Schlager je napisao:
nisi ti mene @drug razumio
nisam ja fudbalski klub borac nijednom ni izdvojio,već sam isključivo pisao o brandu borac...osim ako te nije zbunilo ovo što sam pominjao okser,la korunju i kajzerslautern..
rk borac je i mnogo veći brand od fk borac..pričaju ovi naši treneri i igrači koji su godinama radili i rade u njemačkoj,petković,marka itd,da nema nijemca srednjih godina i starijih da nije čuo za banjaluku i da ne zna tačno gdje se nalazi,upravo zbog rk borac...a nije samo u njemačkoj tako bilo,već u većini evrope..
Tacno. Nije sad zbog toga sto unosim subjektivnost u cijelu pricu

vec je stvarno tako, bez obzira ko sta mislio. Da se razumijemo, i meni je fudbalski dio brenda Borac najbitniji. Ipak fudbal je fudbal. Ja bih najsretniji bio kad bi FK Borac u anrednih 5 godina uzeo vezano 5 trofeja prvaka BiH, kad bi taj isti FK Borac stigao do grupne faze Lige sampiona, kad bi RK Borac bio konstatno medju tri u SEHA ligi, kad bi KK Borac bio bar stalni ucesnik Lige BiH, kad bi Sandro Poletan bio momak kome cemo se diviti, kad bi Branka Vranjes i brat i sestra Ceprkalo otisli na OI, kad bi dobili Vaterpolo klub koji bi dostojanstveno mogao igrati Ligu Srbije, kad bi kajakas Darko Savic bar otisao na OI, kad bi se politicari prestali "ugradjivati" u sportske manifestacije, izgradnju sportskih objekata i terena. Na zalost, onda sam se probudio
Ali, nada umire posljednja.
Sto se tice padobraskog prvenstva, zna li ko kakav je stav roditelja poginulih padobranaca. Mislim da je njihov stav na ova desavanja i u savezu ali i oko odrzavanja samog SP veoma bitan.