banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 10:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 14:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
SIJUKS je napisao:
Kaze mi jedan poznati sportski radnik da je Partizan trenutno medju petnestak najjacih klubova u Evropi

Dobro, i? Sta to vrijedi kad ce na zimu malo rasprodati igraca i zavrsiti sljedece godine medju "stopetnaestak" najjacih u Evropi? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šteta što se G-14 ne proširi na G-15 pa da im se i Partizan pridruži :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
Sondri je napisao:
Šteta što se G-14 ne proširi na G-15 pa da im se i Partizan pridruži :lol: :lol: :lol:

zato sto bi onda bila tastatura :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
BlackHand je napisao:
a ko ti može zaista garantovati da Žigić ne bi stajao kao motka po 100 i neki put i da bi Zvezda ne bi opet ispala?

Tako je i Zecevic pricao kad je Partizan ispao od Petrazalke,na prozivke zasto nije kupljen dobar centarfor,tacnije Savo Milosevic on je odgovorio a ko bi nama garantovao da bi Savo dao go i odveo nas u LS.Po meni glupo razmisljanje

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spotting scope je napisao:
SIJUKS je napisao:
Kaze mi jedan poznati sportski radnik da je Partizan trenutno medju petnestak najjacih klubova u Evropi

Dobro, i? Sta to vrijedi kad ce na zimu malo rasprodati igraca i zavrsiti sljedece godine medju "stopetnaestak" najjacih u Evropi? :)

Vidis da se stvara tim za buducnost,danas potpisali reprezentativci CG Stjepanović i Ćetkovi,odlicni igraci,sada na svakoj poziciji imamo adekvatne zamene

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
I za kraj mislim da sam u blicu procitao da su neki igraci dali nadimak Barkosu-Varkos (verovatno kao varka tj prevara)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nema šta, odlični igrači, a predstavljaju adekvatne zamjene. Ili će možda neko od ovih sadašnjih biti zamjena njima??? Mislim da je ovde tema Crvena Zvezda i da vaši đetići apsolutno nikog ne zanimaju pa si otvorite novu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 17:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
Sondri je napisao:
Nema šta, odlični igrači, a predstavljaju adekvatne zamjene. Ili će možda neko od ovih sadašnjih biti zamjena njima??? Mislim da je ovde tema Crvena Zvezda i da vaši đetići apsolutno nikog ne zanimaju pa si otvorite novu temu.

za dobrim se konjem prašina diže

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Groclin Diskobolija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

hehehehehehhe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 08:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
BlackHand je napisao:
marlonbrando: Umesto što ti neko drugi nešta govori možeš lepo uzeti novine u ruke i pročitati šta piše na sportskim stranama. Možeš li molim te još sto puta pljunuti i posrati se na Piksija i već jednom završiti sa time? Dovedeni su standardki reprezentativci Ekvadora, Poljske i Kolumbije, te prvi strelace Ekvadorske lige. A jebote čoveče daj budi normalan više dve sekunde, ako ikako možeš. Real Madrid podmeće neke Woodgate i Cassane, puca po 50-60 miliona ne igrače za koje ni sam nije siguran gde kasnije završava pa ne može ni tu duplu krunu uzeti, nego se zadovolji jednom titulom na svakih 5 godina!

I da evo price jos jednog Pixijevog poklonika i nekoga ko ocigledno ne prihvata pojam odgovornosti u savremenom svetu. Kosanovic ti je lepo sam odgovorio kada su ga pitali za ulozene pare Rendzersa u tim i da li to stvara pritisak na njihovoj strani, a Kosan kaze njihove pare njihov problem, e sada da ti prevedem pare Ajaksa, Reala i svih drugih koji su promasivali su njihov problem jer ja ne navijam za Ajaks, Real ili nekog treceg vec za Zvezdu! Isti taj Real je smenio proslog predsednika bez po muke zbog nedostatka rezultata jer su navijaci zeljni titula a ne skupih zvezda (mislim da ti je to odgovor za taj primer), a sto se Ajaksa tice oni su pre par godina (ne tako davno 3-4) ako se secas igrali polufinale CL, pa kada bi tvoj i Nitrov ljubimac Pixi mozda imao takve uspehe onda bi mozda i imao takav kredit kod mene ali on ih nema! A Barkosa da je pogledao Sasa Matic kako igra u tom Ekvadoru verovatno bi i on rekao ne dovodite ga!

Citiraj:
Istu priču pričaš na već 11 strana, + da ti dodam ono što si pisao ranije na drugim temama. Smaraš, dosadan si i ponavljaš već jebenih mesec dana istu priču. Niko nije zadovoljan time kako je Zvezda odigrala, svi bismo voleli da klub uz koji odrastamo i za koji ceo život navijamo ide u LŠ, ali si ti jedini koji svu krivicu sveta vidi u Piksiju. Pročitao si kako se on po blicu kako se diči duplim krunama, a nisi pročitao kako i on sam navodi primer jednog Ajaxa koji je 48 puta izmislio svet za Zvezdu pa ispao od neke tamo SLAVIJE!!! iz Praga. Najbolje streljati njihovog predsednika i umiriti sve živo i mrtvo. O Pantelićevim kvaltietima nećemo ni počinjati, jer se pokazao i u Herti u Srbiji, a ko ti može zaista garantovati da Žigić ne bi stajao kao motka po 100 i neki put i da bi Zvezda ne bi opet ispala?

Tebi ako se moja prica ne svidja ne moras ni da citas postove a jos manje da odgovaras na njih. Pantelic je za barkosa i Djordjevica trenutno izmislio fudbal a isti taj koga ti sada vredjas je cim je dosao u Hertu pokazao da zna da zabija golove i na polovini prosle sezone je vodio na listi strelaca u bundes ligi. Ta prica o Zigi ti je tek smesna.

Ako hoces da odbranis Pixija bar se malo potrudi a nemoj se pojavljivati sa postom u kom (ajde sto lupas gluposti) govoris kako Pixi spominje Ajaks koji takodje nije usao u CL, prvo poruci Pixiju da Zvezdu koju je on stvorio jos uvek ne moze da poredi sa Ajaksom ni u kom pogledu sem tradicije, drugo reci mu da i mi navijaci Zvezde imamo tv, net i ostala cuda modernog sveta pa znamo sta se desava u svetu fudbala tako da nam ne moze pricati price kako su oni prodali dva najbolja igraca i porediti to sa svojom rasprodajom od prosle godine, pod tri reci mu da on od kada je dosao u evropi nista jos nije pokazao (godina ulaska u Uefa ligu je zapravo zasluga selekcije prosle uprave) i na kraju poruci mu da ne prica samo Marlonbrando o odgovornosti za neuspeh vec da su to polako poceli i novinari po srbiji da spominju tj javnost polako uvidja kakav je sarlatan!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ma nema šta, 100% si u pravu. Možemo li sada prestati sa time?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Isti taj Real je smenio proslog predsednika bez po muke zbog nedostatka rezultata jer su navijaci zeljni titula a ne skupih zvezda (mislim da ti je to odgovor za taj primer), a sto se Ajaksa tice oni su pre par godina (ne tako davno 3-4) ako se secas igrali polufinale CL, pa kada bi tvoj i Nitrov ljubimac Pixi mozda imao takve uspehe onda bi mozda i imao takav kredit kod mene ali on ih nema

Perez nije smijenjen već je dao ostavku, a proveo je na čelu Reala 6 godina, što takođe ukazuje da ga nije adekvatno porediti sa Piksijem, jer je Piksi na čelu Zvezde tek 3 godine. Ajaks je zadnje polufinale LŠigrao prije 10 godina, a najveći uspjeh poslije toga im je četvrtfinale prije 4 godine. Savjetujem da se ubuduće u raspravu upuštaš sa provjerenim činjenicama, a ne na osnovu šturih sjećanja ili prepiski sportske redakcije Blica, medija koji je, po ozbiljnosti, negdje u rangu sa Veselom sveskom.

I molio bih da mene, bez povoda, ne spominješ više u svojim postovima, jer postaješ iritantan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Isti taj Real je smenio proslog predsednika bez po muke zbog nedostatka rezultata jer su navijaci zeljni titula a ne skupih zvezda (mislim da ti je to odgovor za taj primer), a sto se Ajaksa tice oni su pre par godina (ne tako davno 3-4) ako se secas igrali polufinale CL, pa kada bi tvoj i Nitrov ljubimac Pixi mozda imao takve uspehe onda bi mozda i imao takav kredit kod mene ali on ih nema

Perez nije smijenjen već je dao ostavku, a proveo je na čelu Reala 6 godina, što takođe ukazuje da ga nije adekvatno porediti sa Piksijem, jer je Piksi na čelu Zvezde tek 3 godine. Ajaks je zadnje polufinale LŠigrao prije 10 godina, a najveći uspjeh poslije toga im je četvrtfinale prije 4 godine. Savjetujem da se ubuduće u raspravu upuštaš sa provjerenim činjenicama, a ne na osnovu šturih sjećanja ili prepiski sportske redakcije Blica, medija koji je, po ozbiljnosti, negdje u rangu sa Veselom sveskom.

I molio bih da mene, bez povoda, ne spominješ više u svojim postovima, jer postaješ iritantan...

Zaista se izvinjavam sto mi je bilo smor gledati po netu tacne podatke za Ajaks! Tacno pre 4 godine su igrali cetvrtfinale i izgubili ga od Milana (gle cuda), ali poenta mog prethodnog posta i dalje ostaje ista a to je da je Pixi doveo Zvezdu do cetvrfinala CL imao bi kredit da 2 godine za redom ne udje ovako on nema to cetvrtfinale a vec takodje dve godine za redom ne ulazi u CL tako da njegova izjava u kojoj spominje Ajaks i na neki nacin se poredi sa njim ne stoji nikako. Tacno Perez je dao ostavku ali ta ostavka je bila plod pritiska javnosti i navijaca da ode, ako cemo bas da cepidlacimo i ako cemo da se upustimo u ovu raspravu onda da znas da je taj covek dao ostavku zbog neispunjenih ocekivanja i neispunjenih obecanja i taj covek je znao sta znaci odgovornost, takodje se unapred izvinjavam ako pogresim ali evo mozda cu opet pogresiti taj covek (Perez) je neki gradjevinski magnat i on je diplomirani ekonomista dok samo kod nas klubove vode ljudi sa upitnim srednjoskolskim obrazovanjem! Meni ne treba Pixi da pametuje 6 godina da bih ja nakon 6 godina video da od toga nema nista, mislim mozda vama i treba...

Povod sto te pominjem u postu je vise nego ocigledan jer njegovo misljenje neodoljivo podseca na tvoje! Stara garda foruma se drzi zajedno i ne dao bog da im neko protivreci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Evo ja predlazem da sebe postavim za presednika CZ i obecavam da cu ako budem imao budzet od 30milja eura Zvezdu uvesti u LS.

Ljudi pustite Piksija da radi svoj posao za godinu/dve ce i on otici doce neki novi levet i opet nece nista biti od LS. Svi znamo da se za neke stvari u klubu nepita cak ni sam Piksi velike su igranke ne samo u CZ nego u komplet fudbalu na ovim prostorima sve dok se nebude znao gazda Zvezde imenom i prezimenom nema nekog velikog uspjeha na euro sceni a i kad se dozivi ta privatizacija niko nam ne garantuje bolje rezultate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Evo ja predlazem da sebe postavim za presednika CZ i obecavam da cu ako budem imao budzet od 30milja eura Zvezdu uvesti u LS.

Ljudi pustite Piksija da radi svoj posao za godinu/dve ce i on otici doce neki novi levet i opet nece nista biti od LS. Svi znamo da se za neke stvari u klubu nepita cak ni sam Piksi velike su igranke ne samo u CZ nego u komplet fudbalu na ovim prostorima sve dok se nebude znao gazda Zvezde imenom i prezimenom nema nekog velikog uspjeha na euro sceni a i kad se dozivi ta privatizacija niko nam ne garantuje bolje rezultate.

dobro si to rekao: doći će neki drugi levat

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 17:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Splendid se vratio, što ga ne ubije, ojača ga!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Splendid se vratio, što ga ne ubije, ojača ga!!!

:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 19:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:

Bez vredjanja ali ti nikada neces biti predsednik Zvezde. :lol: :lol: :lol:

Pa presednik Zvezde bi trebao sigurno da ispunjava par uslova od kojih bi najbitniji trebali da budu:
1. da je naravno zvezdas
2. da je fakultetski obrazovan (najbolje bi bilo nesto iz oblasti ekonomije ili menadzmenta),
3. da jasno iskaze i ciljeve u narednih par godina kao i rokove ostvarenja tih ciljeva i na kraju
4. da jasno kaze metode koje ce koristiti da bi te ciljeve i ostvario

Ispod ovoga zaista niko ne bi trebao da bude predsednik Zvezde. To oko privatizacije mi je mnogo diskutabilno jer evo na primer Miskovic ima para da kupi Zvezdu koliko god ona da kosta ali (ovo znam sa sigurnoscu) sever je za sada decidno promada sever kao i svaka druga organizacija da se izmanipulisati. Mislim da bi mozda najbolja organizacija kluba bila ona koja bi preslikavala organizaciju Reala ili Brase, dakle udruzenja clanova koji placaju godisnju clanarinu i na izborima biraju predsednika kluba, mada ne verujem da je to u nasim okolnostima moguce. Tako da na kraju dolazimo do A.D. sto mozda i ne bi bilo lose. Zakon o privatizaciji u sportu se ocigledno odugovlaci zbog Zvezde i Partizana jer potrebno je naci pravu formulu privatizacije ta dva sportska drustva i svih klubova koji u okviru njih funkcionisu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Bez vredjanja ali ti nikada neces biti predsednik Zvezde. :lol: :lol: :lol:
.

malo sale nije na odmet :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]