banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 07:37 Danas je 01 Jul 2026, 07:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2010, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
skypostman je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Nije bitno jel tanak bitna je timska igra a i ovo mu je prva utakmica malo je i trema uradila svoje.

Мислим да му је ово друга. :-?

Хијавата одличан вечерас. :D Али да се не заваравамо, ови Алжирци су баш, баш лоши.

Mislim da je u prvoj sjedio na klupi a u ovoj prvi put igrao al nebitno, mislim da sebicnost nekih igraca nije dobro dosao u reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Прво бих указао на лоше детаље из овог меча, Суботић јако несигуран, 5 лопти које је требао испуцати из шеснаест вратио је ка голу, али како је меч одмицао стицао је самопоуздање али мора још много да ради. Иако сам најскептичнији по питању Стојковића исти ме је апсолутно демантовао, једноставно пун је самопоуздања и то преноси на терен. Неиграње највећег трага оставља на жигићу и Милијашу који се јако лоше крећу, да ли је у питању само лош дан или ово прво видјећемо у наредним утакмицама. Станковић се такође није доказао и све је јасније да његово вријеме увелико пролази. Очекујем да ће се опростити кад догура до 100 наступа, дакле кроз неких 15-ак мечева. Рукавину не бих посебно коментарисао, све је мање више евидентно. Критике бих завршио са Лекићем који једноставно није у овом тренутку ни психички ни физички спреман да одговори позиву у А тим. Колико год ми било драго што долази из Звезде, искрено не заслужује наглашавам, тренутно, статус репрезентативца. Можда кроз годину дана да се поново опроба. А што се тиче његових наступа, ово му је друга утакмица, играо је против ирске неких 30-ак минута.

Стандардно добре нећу коментарисати, али зато бих похвалио сјајног Тошића, Кузмановића и Јанковића који дјелују тако добро на терену да је то невјероватно. Надам се да ће посебно Тошић што прије наћи мјесто у првој постави.

Не бих се ни сложио са коментарима да је Алжир лоша репрезентација, напротив, јако су брзи али недовољно технички припремљени и што је најбитније неуиграни. Да су реализовали неке од оних шанси био би неизвјестан резултат ...

Свеукупни утисак, 4+ 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 22:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 22:08
Можда од нас нешто и буде на СП.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ma nije Alzir nista prikazao posebno a nismo ni mi nesto puno.Iskoristili smo svoje sanse i to je to.Imali su i oni ali bez realizacije.Bila bi bolja predstava ali na onakvom terenu koji je brat bratu dva puta losiji od đedove mi njive,nema trika.Prijateljska je to utakmica,dakle nema potrebe da se igraci maksimalno zalazu ali opet nije ovo lose sto su 3:0 pobjedili sto zbog samopouzdanja a i neko sa strane to gleda takodje.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Gocias je napisao:
Прво бих указао на лоше детаље из овог меча, Суботић јако несигуран, 5 лопти које је требао испуцати из шеснаест вратио је ка голу, али како је меч одмицао стицао је самопоуздање али мора још много да ради. Иако сам најскептичнији по питању Стојковића исти ме је апсолутно демантовао, једноставно пун је самопоуздања и то преноси на терен. Неиграње највећег трага оставља на жигићу и Милијашу који се јако лоше крећу, да ли је у питању само лош дан или ово прво видјећемо у наредним утакмицама. Станковић се такође није доказао и све је јасније да његово вријеме увелико пролази. Очекујем да ће се опростити кад догура до 100 наступа, дакле кроз неких 15-ак мечева. Рукавину не бих посебно коментарисао, све је мање више евидентно. Критике бих завршио са Лекићем који једноставно није у овом тренутку ни психички ни физички спреман да одговори позиву у А тим. Колико год ми било драго што долази из Звезде, искрено не заслужује наглашавам, тренутно, статус репрезентативца. Можда кроз годину дана да се поново опроба. А што се тиче његових наступа, ово му је друга утакмица, играо је против ирске неких 30-ак минута.

Стандардно добре нећу коментарисати, али зато бих похвалио сјајног Тошића, Кузмановића и Јанковића који дјелују тако добро на терену да је то невјероватно. Надам се да ће посебно Тошић што прије наћи мјесто у првој постави.

Не бих се ни сложио са коментарима да је Алжир лоша репрезентација, напротив, јако су брзи али недовољно технички припремљени и што је најбитније неуиграни. Да су реализовали неке од оних шанси био би неизвјестан резултат ...

Свеукупни утисак, 4+ 8)

amin

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa Alzir je polufinalista africkog kupa, ali sto je najcrnje, Gana je finalista i jos Egipat osvajac (dupla kruna)... Sve tri reprezentacije izgubile, a osim gane protiv onih indijanaca, sve ubedljivi porazi... Truba su ove camuge, nemaju oni pojma o fudbalu, samo znaju za antilopama trcati... Cak je i Korea nabila O. Slonovace

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa Alzir je polufinalista africkog kupa, ali sto je najcrnje, Gana je finalista i jos Egipat osvajac (dupla kruna)... Sve tri reprezentacije izgubile, a osim gane protiv onih indijanaca, sve ubedljivi porazi... Truba su ove camuge, nemaju oni pojma o fudbalu, samo znaju za antilopama trcati... Cak je i Korea nabila O. Slonovace

na jednom kladionicarskom forumu lik danas pita zasto je na koreju 2,50 kvota,ja se nisam htjeo praviti pametan ali on sad sigurno lupa glavom od zid.
ja sam pogledao jednu utakmicu na onome africkom prvenstvu i fino sam se zajebao.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 04:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Lešenje...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 11:34 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2010, 11:21
Bitno je da ih Antic psihicki pripremi, inace po meni trnutno smo medju prvih deset na svetu, realno

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma sve je do Antica... :book: ...covjek je vodio i Real i Barsu i ATLETIKOOOO :cheers: :cheers: :cheers: :hello1: :hello1: :hello1:
a imamo kvalitet... stoperi prespremni, sredina umiljata, napadaci imaju potencijal... jedino da Stojkovic odigra Svjetsko dobro... on me najvise brine... daj Boze da gresim :dontknow:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Sve u svemu svaka cast i treneru Anticu i ostatku ekipe, malo je skripalo u prvom poluvremenu, ali u drugom je sve doslo na svoje... Nemacka je izgubila, Gana je izgubila, ne znam samo kako je Australija prosla...?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Porist je napisao:
Sve u svemu svaka cast i treneru Anticu i ostatku ekipe, malo je skripalo u prvom poluvremenu, ali u drugom je sve doslo na svoje... Nemacka je izgubila, Gana je izgubila, ne znam samo kako je Australija prosla...?

Kup je nas, kup je nas!!! 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne bih se slozio da je alzir los, oni su samo igrali onoliko koliko smo im mi dozvolili, sto implicira da smo odlicna reprezentacija.... :) ..... Posebno me raduje sto iz 3 prilike damo tri gola, lagano...To je odlika velikih ekipa, a cini mi se da mi to jesmo...

Sto se igraca tice, rukavina stvarno nije za reprezentaciju, subotic sve bolji i bolji, tosic odlican al sebican u picku materinu, kuzma pokazao da je trenutno u najboljoj formi od srednjaka, na krasicu i stankovicu se osjete posledice povrede, dok je jankovic kao nov! :) ...Stojkovic odlican, malo nesiguran al brani zicere kao hobotnica! :D ..Ostali, dobri...
I da, imamo jaku klupu sto je vrlo bitno, klupu koja moze napraviti razliku....
sve u svemu prezadovoljan sam....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Porist je napisao:

pobijedili indoneziju 1:0

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Porist je napisao:

jedva...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
skeva je napisao:
mandrak je napisao:
Porist je napisao:

jedva...

U kvalifikacijama za Azijski Kup, sa igracima iz domaceg prvenstva...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Walker je napisao:

U kvalifikacijama za Azijski Kup, sa igracima iz domaceg prvenstva...

E to nisam znao...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srbin "sleće" u Madrid

Srpski golgeter Nikola Žigić na leto će gotovo sigurno otići iz Valensije, a španski mediji prenose da će prvi u redu da angažuje Srbina biti Hetafe. Klub iz madridskog predgrađa spremio je deset miliona evra Valensiji na ime obeštećenja za Nikolu, kome ugovor sa "slepim miševima" ističe 2012. godine. Ekipa koju sa klupe predvodi bivši proslavljeni igrač Real Madrida, Mičel, solidno "gura" ove sezone u Primeri i na dobrom je putu da prvenstvo završi na jednoj od pozicija koje vode u Ligu Evrope. Žigić u Valensiji po sezoni inkasira 1,8 miliona evra, a ni ta činjenica ne smeta upravi Hetafea koji bi srpskom reprezentativcu obezbedili iste uslove. Postoji međutim i plan "B". Naime, realna opcija je i da da dva kluba dogovore razmenu igrača i da Roberto Soldado, najbolji strelac Madriđana, krene put "Mestalje", uz određenu svotu novca koju bi Hetafe pride uplatio kako bi za uzvrat angažovao srpskog gorostasa.

Valensija i Hetafe inače odlično sarađuju poslednjih godina, u prilog ovoj tvrdnji su i transferi nemalog broja igrača iz jednog u drugi klub: Albiola, Gavilana, Aleksisa, Paulo Hernandeza, Rdonda, i skoro Mikua.

U Valensiji, ipak, računajui na to da će Žigiću skočiti cena posle Svetskog prvenstva i da će tada veći broj bogatih klubova ponditi bolje uslove od Hetafea.

http://www.sportal.rs/news.php?id=22561

ako ima imalo istine u ovome mislim da bi ovo bio odlican klub za zigica,jer koliko pratim spansku ligu ne znam da getafe ima nekog dobrog napadaca.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Mislim da bi bilo dobro da ode bilo gdje jer ovo sto mu se radi u Valensiji nije u redu i on zasluzuje mnogo vecu minutazu... Getafe je dobar klub... :D

Dobar napadac je ovaj Soldado. Svaka cast Zigicu ali mislim da ne bi Getafe bas tako pristao na tu zamjenu, prvenstveno zbog razlike u godinama...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 01:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Zna li ko gde u BL moze da se kupi orginal dres reprezentacije

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]