banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 29 Jul 2012, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Modrić nije ofanzivni vezni, on je tipični primjer centralnog veznog igrača, niti ofanzivni, niti defanzivni... Nešto kao dosta slabija verzija Scholesa ili Joao Moutinho od ovih novijih... Nije igrač koji pravi višak, niti onaj koji ruši protivničku igru, nego što ziri reče, pas pred asistenciju, tranzicija lopte... Upao sam sad u glupu raspravu, jer me nervira to što se ne bi ni spomenuo taj transfer da dotični nije Hrvat... Opet kažem, igrač kojeg žele Ferguson, Mourinho i Ancelloti, ne može biti loš igrač... Kad te traži United, Real ili Arapi, logično je da se cijena diže za 10-ak miliona, ali to ne osporava određeni kvalitet koji on posjeduje...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jao cjepidlacenja. Ucestvuje u kreiranju napada, asistira a i daje golove. Dakle ucestvuje u ofanzivi. Makelele je prelazio centar samo dok je korner.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 02:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Modrić je super igrač, nema šta. Ali za njega je Bilić govorio da je u pet ofanzivnih vezi, znači ne klasični vezi. Sjećam se dobro prije par godina je rekao da je u 5 zajedno sa Kakom i Diegom (tad su oni igrali aj zdravo).
Mi Vidići nismo ni u pola toliko dizali u nebesa ko oni Modrića, a sigruno imamo više razloga jer je čovjek majstor svog zanata.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Aquilani presao u Fiorentinu.

Real izgleda sve zavrsio sa Modricem. E moj Reale...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Aquilani, jedan u nizu Liverpoolovih promašaja zadnjih 10 godina...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Модрић је на цијени јер је данас јако мало креативних играча, и онда у недостатку таквих играча, ово мало њих што има, доста су на цијени. А иначе, као играч није ништа посебно, добар је али далеко од врхунског.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Није тај Лука слаб играч. Рецимо у везном реду он Кедира испред њих озил, лијево Ди Мариа, десно Роналдо и напријед Карим....

Мада је ове године ипак ред на блауграну...Спомиње се опет Лузи да би могао доћи на штоперско мјесто у Барси, ако и Паоло Канаваро.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Murinjo je uspio uvjeriti sve, osim nas simpatizere Milana, da je Kaka los, da ne treba igrati. Sad dovode Modrica, sto se mene tice, preplatili su ga. Taj covjek ima i te kakvog efekta u igri Totenhema, ali statistika mu je porazna, a na kraju samo se ona gleda, koliko puta je dodao, koliko golova je dao. Ali neka, Kaka u Milan.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kaka je zbog povreda tu gde je sada... Covek kao da je od govana napravljen, vise je povredjen nego sto je u punom trenaznom procesu

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 13:43 
Bič božji
Bič božji

Valjda je sa ovim Lukasom sve završeno i preće u Mančester. Ala se to oteglo ko gladna godina. I Flečer se vraća treninzima, a pričalo se da će prestati igrati fudbal.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 13:10 
Bič božji
Bič božji

Kazorla prešao u Arsenal. Aj da i oni nešo dovedu.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Erazmo Roterdamski je napisao:
Valjda je sa ovim Lukasom sve završeno i preće u Mančester. Ala se to oteglo ko gladna godina. I Flečer se vraća treninzima, a pričalo se da će prestati igrati fudbal.

Ja danas citam da se u zadnjoj sekundi Lukas predomislio jer je Mancester "ruzan grad" te da je PSG promptno "odreagovao" da ga dovede u svoje redove.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 13:16 
Bič božji
Bič božji

Ma vezare teška. Prvo se objavi da je sigurno došao, kao otišao samo na ljekarske preglede i to je to, a onda da nema ništa od transfera, pa opet ima i tako u nedogled. Od sad čekam da vidim sliku igrača u dresu novog kluba.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
PSG ponudio 45m funti za Lucasa...Gdje ovaj fudbal ide to nikom nije jasno, al ne ide na dobro...
Cuj 45m za nekog djecacica iz Brazila :roll:
Ovim arapima tacno treba oduzeti sve pare, koliko samo upropastise trziste u zadnjih par godina. Danas najprosjecniji igrac kosta +25m.... :cry:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa da, zalosno. :/ Inter nudio oko 30 miliona eura i dodjose ovi i to je to, ne mozes se nositi sa tim nikako.
Jedino da sve i jedan klub bude u vlasnistvu nekih arapa pa da kupuju placaju igrace po 100 miliona. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I Man Utd je ponudio 30m...Iako ih simpatisem i pratim vise od svih ostalih klubova bio sam protiv njegovog dovodjenja iskljucivo zbog te velike cijene. Plus toga iz Brazila je i ima samo 19 godina. Kako bi se snasao u Engleskoj to niko ne zna i po meni je preveliki rizik u njega uloziti 30m i na kraju se prokurva ili slicno kako to obicno znaju raditi kad se dokopaju para.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni je bas drago sto su Arapi usli u fudbal. Kad vec jedemo govna, da to uradimo do kraja.
Prije su drugi timovi diktirali uslove na trzistu... Danas dodje PSG ili Siti, istresu kesu i pokupe sve. Libo ih. Jedina je razlika sto su ljudi navikli da Barsa/Real/United... kupuju za ogromne pare. Sad su samo druge ekipe.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koga je to Mancester platio papreno (mislim preko 30m)?
Koliko sam ja upucen najskuplji transfer u istoriji je Berbatov 30m funti. Plus toga ne preplacuju igrace sa platama, ne znam tacan podatak ali igraci kod njih imaju dosta manje plate nego recimo kod tih koje si nabrojao... Vise para na igrace je spucao Liverpul nego Mancester.
Sve ovo je pocelo od Reala i onih njihovih galaktikosa, preko Romana pa do ovih danasnjih umotanih u bijelo...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije bitan naziv tima. Naveo sam ta tri zato sto su najaktuelniji/najbolji/naj____ timovi u zadnjih 10 godina.
Ili ograniciti sredstva svim timovima ili ostaviti ovako kako je sad.
Nema razlike kad Real plati igraca 50 milja i kad to uradi PSG. Cak mi je milije da to urade ovi drugi. Jer su najveci timovi oni koji su uglavnom! imali najvise para kroz istoriju. Nekad je milion vrijedio ko danas 30.
Nije bitno kolika je cijena. Mene samo nervira sto ljude ispizdi kad Siti/PSG/Anzi daju ogromne pare za igrace, a ne smeta kad to rade veci klubovi, sa vecom tradicijom i uspijehom.
Meni podjednako smetaju ove basnoslovne cifre; ali meni je nebitno koji je tim u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pazi meni smeta kad barselonini navijaci pametuju kako Real placa skupo igrace, a isto to samo drugacije upakovano radi i njihov tim. E isto tako mi je bezveze kad dodje neki arap u klub pa kupuje igrace iako mu realno nisu potrebni, a plus toga ga pretplati 2 ili vise puta, pa se onda tamo nekom gazdi/vlasniku kluba digne ona stvar i nabije cijenu jednom osrednjem igracu samo zato sto zna da taj arap (ili rus ili bilo ko drugi) moze dati koliko on trazi, u dosta slucajeva... Ociti primjer po*ebanosti trzista je situacija oko Modrica, zar on vrijedi 40m koliko nudi Real, a jedan Kagawa koji je isto tako odlican igrac bio u Borusiji, proglasavan za najboljeg u ligi vrijedi 18m?

I Mancesteru jeste mjesto uz Barsu i Real u zadnje vrijeme ali po uspjesnosti, po ovom preplacivanju igraca i kupovini svakako nije, samo sam to htio da se razjasni...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]