banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2008, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Три бода у Крушевцу... једва!

На крају са два играча мање на терену, Милијаш провукао једну лопту за први гол, Македонац угурао један центаршут за 2:1!

Да је нека игра, није...

Да је боље него што је било до прије пар мјесеци, јесте...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2008, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Milijaš 90% ekipe!!! Kakav debilan crveni karton za Somea, ono samo u Srbiji može da se desi!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2008, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Звезда је врло добро одиграла у крушевцу!

Гледао сам читав меч, нема се шта приговорити скроз динамична утакмица, додуше у другом полувремену доста мање због црвених.

Ко је гледао, видио је да су Короман и Милијаш дефинитивно играчи утакмице!
И данас се видјело да је Короман стврно добар играч, мислим ко год је гледао меч.
Само му је тај проклети темперамент проблем, али кад игра - игра.
Зрело су одиграли нема шта, Лазетић је дебилнототално добио црвени, чини ми се потпуно заслужено.
Соме није требао добити један црвени него два!

Све у свему није лоше, биће боље надам се!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2008, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Jedino dobro što mogu reći za Zvezdinu utakmicu u Kruševcu je pobjeda. Mada nisam siguran, koje je konkretno značenje te pobjede, s obzirom da je titula svjetlosnim godinama daleko, a plasman u Evropu, svakako neće izostati. Dakle, pobjeda čisto za zavaravanje naivnih i ništa drugo... Igre i dalje nema, mada postoji neka naznaka pomaka. MIlijaš je 90 odsto ekipe i bez njega, Zvezda ne bi davala ni golove, niti bi postojala ta naznaka od igre. U perspektivi, jedini čovjek koji bi mogao da dostigne taj nivo, što se tiče organizacije igre, je Lazetić. Ostali su uglavnom teška boranija, počev od napadača pa do tzv. vezista. U jučerašnjoj utakmici, dva napadača Tričkovski i Some, koji pokazali nisu, apsolutno ništa. Tričkovski je ugurao loptu sa metra u praznu mrežu i to je bilo sve. Some se trudio, ali je dečko teška sirovina i uz naporan rad, možda bi se od njega dao napraviti solidan napadač, naravno ako se malo obuzda. I prošle sezone je u dresu Bežanije, na isti idiotski način, dobio crveni karton, u utakmici protiv Partizana, kada je slaveći pogodak, otišao da se nadjebava sa navijačima. Dakle, momak je posirov i tehnički nepotkovan, ali bi se od njegovih fizičkih predispozicija, dalo nešto napraviti.
Odbrana je naivna poput dječije na malom fudbalu, što donekle opravdava činjenica da su igrali neiskusni Tomović i čovjek koji nije štoper - Petković, koji je još i ostavio povoljan utisak. Mijailović na lijevom beku je teški mentol, i bez obzira na par dobrih poteza, daleko je on od kalibra igrača za Zvezdu.
Koroman? Ja nažalost nikad neću vidjeti ono što poklonici lika i djela ovog čovjeka vide, a to je ta njegova dobra igra. Moje viđenje njegove igre je otprilike ovakvo - davi loptu, nasrće na protivnike i kad treba i ne treba. Ne kreće se bez lopte i uopšte igra skroz nerezonski. Dribla po trojicu, centrira bez gledanja i šutira u situacijama kad ne treba. Jednostavno nije timski igrač i vidi se zašto je Lazetić, koji je sličan profil igrača, igrao u Italiji, a ovaj grijao klupu u Portsmutu i žario i palio po Rusiji u vrijeme tamošnje tranzicije fudbala. Sad čisto sumnjam da bi i u ruskoj ligi mogao da igra, barem u nekom ozbiljnijem timu. A nije baš ni da je Terek iz Groznog ozbiljan tim. Dakle, što se prije vide leđa ovom čovjeku, biće bolje za TIM... Doduše jasno mi je zašto ga neki veličaju. Uglavnom se polazi od toga da se on bori, da grize i da zna da probije stranu. Da ja nosim Zvezdin dres, sa sve svojim kljakavim koljenima, i ja bih se borio kao lav, a da 15 puta u toku utakmice navalim sa loptom na po trojicu protivnika, i ja bih nekako progurao loptu između njih 3-4 puta, što mene naravno ne bi činilo igračem, a još manje dijelom tima. Dizati ovog čovjeka u nebesa, velika je uvreda za ljude kao što je bio pokojni Rajko Mitić, Šekularac, Džajić, Pižon, Piksi pa i Nemanja Vidić.

Sve u svemu jadno... Mnogi su skakali na Zemana, kad je govorio da je tim nedovoljno kvalitetan, a sad se vidi koliko je čovjek bio u pravu. Janevski mi i dalje, nit' smrdi nit' miriše. Mislim da ni on nema dovoljno autoriteta i da će imati problema. Kad on nema dovoljno digniteta da ispičkara onog idiota Đorđevića, koji ga po novinama naziva Čeda Čvorak, šta onda ima tu da se priča o autoritetu. U suštini mi ga je i žao, jer je vjerovatno dobar trener, ali za raditi u Zvezdi, treba nešto više od toga. Trener treba prije svega da bude jaka ličnost, naviknut da radi pod teškim pritiskom, koji smije da pošalje u tri lijepe Koromana, kad se šetka po terenu ili Somea, kad na onakav idiotski način dobije crveni karton. Takvog nema i dugo ga neće ni biti... Pitam se da li je Stepanović bio možda najbolje rješenje, kad se već insistiralo na Zemanovom odlasku.

Ironično je da Zvezdi konstantno trpaju golove igrači, koji su od visprenih i učenih stručnjaka u Zvezdinom trenerskom kadru, procjenjivani kao neperspektivni i nedovoljno kvalitetni. Još jedan u nizu eksera, koji njeni sosptveni kadrovi, zabijaju u Zvezdin sanduk.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
Kakav debilan crveni karton za Somea, ono samo u Srbiji može da se desi!!!

Zato je Koroman trebao dobiti bar tri crvena kartona da je sudija imao muda,cetiri puta udara protivnickog igraca bez lopte,covek je pravi debil.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Управо то говори о данашњој Звезди.. Кад је један такав лик као што је Короман био капитен и тренутно је међу најбољима у тиму...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Evo sta veli Koroman
Citiraj:
Ognjen Koroman, fudbaler Zvezde
Partizan je porodica, za razliku od nas
Autor: B. Marković | Foto:M. Metlaš -blic

Za mesec i po dana trener Janevski nas je digao, počeli smo da igramo na nivou Zvezde, ali još osećamo posledice svega što se već tri-četiri meseca dešava u klubu. Nedostajala nam je podrška okruženja, utisak da neko misli o igračima i da nismo prepušteni sami sebi - kaže za „Blic“ Ognjen Koroman, motor crveno-belih i najiskusniji prvotimac.

- Posle izgubljenog derbija video sam sliku zbog koje sam skoro pozavideo Partizanu. Pred njihovim autobusom igrače su čekali nekadašnji asovi Savo Milošević, Dragan Ćirić, Bata Mirković… Došli su da im čestitaju, da popričaju i pokažu da su uvek uz njih. Ne zato što su pobedili, znam da bi tako bilo i da su izgubili utakmicu. Ali oni su porodica, deo kluba i žive za njega.

Nastavak teksta ▼

Zvuči kao da u Crvenoj zvezdi nema te atmosfere?
- Nema, nažalost, iako je u ekipi sve OK. Kao da na „Marakani“ ne postoji kult kluba, želja legendi da se okupljaju i podrže nas koji danas nosimo Zvezdin dres. Sa nama su uglavnom Dika Stojanović i Maza Vasilijević, ostalih nema nigde. Ali zato nas žestoko prozivaju po novinama i na televiziji kad izgubimo utakmicu. Nije to ljudski - i kad gubimo i kad pobeđujemo mi pružamo maksimum, niko se ne švercuje. Druga je stvar da li ovaj tim može onoliko koliko navijači i javnost od njega očekuju.

Očekivali su borbu za titulu, očajan start je odneo nadu?
- Nije išlo, bili smo na udaru svih, a podrške niotkuda. Sve što se dešavalo u klubu, lomilo se po našim leđima!

Šta se promenilo sa novim trenerom i štabom?
- Da je Čeda Janevski od početka bio sa nama, borili bismo se za oba trofeja i još igrali u Evropi. Došao je posle katastrofalnih rezultata i podigao tim stručnošću i komunikacijom. Zna šta hoće, nije samo trener nego i psiholog. Počeli smo da igramo sa dva špica i to je odmah dalo rezultate. Zvezda je najveći klub u ovom delu Evrope i ne priliči nam da igramo ziheraški.

U čemu je bio problem sa njegovim prethodnikom Zemanom?
- Ne bih se vraćao na to tužno vreme. Bilo pa prošlo…Psihološki smo bili na dnu, pokušavali smo da igramo, ali nismo uspevali.

Tada je klub ostao bez predsednika, uskoro će dobiti novog?
- Imam svoje mišljenje o tome ko i kako treba da nas vodi, ali ću ga zadržati za sebe. To je zadatak za one koji će birati predsednika, mi se ne pitamo i ne odlučujemo. I kad smo imali predsednika, u klubu je bilo kao da ga nema!

Koroman je posledice takvog stanja osetio na svojoj koži.
- Otpao sam iz reprezentacije dok je selektor bio Đukić, a niko nije pokušao da me zaštiti. Sedam godina sam bio deo te ekipe… Da je Zvezda imala upravu i predsednika od autoriteta, to se ne bi desilo. Znate u kakvoj sam formi bio prošle sezone, ali za mene nije bilo mesta. Više ne razmišljam o tome, došli su mlađi - kaže sa setom.

Borba za titulu postoji samo u teoriji, šta je cilj u nastavku sezone?
- Da igramo još bolje i pobeđujemo, pa ko zna? Možda i Partizan jednom upadne u krizu, iako sada igraju odlično i imaju stabilan klub iza sebe. Zvezdino sam dete i najvažnije mi je da sam čist pred sobom - da pružam maksimum, da osvojimo bar Kup i da ekipa raste u svakom pogledu.

„Orlovi“ da se opuste
Kao dugogodišnji reprezentativac, Koroman kaže da je uživao u preksinoćnoj predstavi Srbije u Beču.
- Nema mnogo novih igrača u odnosu na tim iz prošlih kvalifikacija, ali igramo bolje. Rezultat sve govori, igrači imaju kvalitet da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo.
U vreme euforije, iskusni as upozorava:
- Najvažnije je da se igrači ne opuste, da ne počnu prerano da slave. Da im se ne desi da kiksnu protiv nekog autsajdera kao u prošlosti!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
`АЈМО БРАЋО, НА ГЛАСАЊЕ!!!
Зна се за кога:
"Ne živim ja san nego svoje ambicije i ciljeve. San sam proživeo na 'Marakani'. Nisam kao klinac sanjao dres Mančestera ili Reala već dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario... Jedino što nisam, a o čemu sam kao klinac maštao u Užicu, bilo je da posle pogotka protiv crno-belih otrčim na severnu tribinu i - ne vratim se na teren. Ali, da ponovim, Zvezda je san, a Mančester je dokazivanje, profesionalizam..."

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=10&dd=23&nav_id=324962

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam glasao, dva puta... mozec celi dan da sedis i da dajes glasove Vidicu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Заслужио је пуно више од тридесетак мојих гласова...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Заслужио је пуно више од тридесетак мојих гласова...

:D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2008, 17:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A Koromana gospodina, odavno nisam vidio čudniji go u Srbiji :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шта да се коментарише!?!
http://www.youtube.com/watch?v=cp4-SoYAGXM :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

Ма више фрља него умијеће...
Кад добије лопту, па крене у једном смјеру, па стане, па важе на једну страну, па на другу....аааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!
... и не диже главу да види има ли некога слободног коме би додао лопту....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ali teren stvarno izgleda odlično :)

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sondri je napisao:
Ali teren stvarno izgleda odlično :)

Extra je, uzivo je jos bolji, jos da se malo ostatak objekata u sklopu stadiona, bio bi vrhunski, ali pre svega zameniti onaj dotrajali semafor

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ало људи!!!

Па не могу да вјерујем шта читам!
Сујективно ја стварно волим Коромана и за мене је одличан играч!
Али објективно, како га можете критиковати након ових сјајних партија???

Прво постигао је гол из чисте мајстоторије, асистира, пробија крила, све ради шта хоћете више?

Да ли ви уопште пратите утакмице и читате извјештаје или пишете онако безвезе!?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вјерујем да је Короман за тебе субјективно одличан играч и да га ти субјективно волиш...
Објективно, човјек само има херца и на свакој утакмици гризе, небитно да ли Звезда игра против Баната или Бајерна! То му нико не може оспорити...
Проблем данашње Звезде је што тако безидејно игра, са спорим Милијашем и израубованим Лазетићем на средини и нападачима које као да је највећи непријатељ бирао за Звезду (још овај "Азербејџанац" Субашић испаде најбољи). И онда најбољи моменти утакмице испадну акције када се Короман залети и пробије по страни... ОК, фино је то, али најчешће претјерано искомпликује (намјешта се на једну страну па на другу, па стане) или буде себичан... Не знам, не волим такве ликове које немају осјећај да претјерано форсирају и туше игру цијелог тима...
Опет, ово је мој субјективни доживљај...

П.С. Ове сезоне сам га гледао пет пута уживо и не знам колико пута на ТВ!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Sondri je napisao:

Гол није чудан, већ сјајан. О Огију баш и немам највише мишљење. Проблем је што тренутно боље немамо... Кад нам дођу Ариси и АПОЕЛ-и види се да нисмо нигдје.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Gaj, Lazetić i Koroman istresli džepove
Ponedeljak, 27. oktobar 2008. 18:14

Čelnici Crvene zvezde odlučili su da novčano kazne trojicu igrača koji su na minulim prvenstvenim susretima dobili crvene kartone.

Najveću kaznu u iznosu od 3.000 evra moraće da plati senegalski internacionalac Ibrahim Gaj, koji je na derbiju sa Partizanom isključen zbog obračuna sa Portuglacem Almamijem da Silvom Moreirom.

Pre klupske kazne, Gaj je zaradio i suspenziju disciplinskih organa Superlige u naredne četiri utakmice.

Po 1.000 evra u klupsku kasu moraće da prilože Nikola Lazetić, koji je "pocrveneo" tokom utakmice sa Napretkom, i Ognjen Koroman, čije ponašanje su u Zvezdi ocenili kao "neprimereno njegovom iskustvu i fudbalskom kvalitetu".

(Tanjug)

:D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]