banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2013, 09:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Ma mislim da nije bilo nikakve zle namjere, al ozbiljno.

Ma i ja kontam da nije imao pojma sta je rekao
Nego nisam na kraju skontao sto je igor potrcao prema sinu draganu.krvili su se dvije utakmice a ucinilo mi se da je otrcao da ga zagrli.
Aj neka je jedna utakmica zavrsila normalno,bolji pobijedio i idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Sta je uradio?

Sinoc dobra kosarka.
Katic ruzniji nego ikad. Musli(n) smotaniji nego ikad.

Vi na ovim kosarkaskim temama dominirate standardno.

Kad su skandirali jebi grobare kaze poslusajte sad pionir

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ташко imas Edina na kkcz temi, da ne postavljam i ovde, pasce krv :)

Dobra utakmica bila, bas bas dobra, kvalitetna, sto Edin kaze evroligaski nivo je bio.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 09:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Molim Ćaću košarke (i fudbala i svega...),da mi objasni potez Duška Vujoševića kad u naletu Partizana na 46-31 zove time-out nakon prvog primljenog koša,poslije čega Zvezda pravi seriju 11-0? 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kako se sjećam taj time-out je bio nakon promašenih prva 4 bacanja pa je onda usledila još 2. Mislim da je to uradio da se igrači smiri, i da ne ispuste prednost do kraja poluvremena. Jebiga 9 razlike nije mala prednost na poluvremenu.
U trećoj četvrtini Zvezda zaigrala jaku odbranu, ovi (očekivano) promašili neke šuteve i ušlo se u egal. Savović, Subotić i Rakoč pogađali poslije kad je trebalo i tu je priča gotova bila. Nelson je čuvao priključak u prvom djelu.
Bertans je sinoć bio nenormalan, baš je šutirao.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
mandrak je napisao:
Ташко je napisao:
Sta je uradio?

Sinoc dobra kosarka.
Katic ruzniji nego ikad. Musli(n) smotaniji nego ikad.

Vi na ovim kosarkaskim temama dominirate standardno.

Kad su skandirali jebi grobare kaze poslusajte sad pionir

Kao sto si vec napisao i ja mislim da nije imao pojma sta je tad rekao. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 13:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Moze li Radnicki protiv Cibone veceras?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jašta, 1 ko vrata

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Al sta onaj kreten odsvira kod zakucavanj Lucica, Gagicu :roll: :roll: . Crni brat povuce tele sa dve ruke i on svira faul u napadu i jos ne priznaje kos

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislim da je taj faul Gagicu bila kompenzacija za prethodni napad, jer nije sviran faul za Zvezdu

Meni se onaj mali celo, sudija, uopste ne svidja, ali sinoc je zakidao i nas i partizan. Tako da je smesno sto se neko vadi na sudjenje. Bilo je gresaka ali ne toliko da bi zbog njih ispustio 15 poena razlike

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sudije i ribice su krive.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ćaća,hvala na objašnjenu...i još mi samo pojasni zašto izvuče onog Bogdanovića nakon tri minute,a čovjek je ubio puru za te tri minute,ulazima,bacanjima,tricama,asistencijama?

Nekako mi nelogično da se tako mlad umorio za 3 minute,ako kažete da taj Ćapin igra po 40 minuta u Radničkom.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ćaća,hvala na objašnjenu...i još mi samo pojasni zašto izvuče onog Bogdanovića nakon tri minute,a čovjek je ubio puru za te tri minute,ulazima,bacanjima,tricama,asistencijama?

Nekako mi nelogično da se tako mlad umorio za 3 minute,ako kažete da taj Ćapin igra po 40 minuta u Radničkom.

Nesto je pogrijesio u odbrani a kod dule kad se pogrijesi zna se sta sleduje-klupa

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Može li šta Zadar večeras uraditi ? :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Schlager je napisao:

Nesto je pogrijesio u odbrani a kod dule kad se pogrijesi zna se sta sleduje-klupa

e to su te cake odbrambene o kojima ja pojma nemam,i samo slušam kao tele šta pričaju onaj edin i kole hahah..

"dobra rotacija u odbrani"..."da li će se zvezdini igrači dobro prebrojati u nastavku ovog napada partizana" :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Feb 2013, 14:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Haniste je napisao:
Al sta onaj kreten odsvira kod zakucavanj Lucica, Gagicu :roll: :roll: . Crni brat povuce tele sa dve ruke i on svira faul u napadu i jos ne priznaje kos

Pitanje je da li se gagic kretao,tesko je bilo za viditi,a i poslije toga nisu svirali faul uz kos za brauna

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
"dobra rotacija u odbrani"..."da li će se zvezdini igrači dobro prebrojati u nastavku ovog napada partizana" :lol: :lol:

1.) Dobra rotacija u odbrani - kad dođe do preuzimanja, da svako stigne na igrača, da nema otvorenog šuta, niti da neko ostane sam ispod koša....

2.)da li će se zvezdini igrači dobro prebrojati u nastavku ovog napada partizana - Kad je polu kontra protivnika, da li će igrači dobro stati u odbrani, ili će se desiti da dvojica odu na jednog igrača, a neko stoji sam, što se desi često u polukontrama.

EDIT: Izbacivanje Bogodanovića je ludost bila, mlad igrač mora pogriješiti, a i ne sjećam se da je u odbrani Bog zna šta griješio, Rakočevića i bolji odbrambeni igrači nisu mogi sačuvati.

Trebali još šta deda da ti dočaram

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Schlager je napisao:

1.) Dobra rotacija u odbrani - kad dođe do preuzimanja, da svako stigne na igrača, da nema otvorenog šuta, niti da neko ostane sam ispod koša....

2.)da li će se zvezdini igrači dobro prebrojati u nastavku ovog napada partizana - Kad je polu kontra protivnika, da li će igrači dobro stati u odbrani, ili će se desiti da dvojica odu na jednog igrača, a neko stoji sam, što se desi često u polukontrama.

EDIT: Izbacivanje Bogodanovića je ludost bila, mlad igrač mora pogriješiti, a i ne sjećam se da je u odbrani Bog zna šta griješio, Rakočevića i bolji odbrambeni igrači nisu mogi sačuvati.

hvala ti što se trudiš,ali ovakvima kao ja ti je dzaba objašnjavati :lol: :lol:

vjeruj da mi u tvojim godinama nismo ni čuli za pick and roll,missmatch,run and gun,fadeaway,alley-oop ,backdoor,coast to coast,low post..... :lol: :lol:

gledali smo košarku,bili opušteno najbolji na svijetu,a komentatori mi nisu krv moju pili sa milionima ovih izraza,od kojih većinu nemam pojma šta znače :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
mandrak je napisao:
Haniste je napisao:

Pitanje je da li se gagic kretao,tesko je bilo za viditi,a i poslije toga nisu svirali faul uz kos za brauna

Ma faul nidje veze..a sudjenje ukratko ocaj. Taj faul nad Braunom pa ono Gagicevo udaranje laktom je nesportska, ma ocaj

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
Нова Варош je napisao:
Schlager je napisao:

hvala ti što se trudiš,ali ovakvima kao ja ti je dzaba objašnjavati :lol: :lol:

vjeruj da mi u tvojim godinama nismo ni čuli za pick and roll,missmatch,run and gun,fadeaway,alley-oop ,backdoor,coast to coast,low post..... :lol: :lol:

gledali smo košarku,bili opušteno najbolji na svijetu,a komentatori mi nisu krv moju pili sa milionima ovih izraza,od kojih većinu nemam pojma šta znače :angry4: :angry4:

Tad je bilo jednostavno, das loptu Mirzi, on sutne i pogodi, nema tu neke mudrosti :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]