banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 16:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2008, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Sondri je napisao:
A Stanković??? :D

Телеоптикова.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
А јесте ви сви видели кад је Рајковић пљунуо тог судију кад сте тако сигурно да је то и урадио?

sjecam se citata iz jednog filma, kad neko kaze "cuo sam za tipa koji moze sam sebi da popusi k***c, pa ne znaci da to treba i da vidim". ne vidim ni jedan razlog zasto bi neko lagao da ga je rajkovic pljunuo, jer ne vjerujem da postoji bas neka bjelosvjetska zavjera protiv rajkovica, pa da je sad nekima veoma stalo da ga udalje na godinu dana iz fudbala. ipak nije on mesi ili luka modric (primjetiti sarkazam u spominjanju ovog posljednjeg)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2008, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
А јесте ви сви видели кад је Рајковић пљунуо тог судију кад сте тако сигурно да је то и урадио?

sjecam se citata iz jednog filma, kad neko kaze "cuo sam za tipa koji moze sam sebi da popusi k***c, pa ne znaci da to treba i da vidim". ne vidim ni jedan razlog zasto bi neko lagao da ga je rajkovic pljunuo, jer ne vjerujem da postoji bas neka bjelosvjetska zavjera protiv rajkovica, pa da je sad nekima veoma stalo da ga udalje na godinu dana iz fudbala. ipak nije on mesi ili luka modric (primjetiti sarkazam u spominjanju ovog posljednjeg)

Али ово није филм. То нико није видео осим судије и наводно помоћног судије. Значи реч против речи. Казна је у сваком случају престрога и ја се надам да ће наш фудбалски савез као и Твенте и Челзи учинити све да се ова казна сведе на минимум.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Ovi cirkusanti od fudbalera ne mogu da pobjede ribare sa Farskih ostrva, ljude koji u slobodno vrijeme ograju fudbal ... evo dok pisem ovo dadosmo drugi gol :)))

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Vrlo sam zadovoljan. Na stranu porazi Rumuna i Francuza, mi konačno počinjemo da ličimo na veliku ekipu. Mislim, samo veliki tim može da igra onako jadno i da pobijedi.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
u borbi dvije ravnopravne ekipe odlucile nijanse. jos od prije pocetka meca se znalo da ce odluciti greska protivnika. tako i bi.

a ludih rezultata, izgubise i rumuni i francuzi. kako je krenulo bice itekako zanimljivo. kao i u kvalifikacijama za euro, najvaznije ce biti pobjediti 'autsajdere' a protiv francuske i rumunije sta bude.dobro im se na pocetku otvorilo.
u svakom slucaju, losa igra, bitno je da su uzeli tri boda. sad iscupati bod protiv francije i odlican pocetak.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
najbolje ne komentarisati, 3 boda su 3 boda--ipak su farani nama gl. konkurenti za plasman :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jao kakav klipan ovaj komentator s BHT-a. Kaže Španci "teško" pobijedili. Koju li je utakmicu on gledao... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam se tome smejao, znaci viktorije su igrali spanci. Kako jadno izgleda BiH, bukvalno su se poigravali sa njima, da su hteli zabili bi im 5 komada

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
u kvalifikacijama je svaki bnod bitan a najbitniji su protiv autsajdera sto se pokazalo u zadnjim i predzadnjim kvalifikacijama... ovo sa fra i rum je odlicno...

kladim se da je rezultat bosne dogovoren jer svi su igrali 3+ ili 4+ a ovako su svi zadovoljni pa i ciro

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma igrali su se sa njima i smesno mi da je samo jedan gol pao, imali su masu sansi koje jednostavno "cudom" nisu iskoristene :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
i ja sam saglasan, najvaznije ce biti pobijediti u utakmicama protiv autsajdera (rumuni i francuzi). eto, litvanija i austrija nisu dopustile da ih autsajderi iznenade, pa ne smijemo ni mi.
inace, odusevljen sam! igrali smo toliko ocajno, a ipak pobijedili sa 2:0. mislim da je to pocetak necega velikog...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Francuzi su OČAJNI. I tu treba ići na sva 3 boda.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bez obzira što je ovo bio vrlo dobar rezultat, mislim da u timu treba izvršiti određene korekcije. Saša Ilić treba da igra od početka, a Milijaša treba zaposliti u nekom preduzeću kao neku vrstu kipa jer ništa drugo ne zna da radi.

Još jedna stvar koja je bitna - dobili smo meč bez primljenog gola (čak protivnik nije ni imao velikih prilika!) što nagovještava stvaranje još jedne legendarne granitne odbrane kao što je nekad bila ona sa Vidićem, Krstajićem, Gavrančićem i Dragutinovićem. Još jedne? Hm, pa trojica odatle su još u igri :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Saša Ilić treba da igra od početka

Коју си ти утакмицу гледо, онај се окреће као кран а то ти је неки назови креатор игре... ххахаха
За Милијаша се потпуно слажем, он је сад за гријати клупу, исто као и Обрадовић, ал добро мало је комбиново па ћемо да видимо...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 11:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Iskoristio je priliku da njih dvojica debituju protiv ovih amatera i sad može mirno da se vrati igranju u najjačem sastavu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni Ilic daleko bolje igra kada udje sa klupe nego kad je od pocetka u igri. Milijas... zar je on igrao :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Francuzi su OČAJNI. I tu treba ići na sva 3 boda.

Нису Французи очајни али је очајан Доменек. Ја сам још давно написао овде да је једина шанса Србије против Француске Доменек.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Protiv onakvih ekipa koje igraju bunker tesko je pruziti neku igru lepu za oko,najvaznije je da smo uzeli tri boda plus sto su Francuzi i Rumuni kiksali.Posle ovakvog raspleta prvog kola sa Francuzima bi bod bio velik kao kućA.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nisam gledao utakmicu, pa da ne kenjam bez potrebe o igri, mada je komentar mog starog, bio dovoljan da shvatim šta se dešavalo na terenu ("Ne mogu ga dati protiv farskih ostrva i na kraju ovi dadoše sami sebi")...

Zaključak... Antić nije čudotvorac, ali... Protiv Farskih ostrva bi i reprezentacija prve lige, morala da postigne 2 gola i da bez problema razbije taj bunker. Vađenja na priču "danas svi igraju fudbal" odavno su prevaziđena, pošto je reprezentacija Srbije, dosad nebrojena puta dokazala tu tezu. Dakle nema neke svrhe, konstantno ponavljati tu frazu, koja može da posluži samo kao podsjetnik na brojna sramoćenja reprezentacije, kroz kvalifikacione cikluse.

Ne bih se baš previše zanosio idejom da će reprezentacija lako da dobije Francuze... Daj Bože, ali postoji nekoliko detalja, na koje treba obratiti pažnju. Domenek je evidentno loš stručnjak, bar za nivo reprezentacije Francuske, a Francuska više nema Zidana, koji bi sam nosio igru cijele reprezentacije na leđima - prednost za Srbiju. Loša vijest je da Anri i kompanija, nisu baš voljni da olako rasprodaju ugled i reputaciju i da će im vjerovatno ova pljuska od Austrije, biti dovoljna za otrježnjenje, što će reći da u iduću utakmicu ulaze maksimalno motivisani. A taj njihov ekstra motiv, ja nikako ne bih potcijenio, jer se još prisjećam prve utakmice između Italije i Francuske, nakon onog finala SP 2006. Motiv do neba, Francuzi željni revanša i razbijeni Italijani. Dakle, ne treba ih otpisivati, pogotovo što Srbija nije pokazala previše protiv Farana. Koliko Antić može da unaprijedi igru za ovih par dana, veliko je pitanje.
Uglavnom, mislim da je greška vraćanje Sulejmanija u mladu reprezentaciju i da je tamo prije mjesto Baboviću. Sulejmani je igrač vrhunskog kvaliteta i nešto što reprezentacija dugo nije imala, a što je još važnije, taktički je polivalentan igrač, upotrebljiv na više pozicija, što u napadu, što u veznom redu... To bi moglo da se odnosi i na Kačara, jer nije mlada reprezentacija ta koja treba da ganja rezultat po svaku cijenu. Važnije je da se kroz nju igrači formiraju za A tim, a mislim da Sulejmaniju, Kačaru i Smiljaniću, koji već igraju prktično glavne uloge u svojim timovima, takav vid afirmacije, nije potreban...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]