Umetnik je napisao:
Добро, нека буде, ви велики љубитељи фудбала, живи били па видјели. Ја само говорим како би то на крају изгледало, а ево, изгледа да ће да се оствари, па баш да видимо какве користи ћемо имати од тога. Истина, до 2018-те ће протећи Врбаса, али тешко ће се ишта помакети ка бољем. Али ето, баш да видимо.
На крају крајева, не видим никакву корист од тога за Борац, поготово што највероватније нече у наредне 2-3 године ући у ту лигу, а мене лично и персонално интересује само Борац. Заболи ме шта ће бити са Вардаром, Динамом и осталим, за то нек се брину њихови навијачи, мене не интересује. Ни њих не интересује Борац.
Још нешто, мени је много интересантнија Прва РС ове сезоне од Лиге Шампиона, јер Борац не игра у Лиги шампиона. Нема везе што се игра ливадски фудбал и што је пола лиге аматерско, ту игра Борац и то је важно. ЛШ, па добро, упратим ко с ким, уплатим кадкад тикет, и толико. Да ми неко понуди с једне стране карте и уплаћена путовања за утакмице финала и полуфинала ЛШ а с друге стране један прекинут напад ка Борчевом голу, одабрао бих то друго. Рекох ЛИГА ШАМПИОНА, а камоли регионална лига у којој би играли клубови који једва прођу једно-два преткола, тек за тим ме засврби.
Елем, добро је што ће трајати само једну полусезону, а ни новчане награде нису мале. Само још да остану национална такмичења за одређивање ко ће у Европу.
odavno nisam pročitao besmisleniji, društveno impotentan, beskoristan, kvaziuman, licemjeran, šupalj i demagoški tekst , nego što je ovaj.
u čiju tikvu duvaš ?