banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 17 Sep 2011, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Uglavnom su Ivkoviceve izjave vrlo nemuste i zbunjujuce.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Druze, vecina Dudinih izjava, ne samo za Igora za kojeg evidentno laze, je i vise nego suplja!
Kaze da su Marjanovic i Paunic bili pozvani jer su oni igraci zadatka! Kojeg???
Otkud ima hrabrosti da zakljuci kako smo na ovom EP bili najspremnija reprezentacija? Halo covjece!

druze, ja se generalno sa tobom slazem oko toga da bi nam na ovom prvenstvu vrlo dobro dosao igrac tipa milicica. zato sto smo bili potpuno nadskakani od strane svih ozbiljnijih ekipa i zbog toga sto su se protivnicki centri i krila setali kroz nas reket ko da su na jelisejskim poljima. igrac tipa milicica ne bi dozvolio da mu mozgov kupi lopte ispod kosa, pa makar mu moro zalijepit koji lakat u facu. kosta jednostavno nije, i nikad nece biti, ista vise od solidnog backup centra. a bobi marjanovic? taj je proslu sezonu prespavo, jer je, kao sto sam vec reko, htio iz hemofarma direktno u cska, bez medjustanica...

dakle, da nam pored skolovanog centra krstica treba jos jedan zivotinja-centar ili 4vorka, to je ocigledno. to je trebao da bude novica, ali se povrijedio. ali usrani milicic nije taj igrac. sva prvenstva koja smo igrali sa njim, sto rece freak, zavrsavali smo katastrofalno. jednostavno, on nije igrac koji moze da se uklopi i u jedan tim, ne jebe zivu silu (sto je nekad dobro, ali mnogo cesce lose), ne priznaje autoritet i to je to. to se ne moze promijeniti. pa nije slucajno imo problema sa SVIM trenerima sa kojima je radio.
licno mislim da bi rjesenje za tu poziciju/rolu mogli da budu raduljica ili rakovic, ako ovaj potonji uopste ima ikakvu zelju da igra za reprezentaciju. mozda i musli proigra, mada se i on grdno zajebo sa klubom.

da rezimiram, duda sigurno nije bezgresan i o mnogim njegovim potezima bi se moglo diskutovati. ali na spisak igraca koje je vodio stvarno nema primjedbi

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Acrobatico je napisao:
Druze, vecina Dudinih izjava, ne samo za Igora za kojeg evidentno laze, je i vise nego suplja!
Kaze da su Marjanovic i Paunic bili pozvani jer su oni igraci zadatka! Kojeg???
Otkud ima hrabrosti da zakljuci kako smo na ovom EP bili najspremnija reprezentacija? Halo covjece!

To tvrdiš na osnovu? Čuješ se redovno sa Miličićem i Rakočevićem, pa znaš pouzdano da Duda laže? Čovjek je kulturan, neće da iznosi prljav veš u javnost kao što je to uradio Obradović 2005. Kome Duda uopšte treba da se pravda? Ne želim da ulazim u to da li je negdje mogao da bolje postupi, već stojim iza onoga, da se on tim poslom bavi već mnogo godina, i svako pametovanje na temu "ja bih bolje" je čisti bezobrazluk. Dalje, Hej, on je praktično kao volonter radio, trpio svakakve idiote iz Saveza, zato svaka mu čast za ovo što je uradio, postavio je temelje sjajnog tima za narednih 10 godina. Neuspjeha će biti, kao i uspjeha, ali papci i pljuvači će uvijek biti papci i pljuvači.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 05:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2011, 23:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_hZrXdJ-ibo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Popokatepetl

Ne cujem se redovno sa Rakocevicem. Ali javnost zna da on vec duze vremena trenira sa igracima CZ. Dakle nije povrijedjen. Preko novina se javno, vise puta nudio Ivkovicu za reprezentaciju. I uvijek je ponavljao da se zdravstveno odlicno osjeca i da bi volio da igra za Srbiju. Dakle, ne radi se o povredi, jednostavno Duda petlja i ne zeli da kaze istinu. Prica o podmladjivanju ne pije vodu, jer u nasoj selekciji samo tri igraca imaju vise od 25 godina. Vec smo dovoljno mladi. Koliko jos treba da se podmladjujemo? Dok prosjek ne bude 17 godina? Jedan igrac od 33 godine, medju 11 mladih momaka ne mijenja stvari na lose.
Jednostavno je Ivkovic poslije onog nesretnog poraza od Spaniji ispustio konce iz ruku... njegova posljednja press konferencija je bila puna supljina, nedorecenosti pa i lazi. Zalosno za takvog strucnjaka. Sve, sve, ali da kaze kako smo bili najspremnija ekipa na turniru je teska blamaza. Jutros sam malo citao komentare citalaca po medijima iz Srbije, pa ljudi ga ismijavaju... mozda je ipak vrijeme za neko novo rjesenje na klupi.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Joj Makedonije. Ne mozes ono promasiti 6 sekundi do kraja. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ti koji ismijavaju Dudu, nisu baš uredni sa glavom, pa ne znam koliko je njihovo mišljenje relevantno

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Rusi treći, Makedonci četvrti.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Šteta za Makedoniju. Želio sam da oni osvoje bronzu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 18:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
hercegovac27 je napisao:
Šteta za Makedoniju. Želio sam da oni osvoje bronzu.

Također.
Najteže je sada onome Damjanu.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
Popokatepetl

Ne cujem se redovno sa Rakocevicem. Ali javnost zna da on vec duze vremena trenira sa igracima CZ. Dakle nije povrijedjen. Preko novina se javno, vise puta nudio Ivkovicu za reprezentaciju. I uvijek je ponavljao da se zdravstveno odlicno osjeca i da bi volio da igra za Srbiju. Dakle, ne radi se o povredi, jednostavno Duda petlja i ne zeli da kaze istinu. Prica o podmladjivanju ne pije vodu, jer u nasoj selekciji samo tri igraca imaju vise od 25 godina. Vec smo dovoljno mladi. Koliko jos treba da se podmladjujemo? Dok prosjek ne bude 17 godina? Jedan igrac od 33 godine, medju 11 mladih momaka ne mijenja stvari na lose.
Jednostavno je Ivkovic poslije onog nesretnog poraza od Spaniji ispustio konce iz ruku... njegova posljednja press konferencija je bila puna supljina, nedorecenosti pa i lazi. Zalosno za takvog strucnjaka. Sve, sve, ali da kaze kako smo bili najspremnija ekipa na turniru je teska blamaza. Jutros sam malo citao komentare citalaca po medijima iz Srbije, pa ljudi ga ismijavaju... mozda je ipak vrijeme za neko novo rjesenje na klupi.

Ismijavaju ga idioti, koji ionako ismijavaju sve živo, jer drugo ne znaju, a u stvari su najveći jadnici. Duda ima svoju koncepciju, ima rezultate iza sebe, i jedan neuspjeh to neće pomračiti. Ako smatra da Rakočević i Miličić nisu bili potrebni, i navede razloge, to treba poštovati. Ako je neko pametniji i misli da zna bolje, nek se bavi treniranjem pa će možda imati jednoga dana šansu da to pokaže. Prosto, pošto novine često lažu, ovdje se radi o kredibilitetu; a Duda ga ima više nego svi sportski mediji u Srbiji, Miličić i Rakočević.

Sad Duda ne valja, a kad je "oprostio" dugove Savezu, tad je bio car. Prosto, u ovakvoj situaciji niko nema pravo da ga proziva na neku odgovornost. Da je iskeširano par miliona evra i rečeno, ciljevi su to i to, ako se ne ispune, mrka kapa, moglo bi se prigovarati. Ovako, pola stvari je rađeno na dobru volju i ljubav prema sportu. No, i pored toga, ni trener ni igrači se ne "vade" na neke fore. Prosto, zadesili nas pehovi, to se u sportu, nažalost, dešava, podbacili smo.

Btw, dobra finalna tekma, nadam se da će Francuzi preokrenuti.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Citam danas u blicu upravo ono cega sam se pribojavao....nasilno pravljenje frke....nasi mediji su cudo...niko od kosarkasa nije zadovoljan, Duda nije zadovoljan....to stoji....al cemu to potezanje price kako je ovo debakl...pa jel mora stalno nesto skandalozno...

Evo jedan clanak koji po meni realno opisuje stanje stvari...
http://www.b92.net/sport/teme/ozmo.php?yyyy=2011&mm=09&nav_id=542826

Poslednji put menjao Freak on a leasH dana 18 Sep 2011, 20:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Potpis za post od Popokatepetla...

Stvarno je vise mucno citati i slusati kompletnu srpsku javnost i izdrkavanje nad kosarkasima...ovo je bio peh,pad,sjeb...kako god, ali glava gore i idemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Novinari su govna. Ne vjerovati im ni pod tacku raznu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma smećari su novinari. Kešelj je fino objasnio situaciju u jednoj izjavi.
Španci idu ka zlatu. Imaju Navara i kad god zagusti ide trica.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

IMA LI VECIH SABANA OD LITVANACA?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta su uradili?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Francuska visina konačno došla do izražaja. Španski rasizam na djelu, nije politički korektno podijeliti onolike banane crnim francuskim košarkašima.

Španci su za klasu bolji od ostalih na ovom prvenstvu. Francuzi su limitirana ekipa, to se danas i te kako vidjelo. Da ne imadosmo one pehove sa povredama, mi bismo izgubili ovo finale :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ma smećari su novinari. Kešelj je fino objasnio situaciju u jednoj izjavi.
Španci idu ka zlatu. Imaju Navara i kad god zagusti ide trica.

keselju svaka cast za ovu izjavu a i svim kosarkasima hvala za sve sto su ucinili za nas.
duda je za mene bio i ostao prirodni gospodin a juce na utakmici protiv slovenije se covjek toliko izoblicio u faci,mogu misliti kako je njemu sve ovo tesko palo.ovi sto samo pljuju nek navijaju za spaniju evo prvaci su

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa Litvanije ni u prici, vec nepar utakmica, a oni samo skandiraju "Lietuva".
Jebote, pa ispali su, sad neka navijaju za ove na terenu ili kontra njih. A nebitno ko igra oni:"Lietuva..."

Spanija se prosetala kroz prvenstvo. Lagano.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]