bob_rock je napisao:
@papucar
Ок, написао си једном да је био пенал. Онда си написао још 4 поста у којима тврдиш да је био пенал. И то није "упињање".
Али јесте "упињање" када се ја надовежем на пост zerocoola
Citiraj:
Tacno je fudbal u kurcu ako loptu koja ide prema golu zaustavi ruka i to nije penal.
гдје поставим исту ситуацију са све смајлијем. Ти си из тога закључио да тврдим да није био пенал за Раднички, да су сви лопови само ми поштени и да је то мој одбрамбени механизам. Онда да не спомињем већ 10 пута споменуту причу о пеналима у Дербијима, јер сам написао и више него довољно.
Ову двојицу (и све остало из посљедњег мог пасуса) сам споменуо само као примјер да константно спомињеш Партизан и ја се лично не сјећам кад сам нешто бранио кад један или други погријеше. Не готивим ни ја Човића, као ни остали форумаши који навијају за Партизан, па не споменем то сваки дан.
Али добро™, да не одемо предалеко.

Pisao sam da jeste penal poslije Zokinih citata. I dalje mislim da jeste, ali nije ni bitno. Što se tiče mog svakodnevnog i konstantnog spominjanja Vujoševića, Danilovića i KK Partizan, morao sam pregledati svoje postove da vidim da stvarno ne pretjerujem. Zadnji post koji spominje Vujoševića je 24.03.
papučar je napisao:
Šta ima prebacivati ulogu kad se sve vidi. To jedino Vujošević može kukati kako je autsajder sa Bogdanovićem, Pavlovićem, Bertansom, Lovrenjom i ostalima kao da igra protiv SAS. Rekao je kako jeste, bolji smo, pobijedićemo i zdravo. Do par dana pred prvu utakmicu ih valjda neće ni spomenuti više.
a prije tog nemam pojma, nije mi se dalo više čitati. Tako da mislim da je to malo preuveličana priča. Ali u pravu si, rasprava se razvodnila totalno.