banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 21:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2011, 09:44
A Misimovic je zakuhao sa selektorom :/
a jbg sve nam je tako i Asmir sjedi na klupi a 16 puta bolji od Hasagica :/
Susic ne zna, jbg igramo sa ogracem manje on i dalje igra sa jednim napadacem, pa nije caj stavi dvojicu da im roknemo gol a onda je lahko :)
ali eto, dobro je na kraju :)
sad da dobijemo Luksemburg i idemo na megdan Francuzima, ako ih dobijemo 1. smo, ako ne opet baraz :/

Nije Miske Srbin ;)

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Zaboraviti necemo, oprostiti ne mozemo :( 11.7.1995.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Zbog ovog zadnjeg podatka udri se nećim teškim u glavu.
Vidio sam i ja da se isfurao na selektora kad je davao izjavu poslije meča. A Begović se nije odazivao na poziv u reprezentaciju, trebao bi to znati ti veliki navijaču BiH.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nije tacno, eto vidis da nemas blage :)
Rekao je da nece da dolazi ako ce sjediti na klupi, nece da se smara da ide tamo-ovamo
a ovaj mu nije dao da igra :) i nije ni dolazio, sad mu je obecao da ce igrati i momak dosao i opet ga zeznuo jer nije branio u gostima ;)

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:55 
Bič božji
Bič božji

Uglavnom se on nije odazivao pozivu. I ja mu ne bih dao da igra da me uslovljava nećim. Zna se ko je trener, a ko igrač.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Miske nije ni blizu forme u kojoj je nekada bio. U svom klubu igra sasvim malo. A da treba igrati za repku pokazao je veceras. Barem jedno poluvrijeme. Uostalom on je igrac koji ima navise nastupa u istoriji nase repke i usrecio nas je mnogo puta do sada. Da se mene pita on bi nosio kapitensku traku kada je na terenu.

Odigrali smo dobro, bili smo bolji i zasluzeno pobijedili. Otvorila nam se sansa da napadnemo na prvo mjesto u grupi. Ko zna, ko zna...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma momak je smao pametno rekao, nemoj da me cimas ako cu sjediti na klupi, kad budes htio da igram zovi :)
Jbg meni je to posteno :) ma Susic je papak, sa svima se svadja, a ne moze tako, Ciro je bio legenda :D

(Mesa Selimovic)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sve nam se poklopilo kao nikad :D Rumuni odigrali nerjeseno, Albanci izgubili :D
Trenutno tabela izgleda ovako:
1. Francuska 17
2. BiH 16
3. Bjelorusija 12
4. Rumunija 12
5. Albanija 8
6. Luksemburg 4
Znaci dobijemo Luksembrug, sto se ocekuje :) onda idemo u Pariz da se borimo za 1. mjesto :D Ako pobjedimo :D :D :D joj jbt ne smijem ni da pomislim na to :D koja ce to ludnica da bude :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ima da gori :D
"Jaki ko` kamen staroga mosta, na nas je majka Bosna ponosna" :D
Hvala vam momci veceras se osjecam posebno ponosnim sto sam Bosanac :D
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▒▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓★▓▒▓▓▓▓▓

(Mesa Selimovic)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:14 
Bič božji
Bič božji

Mislim da je BiH dobila i previše pažnje od nas ovdje, da se bacimo malo i na druge grupe.
U grupama B i H se baš zakuvalo. Armenija ima šansu da bude i prva u grupi B. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Tako je vala.
Kazahstan izgubio neocekivano, Island pobjedio.

Miskeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Bosnaaaaaa!
1 - 0

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
samo da ne bude hladan tuš u baražu... raul mejreleš i te priče

p.s. za ovog što provocira sa avatarima, zastavama i potpisima:
ne trebate zaboraviti, oprost i ne tražimo. oprostićemo mi vama za sve što ste radili, jer ste najjadniji narod na svijetu

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Erazmo Roterdamski je napisao:
Po kojim propozicijama Misimović sjedi na klupi? Čovjek zna igrati fudbala, za razliku od nekih Ibričića, Zahirovića. Na kraju vas on mora vaditi.

Erazmo, po propozicijama:
a) Ibricic prije Misimovica kao zamjena za Pjanica je Susicev promasaj. On se striktno drzi forme i minutaze, a miske u Dinamu igra 8-10 minuta...on to gleda kao mjerilo ko je "spremniji". A Miske je u 5 minuta napravio vise od Ibricica u prvom poluvremenu.

b) Zahirovic je defanzivni vezni (i to potencijalno dobar, u buducnosti) tako da Miske ne moze igrati mjesto njega (Susic sad forsira formaciju sa jednim napadacem i, u sustini, 3 defanzivna vezna...je*o li ga Roberto Mancini :-).

Amidza, Wolfsburg - ne risete o tim nekim teorijama zavjere Susic-Misimovic i nekim pravljenjem slona od muhe.
To je zadnje sto treba...ponasate se ovdje kao novinari (neodgovorno, tj.) sa rekla-kazala. Nema nista od toga. 3 boda i idemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
samo da ne bude hladan tuš u baražu... raul mejreleš i te priče

p.s. za ovog što provocira sa avatarima, zastavama i potpisima:
ne trebate zaboraviti, oprost i ne tražimo. oprostićemo mi vama za sve što ste radili, jer ste najjadniji narod na svijetu

Stubborn - iduce kolo mi docekujemo Luksemburg, Francuzi docekuju Albaniju - a bjeze nam samo jedan bod.
Sad, vece su sanse da oni tu kiksaju nego mi - u kom slucaju u zadnjem kolu nama X kod francuza obezbjedjuje 1. mjesto u grupi (no meireles).

Eh, ali posto su sanse da Francuzi kiksaju protiv albanije ipak realno male - u zadnjem kolu ce nam opet bjezati 1 bod, tj. ipak cemo imati opet shot za 1. mjesto u direktnom okrsaju sa njima....a 'lopta je okrugla'.

Poslednji put menjao NFL fanatik dana 06 Sep 2011, 23:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Vala, Bosnu je u barazima nabio ko je stigao, svaki put. Bolje bi im bilo da su danas izgubili, ovako ce ih opet neko morati nabiti nogom u goozcu :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Vala, Bosnu je u barazima nabio ko je stigao, svaki put. Bolje bi im bilo da su danas izgubili, ovako ce ih opet neko morati nabiti nogom u goozcu :lol:

Bosna je samo jednom bila u barazu...tako da mislim da si nesto pomijesao? 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2011, 23:03
bihahahaha :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
MuskoBre je napisao:

BiH jednom igrala u barazu sa portugalom i "nabili" naq sa po 1-0. Idi ustini se u glavu kruha ti.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
NFL fanatik je napisao:
MuskoBre je napisao:

Bosna je samo jednom bila u barazu...tako da mislim da si nesto pomijesao? 8)

Moguce, ne pratim bas previse lijeve reprezentacije, znam da vas je nabio bratski Portugal u barazu, a i majka Srbija u bitnoj utakmici 2006. godine, to je meni bilo kao baraz, zato sam se preracunao :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
amidza je napisao:
A Misimovic je zakuhao sa selektorom :/
a jbg sve nam je tako i Asmir sjedi na klupi a 16 puta bolji od Hasagica :/
Susic ne zna, jbg igramo sa ogracem manje on i dalje igra sa jednim napadacem, pa nije caj stavi dvojicu da im roknemo gol a onda je lahko :)
ali eto, dobro je na kraju :)
sad da dobijemo Luksemburg i idemo na megdan Francuzima, ako ih dobijemo 1. smo, ako ne opet baraz :/

Nije Miske Srbin ;)

Šta je onda? Eskim!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ovaj put BiH ima mnogo bolje šanse, ako bude igrala baraž, prošli put su dobili možda i najtežeg rivala. Sad vjerovatno neće biti velikih imena (možda opet Portugal, mada im dajem prednost nad Danskom), a sa svim ostalim potencijalnim protivnicima se može nositi.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
o yebem te sirotinjo sta je pacijenata, ali amidza Idriz dominira ubjedljivo. Ja bih ga banovao radi smajlija samo.(o ostalim stvarima ne bih pocinjao, jer samo razmisljajuci obliva me znoj od muke) :sign11:
A sada on topic...iskreno, imao sam neki osjecaj da BiH nece izvuci tri poena poslije odgledanog prvog poluvremena...a pogotovo u finishu. Dva crvena kartona su ucinila svoje na kraju i Misimovic ga je smjestio skolski (odlican pas Dzeksona)...steta sto mu i onaj plasiran sut lijevicom nije usao, poslije onog driblinga. Moje licno misljenje da je onaj drugi zuti za simulaciju bio malo prestrog, jer da je simulirao penal..pa hajde onda bih razumio, ali ovako na sredini terena..neznam..ipak bilo je minimalnog kontakta. Bjelorusija da je ostala sa svih jedanaest igraca je mogla vrlo lako iznenaditi BiH i ostaviti ih sa krompir poena u po Zenice, jer su igrali bez stresa na sve ili nista...kao sto je neko spomenuo ranije. (ovaj mr. Wiseman iznad mene, cini mi se :D )
Sve najbolje u nastavku kvalifikacija zelim i Srbiji i BiH od srca...abd. obe ekipe ce se provuci do EURO 2012.
btw.
kome je Misimovic govorio "fuck you" dok je slavio?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]