banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
2012-2016

1- teodosic, naturalizovani amerikanac (dobra odbrana i sut)
2- tepic, pavlovic,jeremic
3- keselj, savanovic, dragovic
4- velickovic,macvan
5- milicic,perovic,

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Milanko Djeric je napisao:
nama je generalno sa strucnjacima jos veci problem nego sa kosarkasima. sve su to ista imena, a nema naznaka da ce se pojaviti neki vrhunski trener u skorije vrijeme.

licno, vise bi volio da vidim neku mladju krv na klupi. recimo miroslava nikolica ili, jos bolje, saleta djordjevica. a ne da uvijek rotiramo ista imena

Није Мута Николић тај калибар реално. Не волим правит компаративне анализе и нарочито дават себи за право епитетисања стручњака. Истовремено, Мута Николић као неко ко нема длаку на језику смета тренутном саставу кошаркашке организације, Ђиласу и компанији итекако.
Такође реално је да су стручњаци попут Ивковића,Обрадовића и Пешића,истинске кошаркашке величине,практично већ одавно (овај први ће то урадит чим стигне у Београд) рекле НЕ клупи репрезентације. Да будем искрен некако се намеће да је клупи репрезентације најближи Ивановић,мада има ту и млад али итекако добар стручњак Трифуновић.

Лично највише бих волио видјети на клупи Дулета (који је био једном,ал реално са екипом којој је центра играо Ђуро Остојић) ниједан од наведених легенди не би урадио много више без обзира на Стојаковића тада у екипи (Шведска) колико ме памћење служи.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
reprezentaciju preuzima sasa djordjevic

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakav crni Pavlovic, volume 2.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
drinin vuk je napisao:
nama je generalno sa strucnjacima jos veci problem nego sa kosarkasima. sve su to ista imena, a nema naznaka da ce se pojaviti neki vrhunski trener u skorije vrijeme.

licno, vise bi volio da vidim neku mladju krv na klupi. recimo miroslava nikolica ili, jos bolje, saleta djordjevica. a ne da uvijek rotiramo ista imena

Није Мута Николић тај калибар реално. Не волим правит компаративне анализе и нарочито дават себи за право епитетисања стручњака. Истовремено, Мута Николић као неко ко нема длаку на језику смета тренутном саставу кошаркашке организације, Ђиласу и компанији итекако.
Такође реално је да су стручњаци попут Ивковића,Обрадовића и Пешића,истинске кошаркашке величине,практично већ одавно (овај први ће то урадит чим стигне у Београд) рекле НЕ клупи репрезентације. Да будем искрен некако се намеће да је клупи репрезентације најближи Ивановић,мада има ту и млад али итекако добар стручњак Трифуновић.

Лично највише бих волио видјети на клупи Дулета (који је био једном,ал реално са екипом којој је центра играо Ђуро Остојић) ниједан од наведених легенди не би урадио много више без обзира на Стојаковића тада у екипи (Шведска) колико ме памћење служи.

Kokoškov?
Vodio Džordžiju, tako da ima selektorsko iskustvo ;)
A ima i NBA iskustvo.

Iako je malo bezze pričati o Dudinom nasljedniku, dok još imamo selektora (bar zvanično).
Ali, bez obzira na rezultat (čak i da samo prošli bolje), Duda ne bi mogao ostati dugo na klupi.

Poslednji put menjao Choban dana 16 Sep 2011, 22:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Frisky_Dingo je napisao:
reprezentaciju preuzima sasa djordjevic

Је ли то провјерено или жеља?

Да будем искрен ( што у принципу увијек и јесам) много више аспеката је по којима бих волио тај избор,али постоје и они због којих не би. Па да не би неко погрешно схватио укратко:

Одлично што ће Сале бити селектор!

- тројка против Хувентуда
- тројка против Хрватске
- један од најбољих европских кошаркаша свих времена
- ауторитет
- познавање кошаркашке игре до танчина
- несумњива харизма
- "млада крв"

Против сам из два разлога!

- недовољно искусан,то се прије свега огледа да није имао стећи тренерског искуства,а посао на мјесту селектора кошаркашке нације је велика улога и част,бојим се да не би изгорио,као рецимо Ђукић у фудбалу.

- јасно политичко декларисање,додуше у мањем сегменту од Шапића,али је политичка опција иста, дакле што ми је још чудније (познајући цијелу каријеру Салета националета) Тадићи је по њему политички маг и Сале је симпатизер.

Сва срећа неко ће можда рећ,па ово моје сагледавање нико неће прочитат,ал ето, мислим да у овом моменту има бољих рјешења.

п.с. Трифуновић,Ивановић,Кокошков.

едит: нек опрости овај без косе,мислио сам на оног да ли се Ђекић презива што је водио Крку.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Michigenac je napisao:
Nisam gledao utakmicu, bolje po mene. Ovaj tim treba zajednicki (dakle, svi do jednog) da istupi pred javnost i medije i jasno i glasno saopsti: "Ljudi zao nam je najiskrenije, nismo se odnosili na pravi nacin prema igri i dresu!".. Ako je problem u pojedincima, i u vezi s tim, stvarima koja se desavaju iza zatvorenih vrata a koja mozda ne znamo, da se krivci oznace i adekvatno postupi prema njima. Maglovite izjave poput: "Mi stvarno ne znamo, kako nam se to dogodilo! :roll:"-apsolutno ne prihvatam, cak i od g-dina Ivkovica! Treba da se stide jednih Makedonaca!
(Kurcobolja kao jedina prava dijagnoza)

Ako ne, ova reprezent savez sa cjelokup. igrackim kadrom ce isto tako da izgubi moje (ali koga ce da bude briga moja odluka, makar i na ovom forumu!? :D ) povjerenje poput fudbalskih "velikodostojnika" :confused3: jos prije vise od god. dana (Ipak i dalje cu da smatram da ce ostati "gospoda" za minimalno 3 klase vise od ovih kojima je centar interesa okrugla "bubamara").

Dakle, svecano se obavezujem da necu ostavljati vise traga i izbrisati preostale u vezi sveg sto se tice ovog reprezent. sporta. :)

SRAMOTA!

Ciao Ragazzi! 8)

Mislim da si potpuno promašio poentu.
Po čemu su oni dužni da se izvinjavaju bilo kome, a pogotovo nama besposličarima što sjedimo za kompjuterima i kenjamo?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 02:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Frisky_Dingo je napisao:
2012-2016

1- teodosic, naturalizovani amerikanac (dobra odbrana i sut)
2- tepic, pavlovic,jeremic
3- keselj, savanovic, dragovic
4- velickovic,macvan
5- milicic,perovic,

Aj sve mogu svariti, ali da igra Amerikanac to ne mogu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 07:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:

Đilas: Srbijo, izvini!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije izvinio se naciji zbog neuspeha nacionalnog tima na EP u Litvaniji. "Za igru protiv Grčke nema opravdanja", kaže Đilas.

Slika

Košarkaška reprezentacija Srbije nije ušla u borbu za medalje na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, ali još gore - nećemo je bodriti na Olimpijskim igrama naredne godine u Londonu.

Prvi čovek KSS Dragan Đilas bio je razočaran i tužan posle poraza od Grčke, koja je "orlove" izbacila i iz borbe za plasman na OI.

"Mislim da nema opravdanja za igru protiv Grčke, za ovakav ulazak u meč. Razumem da smo ponovo igrali bez Tepića i Rašića, da Veličković nije ni došao, ali ovo je bila utakmica koja je rešavala da li idemo na OI. Ušli smo neverovatno loše u utakmicu, kasnije je bilo prekasno da se vratimo. Mnogo sam tužan i izvinjavam se svima u Srbiji", rekao je Đilas, prenose "Večernje novosti".

On je istakao da bi ova reprezentacija sa Veličkovićem, zdravim Tepićem i Rašićem i Raduljicom, možda još nekim igračima, mogla u Londonu da se bori za medalju.

"Šteta za ovu generaciju, koja je sjajno odigrala EP u Poljskoj i SP u Turskoj, gde je, realno, trebalo da se nađe u finalu. Sada se okrećemo budućnosti, prvo veliko takmičenje biće EP u Sloveniji 2013. Videćemo koji mladi igrač mogu da se pridruže ovom timu. Idemo dalje...", kaže Đilas.

Predsednik KSS dodaje da okosnicu sadašnjeg tima treba očuvati.

"Ovo je mlada ekipa. Osim Krstića i Savanovića, nemamo igrača preko 25 godina. Problem je to što su poslednjih godina mnogi otišli u klubove u kojima nisu imali minutažu, nisu bili oni oko kojih se bazirala igra. Umesto da napredujemo, nazadovali smo. Svima nam je teško. Imamo neke igrače u mlađim kategorijama, ali i problem da mnogi nestaju u prelaznom periodu. Odu u neke klubove da zarade novac i ostanu bez minutaže i karijere. Savez će pokušati da im pomogne da se razviju", rekao je Đilas.

http://www.mondo.rs/s217958/Sport/Sport ... zvini.html

Na zalost, slazem se sa boldovanim dijelovima Djilasove izjave. Srbija bez Tepica, Velickovica i Rasica na utakmici i uz to jos i sa povrijedjenim Krsticem - ispod prosjecna ekipa. To sto nasi kosarkasi odlaze u klubove u kojima griju klupu - prica za sebe. Savez - presaviti list i napraviti novi plan za EP 2013. Vec sada ako se zeli rezultat na EP.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
I sada će se naravno izgovor za katastrofu naći u izostanku Rašića i Tepića, mila majko, kao da su nedostajali Novicki i Gasol... :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si neki bas tezak. Pa normalno da je izostanak Rasica, Tepica i Velickovica uveliko doprinio neuspjehu.
Pored lose igre, manjka motivacije i ostalog.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Nije bitno ko je nedostajao, bitno je da smo imali samo devet igrača u rotaciji (Marjanovića ne računam), od kojih Paunić nije ni za qrac u napadu, a ostali su totalno van forme i sve je spalo na Tea koji je van ritma i poluzdravog Krstića. Dajte ljudi, opušteno dobijamo wild card, a i ako ga ne dobijemo, manje nerviranja iduće ljeto.

Što se tiče ovog Amera ja bih trpio i pet puta goreg igrača od Markovića samo da ne dovedu nekog iz Luizijane... Koji će nam to...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kakvi crni crnci... To nam ne treba. Bolje staviti nekog klinca iz juniora nego dovoditi nigera/stranca.
Ako bude igrao stranac, necu gledati. To nije Srbija onda.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sta ce nam razni Domerkanti i Drejperi, ... eto nam za godinu dvije malog Nedovica, ima decko da kida sve redom.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uuuu... Dobro nas napomenu. Nemanja je odlican. Bice igracina, samo ako ga povrede ne sjargaju ili se ne desi nek zaeb u glavi. Mali super igra. Nije on toliko ni mlad, ako se uzme u obzir da su i mladji od njega igrali za reprezentaciju. Ima 20 godina. Mogao bi on ubrzo kandidovati za prvi tim.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
o kakvim vi wild cardovima pricate? to uopste ne postoji za olimpijadu. zna se ko ide u kvalifikacije za OI. mi ne idemo i to je kraj price.

pavlovic? milicic? ima li jos neki minorni igrac negdje da ga iskopamo?
recimo, cabarkapa. cuo sam da je opet poceo igrati kosarku.

sto se tice plejova, zar nije aleksandar cvetkovic plej? ovih dana igra all star utakmicu mladih (ili tako nesto) u litvaniji, u timu koji vodi pesic. a i radice pod pesicem sljedece 3 godine. od njega bi moglo biti nesto.
kao i od bogdana bogdanovica, ako uopste dobije priliku u partizanu

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Богдан Богдановић није плејмејкер...А добиће прилику сигурно ове сезоне у Партизану.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
o kakvim vi wild cardovima pricate? to uopste ne postoji za olimpijadu. zna se ko ide u kvalifikacije za OI. mi ne idemo i to je kraj price.

pavlovic? milicic? ima li jos neki minorni igrac negdje da ga iskopamo?
recimo, cabarkapa. cuo sam da je opet poceo igrati kosarku.

sto se tice plejova, zar nije aleksandar cvetkovic plej? ovih dana igra all star utakmicu mladih (ili tako nesto) u litvaniji, u timu koji vodi pesic. a i radice pod pesicem sljedece 3 godine. od njega bi moglo biti nesto.
kao i od bogdana bogdanovica, ako uopste dobije priliku u partizanu

A da ukrademo Jeretina Crnoj Gori !? Decko ponekad igra borbeno kao da je drogiran,a ni Pekovic nije za baciti,nekad je bio dobar ,puuno bolji nego Perovic ili Krstic ?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 16:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Slovenija protiv Srbije za 11. mjesto. Za sada se Srbija dobro drzi, samo 7 razlike za Sloveniju. Bezidejna i bezvoljna igra kod oba tima. Zmajceki malo hitriji orlova.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Aj objasni mi kako dve ekipe koje su usle u cetvrtfinale (8 najboljih) mogu da igraju za 11. mjesto.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]