje vrijeme to što se Jovanović štedi... Koliko sam vidio izbjegava jače startove... A ima i razloga jer Grci su ga udarali koliko su mogli...
Brine me što je izmjenjen je desetak minuta prije kraja. Sam je tražio izmjenu odmah poslije jednog starta protivnika, ali je proveo još neko vrijeme u igri i kretao se normalno... Nadam se da nije ništa ozbiljno...

ma u zadnje vrijeme nikako ne igra cijelu utakmicu,nadamo se da nije nista.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Real ili Inter. Kolarov pod hitno mora iz trulog Lacija...
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=56106
Citiraj:
SPAIN/ REAL MADRID, Eyes on Kolarov
According to Il Corriere dello Sport, in addition to Inter Milan also Real Madrid are interested in 24 year old wingback Aleksandar Kolarov, valued by Lazio about 18 million euros.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
Real ili Inter. Kolarov pod hitno mora iz trulog Lacija...

Da mora iz Lacija mora ali gledajuci ova dva kluba ja bi licno volio da ode u Inter tamo bi mu Murinjo dao sansu u Realu bi tesko zaigrao.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
lako ce on naci klub, za dobrog igraca se uvijek nadje nesto. u interu za razliku od reala i nema neku konkurenciju na svojoj poziciji.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
lako ce on naci klub, za dobrog igraca se uvijek nadje nesto. u interu za razliku od reala i nema neku konkurenciju na svojoj poziciji.

ko igra,jel santon?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 01:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni se čini da trenutno igra Zanetti... Taj može sve da igra... A Santon i ponekad Chivu...

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]