Ne znam sta je vise trajalo, sinoc 90 minuta strepnje ili citanje JEBENIH 20 STRANICA, od kojih je 10 za vrijeme utakmice napisano...
Da pocnem sa par najzanimljivijih komentara:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Nisam znao da je i ovaj Fabregas ovoliki smrad. On se nije ovoliko prsio dok je bio u Arsenalu.
To im je prva lekcija na treningu kad dodju u Barsu...
shakal je napisao:
Ima nekog Boga tamo gore, ima!
Ima, dolazi iz Brazila.
Daljac je napisao:
da shakal ne kaže kako daljac neće da čestita. barselona je imala 50 minuta igrača više, penal i šta bi više? ako to ne možeš da iskoristiš, izgubio si od bolje ekipe.
mada, barsa je pokradena neviđeno
U kom smislu pokradena?
I evo, nakon 108 strana, zvanicno najgluplji komentar ikada napisan, cestitam:
krajo je napisao:
shakal je napisao:
prolazi onaj ko da vise golova
To u fudbalu i jeste nepravedno.
Imas loptu vecinom u posjedu, sto i jeste pokazatelj kvaliteta ekipe.
Kako glupa zadnja recenica, ne mogu da vjerujem.
I ja sam sinoc 70% jeb'o, 30% nisam, to je pokazatelj koliko sam kvalitetan jebac...
A evo i najboljeg:
enc0re je napisao:
Bane je dobio žuti, ni ja se ne sjećam kad i kako ali livescore ne laže valjda.
U poslednjem kolu grupne faze se pričalo Čelsi nije u formi, zgaziće ih valensija, idu dalje bayer i valensija, bla bla. Čelsi rutinski sabije valensiju. Dolazi nokaut faza i Napoli... prebiće ih napoli, lavezzi, cavani, hamšik itd itd, oni pobjedili city oni ovo, oni ono....istina, i bilo je tako u prvoj utakmici ali AVB dobija otkaz, Di Matteo riješi i tu prepreku. Dolazi nam benfika... bla bla, benfika nije izgubila od mančestera, igraju oni prebrzo za chelsea, čak i ako prođu daće im barsa 10 komada..... benfika ispada sa 30% snage. Barsa-Real finale, ugaziće ih barsa, mesi iniesta pička materina. Lampard, Ramires, Drogba doviđenja i prijatno. OK, imali sreće, branili se, biće 5-0 u barseloni. Povede Barsa 2-0, uleti i turčin sa crvenim kartonom i krenu komentari biće 5-1 do kraja...al' opet taj Lampard i ta njegova lopta jebem joj.....poslije se Drogba umorio i ušao Torres.....Ostalo je istorija

Sta reci, osveta je najbolje servirana hladna, sat vremena sa igracem manje, lob u polufinalu, malo koji igrac ima muda za tako nesto, Drogba i mata bekovi, crveni karton, promasen penal, nema dalje.
U klipu ispod samo zamijeniti majice i cao!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hxQCKz91qEs[/youtube]