banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2018, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Freak on a leasH je napisao:
Ovde se vidjelo da fale Fejsa i Gacinovic....i da je Radonjic usao samo zbog nekog menadzerskog dila....realno nema se ovima na terenu sta zamjerit....trudili se jesu i sve su radili u skladu sa mogucnostima...e sad, sto su nama mogucnosti takve kakve jesu jbga, to je vec drugi par opanaka....svica ima puno igraca koji mogu odigrati kompletnu utakmicu u istom ritmu i to je njihova najveca prednost u odnosu na nas....mi nemamo ni jednog takvog igraca, mozda jedinog takvog igraca je Krstajic prvog izveo napolje....ovi ostali svi moraju da igraju na stisni-pusti sistemu jer se u protivnom izmore do 65 minute....to je jednostavno tako...dok su svi bili na istom sistemu rada mi smo bili bolji protivnik, cak i kad smo im davali terensku inicijativu sve smo pokrivali i zatvarali i njihov posjed je bio bez rezultata, ali cim smo poceli da se umaramo zbog jakog ritma nastali su problemi....
Sanse protiv brazila imamo...mozemo se sa njima potuc kao i ovde i vidjet sta ce bit...predat se ne treba, nisu oni bas argentina da ce pobjedit sami sebe ali i njima je pobjeda prioritet i mi tu imamo svoje sanse koje ne treba zanemarivati...

Ovaj Brazil je ekipica na nivou njihovih omladinskih ekipa prije 20 godina, potpuno nedostojni imena i naslijeđa... ali i takvi će da nas prosviraju jer smo mi samo fasada, a unutra krš. Nije da to nisu problemi srpskog fudbala, gdje se prepliću 30 godina menadžerisanja, mafijašenja, nepoštovanja dresa reprezentacije i uopšte nekog moralnog opadanja...

https://www.blic.rs/vesti/ekonomija/vuc ... ji/wwsg774

...nego me više zanima, je li Vučić rekao "Brate Nemac, Felikse Briče, hvala što si bio tu!".
Nemam običaj da kukam na suđenje, ali ovo je bilo ogavno. Inače, ovaj sudija je doktor prava (!). Hoće li malo da nas popuste sa tom zapadnjačkom pravdom, nagledali smo se i previše...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
filozof sa vrbasa je napisao:
Čim se on zove Felix to treba tući dok ne propiša majčino mlijeko. Bagro nacističko-fašističko-ustaško-japanska.
Tebe baš sjebalo.
Ajd, to je samo fudbal.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
https://twitter.com/VAROfficial1/status ... twterm%5E3

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
E sad sto je Felix odlucio da ga VAR ne zanima to je pitanje za njega.
Bas me interesuje kakvu ce ocjenu dobiti od FIFA za sudjenje na ovoj utakmici.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jebes ocjenu, sta mi sad imamo od toga.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
FIFA će vjerovatno reagovati na ovo da se neko upita ima li kakvih albanskih sudija da sude protiv Brazila :) Vjerovatno će iskopati nekog iz Burkine Faso ili slično.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Popokatepetl je napisao:
Odavno sam odustao od nerviranja zbog fudbalske reprezentacije, podrska se podrazumijeva, ali hladne glave, ne dotice me pretjerano ni pobjeda ni poraz. Ali jedna stvar mi je zapala za oko u mnogim analizama i komentarima, i nije mi jasna nikako - shvatam da su nas Svabe 60-tih uzimale na kondiciju i tempo, ali kako je moguce da jedna profesionalna ekipa u 21. vijeku, sa igracima koji igraju u jakim evropskim ligama, i uz sve to vazi za vise krljatorsku nego tehnicku, gubi utakmicu zato sto ne moze trcati svih 90 I kusur minuta?

Zato sto nam je kompletna ekipa sastavljena od drvosjeca visokih 10 metara....to su ti igraci koje mi imamo i nemamo bolje....stoperi su ultra spori i dzaba im svo njihovo zalaganje i trud (koji u ove dvije utakmice nije bio upitan) jer oni jednostavno nisu nikada niti ce ikada bit drugaciji od ovoga sto jesu...Nastasic je tu malo bolji i moderniji, nije tolika strvina, pokretljiviji je, bolje osjeca prostor i moze iznositi loptu ili je ispucati relativno precizno, al jbga on se povrijedio i ostali smo na ovima koji igraju...desnog beka nemamo i onda Ivanovic to mora da krpi a nije vise ni u godinama kad moze da trci puno i u napadu ga nema....sa druge strane je Kolarov koji je sasvim dobro odigrao obe utakmice, na nivou je svojih igara iz rome ali on tamo ima pokretljivijeg stopera iza sebe i onda moze puno vise da se osloni na saigrace da ce pokriti prostor nazad....Tadic ima ozbiljnih problema sa kondicijom kroz kompletnu karijeru, on u 35. minutu vec dise na skrge i nakon pauze u poluvremenu u stanju je odigrat jos maksimalno 15 minuta i to je to, nije to sad otkriveno, to je tako od kada on ganja loptu i mislim da je to glavni razlog sto do sada nije zaigrao za neki od top klubova u evropi...vezni red koji drze Milivojevic i Matic se oslanja na zonsko pokrivanje i ponekad markiranje igraca ali oni nemaju eksplozivnost da odgovore na ove male nabildane svicarce, pokusali su to sa par grubljih startova, dobili zute kartone i to je to....Krstajic je svjesno povukao nasu ekipu jer je skontao da se protivnik previse krece u svim smjerovima i da ih ne moze zaustavit na velikom prostoru pa je pokusao sa zatvaranjem na svoju polovinu, i to je donekle u prvom poluvremenu dalo rezultat...ali par gresaka nas je kostalo svega....prva i najveca greska je nemanje Fejse da zamjeni nekoga u sredini ili cak da pocne utakmicu jer je eksplozivniji i vise mu odgovaraju ovakvi svicarci nego Maticu i Milivojevicu...drugo je ostavljanje Tadica u igri iako se vidi da tu imamo velikih problema i moralo se na neki nacin reagovati jer je kompletnu utakmicu njihov glavni igrac bio Rodriguez i trebalo ga je zaustavit....trece je zamjena Kostica (koji je evidentno bio prespreman za trcat jos tri i po dana bez prestanka) sa Ljajicem koja nije imala nikakvog smisla, nekako je logicnije bilo zamjeniti SMS-a ili Matica sa Ljajicem i eventualno ubaciti Prijovica pa ih napasti sa dva visoka (od kojih jedan odmoran) naprijed...ne mogu sad reci da se nije moglo dobiti ovu svicarsku ali glavne greske vidim kod postavke igre Krstajica, da se ne lazemo, nije on bas imao puno opcija (klupa nam je tanka, Grujic nije nikakva opcija, kao ni Radonjic, znaci i nemamo bas neke dubine pogotovo sto fale Gacinovic i Fejsa) ali nesto je ipak mogao da uradi...evo npr mogao je Kostica da gurne na desnu stranu i umjesto Tadica ubaci Ljajica i umjesto SMS ili Matica da udje Prijovic, prebaci na 3-4-1-2 i pokusa tako da ih stisne...vjerovatno bi tako Kolarov dobio vise mjesta da uputi neku dugu loptu a naprijed bi bili dvojica blavora da to eventualno spuste Ljajicu ili Kosticu na drugoj strani, bilo bi malo vise jakare ali na kraju krajeva to je igra kojoj mi tezimo....

Poslednji put menjao Freak on a leasH dana 23 Jun 2018, 10:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Nista ovo ne mijenja. Ubilo nas je i kraj. Direktno nas je sudija osakatio a drugi najveci krivac je krstajic. Imas 3 igraca koja treba da vrse pritisak sa kartonima i ne mijenjas nista do 80 minuta po tom pitanju. Mitrovicu nista sudija ne svira osim kontra i on ostaje na terenu umjesro da ubaci prijovica, pa kakav god da je.
Al' sta je tu je, znali smo da nam je 90% odbrane ostarilo, ne moze im se ni zamjeriti...

I da, SMS, realno nista nije uradio u ove 2 utakmice a kolika se halabuka podigla oko njega...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
vlakanje je napisao:

Hahaha

Što su ga uvodili?
Trebalo je uvesti i challenge ko u tenisu.

Inače smatram da se moglo Šip..., pardon Švajcarcima dati bar još jedan gol u prvom poluvremenu, dok su igrači bili koliko toliko sposobni da trče, eh sad šta ih je bivši trener kupusara, a dans selektor savjetovao, pitanje je sad.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I poznate agencije pišu o VAR-u i situaciji u sinoćnoj utakmici

https://www.reuters.com/article/us-socc ... SKBN1JJ08C
http://www.xinhuanet.com/english/2018-0 ... 274589.htm

Ali, sada je kasno... Mogli su pobijediti i Šip..., pardon Švajcarce i sudiju i VAR.
Ovako, dajte Brazil da se igramoooo :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Freak on a leasH je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Odavno sam odustao od nerviranja zbog fudbalske reprezentacije, podrska se podrazumijeva, ali hladne glave, ne dotice me pretjerano ni pobjeda ni poraz. Ali jedna stvar mi je zapala za oko u mnogim analizama i komentarima, i nije mi jasna nikako - shvatam da su nas Svabe 60-tih uzimale na kondiciju i tempo, ali kako je moguce da jedna profesionalna ekipa u 21. vijeku, sa igracima koji igraju u jakim evropskim ligama, i uz sve to vazi za vise krljatorsku nego tehnicku, gubi utakmicu zato sto ne moze trcati svih 90 I kusur minuta?

Zato sto nam je kompletna ekipa sastavljena od drvosjeca visokih 10 metara....to su ti igraci koje mi imamo i nemamo bolje....stoperi su ultra spori i dzaba im svo njihovo zalaganje i trud (koji u ove dvije utakmice nije bio upitan) jer oni jednostavno nisu nikada niti ce ikada bit drugaciji od ovoga sto jesu...Nastasic je tu malo bolji i moderniji, nije tolika strvina, pokretljiviji je, bolje osjeca prostor i moze iznositi loptu ili je ispucati relativno precizno, al jbga on se povrijedio i ostali smo na ovima koji igraju...desnog beka nemamo i onda Ivanovic to mora da krpi a nije vise ni u godinama kad moze da trci puno i u napadu ga nema....sa druge strane je Kolarov koji je sasvim dobro odigrao obe utakmice, na nivou je svojih igara iz rome ali on tamo ima pokretljivijeg stopera iza sebe i onda moze puno vise da se osloni na saigrace da ce pokriti prostor nazad....Tadic ima ozbiljnih problema sa kondicijom kroz kompletnu karijeru, on u 35. minutu vec dise na skrge i nakon pauze u poluvremenu u stanju je odigrat jos maksimalno 15 minuta i to je to, nije to sad otkriveno, to je tako od kada on ganja loptu i mislim da je to glavni razlog sto do sada nije zaigrao za neki od top klubova u evropi...vezni red koji drze Milivojevic i Matic se oslanja na zonsko pokrivanje i ponekad markiranje igraca ali oni nemaju eksplozivnost da odgovore na ove male nabildane svicarce, pokusali su to sa par grubljih startova, dobili zute kartone i to je to....Krstajic je svjesno povukao nasu ekipu jer je skontao da se protivnik previse krece u svim smjerovima i da ih ne moze zaustavit na velikom prostoru pa je pokusao sa zatvaranjem na svoju polovinu, i to je donekle u prvom poluvremenu dalo rezultat...ali par gresaka nas je kostalo svega....prva i najveca greska je nemanje Fejse da zamjeni nekoga u sredini ili cak da pocne utakmicu jer je eksplozivniji i vise mu odgovaraju ovakvi svicarci nego Maticu i Milivojevicu...drugo je ostavljanje Tadica u igri iako se vidi da tu imamo velikih problema i moralo se na neki nacin reagovati jer je kompletnu utakmicu njihov glavni igrac bio Rodriguez i trebalo ga je zaustavit....trece je zamjena Kostica (koji je evidentno bio prespreman za trcat jos tri i po dana bez prestanka) sa Ljajicem koja nije imala nikakvog smisla, nekako je logicnije bilo zamjeniti SMS-a ili Matica sa Ljajicem i eventualno ubaciti Prijovica pa ih napasti sa dva visoka (od kojih jedan odmoran) naprijed...ne mogu sad reci da se nije moglo dobiti ovu svicarsku ali glavne greske vidim kod postavke igre Krstajica, da se ne lazemo, nije on bas imao puno opcija (klupa nam je tanka, Grujic nije nikakva opcija, kao ni Radonjic, znaci i nemamo bas neke dubine pogotovo sto fale Gacinovic i Fejsa) ali nesto je ipak mogao da uradi...evo npr mogao je Kostica da gurne na desnu stranu i umjesto Tadica ubaci Ljajica i umjesto SMS ili Matica da udje Prijovic, prebaci na 3-4-1-2 i pokusa tako da ih stisne...vjerovatno bi tako Kolarov dobio vise mjesta da uputi neku dugu loptu a naprijed bi bili dvojica blavora da to eventualno spuste Ljajicu ili Kosticu na drugoj strani, bilo bi malo vise jakare ali na kraju krajeva to je igra kojoj mi tezimo....

Majke mi, bolje bi bilo da si ti na klupi umjesto one zivotinje. Bez ironije.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 13:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nema se sta puno pricati, borbe i zelje je bilo, ali manjak kvaliteta je evidentan, pokazalo se da SMS nije igrac vrijedan zrtvovanja selektora koji je ovakvu ekipu ugurao na SP.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 13:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 02:18
Каква је ово кретенчина малоумна... :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Krstajić: Nekada prokleti Hag, danas VAR

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, oglasio se putem svog Instgrama gde je oštro kritikovao odluku sudije Feliksa Briha da ne dosudi penal za našu reprezentaciju u 66. minutu kada je Aleksandar Mitrović oboren u kaznenom prostoru Švajcarske.

"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.

https://www.b92.net/sport/rusija2018/ve ... id=1409063

Анализа са Трибине:

https://www.youtube.com/watch?v=BsWe7up2JeE

Хашка статистика:

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
pokazalo se da SMS nije igrac vrijedan zrtvovanja selektora koji je ovakvu ekipu ugurao na SP.

Ispade Muslin u pravu oko SMS-a kad je rekao onu čuvenu:
"Ne postoji ni teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvijet sastavljaju tim. Nikad u karijeri to nisam dozvolio i nikada se to neće desiti".

Cijenim da se negdje smijulji i broji lovu od oštete od saveza :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 13:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Choban je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
pokazalo se da SMS nije igrac vrijedan zrtvovanja selektora koji je ovakvu ekipu ugurao na SP.

Ispade Muslin u pravu oko SMS-a kad je rekao onu čuvenu:
"Ne postoji ni teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvijet sastavljaju tim. Nikad u karijeri to nisam dozvolio i nikada se to neće desiti".

Cijenim da se negdje smijulji i broji lovu od oštete od saveza :iconbiggrin:

Problem je taj sto smo uz dobitak SMS izgubili Tadica, otisao je skroz u stranu i od igraca kreativca na cijim smo krilima prosli kvalifikacije, dobili igraca koji ima obavezu da zatvara stranu i pomaze desnom beku, a usput receno i Bane nije vise neka mladica pa da moze korektno zatvoriti tu stranu bez pomoci...
Za mene je to najveci gubitak...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
vlakanje je napisao:
https://twitter.com/VAROfficial1/status/1010294629621817344?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E3

Фејк налог. Синоћ направљен.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ovo je zvanični

https://twitter.com/TheIFAB

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
...Slika

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
ima li gdje za skinut utakmice sa RTS-a? ne zanima me stream sa rts planete već baš download?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]