Citiraj:
1. Nedović je već godinu i po dana u zvezdi, znači problem je do trenera koji su bili u klubu što ga nisu malo više forsirali
2. Bjelica je prošle godine pokazao i dokazao da može organizovati igru kad je gusto, ali nema veze...
3. Štimac, nema snage, koga je*be, nek manje ždere a više trenira
4. Kikanović, taj će ti uvijek ostati ovakav kakav je sad...nema od njegove ''mase'' ništa
5. nemate pravog centra? pitaj upravu zašto ga nije nabavila
6. bakić može igrati pleja (ne non stop), ako zatreba naravno
7. radivojević, po meni sasvim solidan plej, koji ima visinu za dvojku, i najbolji ulaz od svih igrača iz zvezde
8. nemate glavu i rep? pitaj opačića gdje završi onih 3 miliona što je onaj lik uložio u KK CZ???
Šta je poenta ovih tvojih razbrajanja? Analiza stanja u KK Crvena Zvezda i tvoje rješenje za probleme? Čestitam gospodine, otkrili ste da višak produkta ljudskih organa za varenje, koji se izbacuje rektalnim putem, smrdi. Epohalno otkriće...
Ja da pitam upravu i Opačića, zašto nema centra i gdje je tri miliona... Jesi ti pri sebi?
Rekoh ti u prethodnom postu da pobrojani igrači ne mogu biti pravi organizatori igre, jer plej je u košarci malo više od običnog prevodioca lopte preko polovine terena. Bakić to nije, Bjelica nije i Radivojević nije. Nedović nema iskustva, a zbog čega je to tako, sad je kasno da se razmišlja.
Iznosi činjenice, a ne šta bi bilo kad bi bilo i teorije "ja bi njemu ovo, a ovome ono".
Citiraj:
radivojević, po meni sasvim solidan plej, koji ima visinu za dvojku, i najbolji ulaz od svih igrača iz zvezde
Čuj samo ovo? Ima visinu i ulaz i po tome je solidan plej. Ja sam onda dugo godina u zabludi da je za pleja bitan pas, osjećaj za igru i kontrola lopte.
Radivojević je drven igrač, koji ima osjećaja za igru koliko i osrednji panj, ali ima nevjerovatnu volju i radne navike i to je ono što ga drži u timu, uvijek i konstantno. I to je ono zbog čega je od običnog balasta, napredovao do statusa solidnog igrača.
Svaka mu čast na tome i na činjenici da je veliki Zvezdaš, ali je on na poziciji pleja samo nužno zlo i ništa više. Dakle konstatacija da Zvezda nema centra i pleja, nije bila nikakav apel i prozivka ovoga ili onoga, već iznošenje činjenica, koje se trenutno ne mogu promijeniti.