banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jadni mi budu li i ubuduce igrali Paunic i Perovic.
I koliko vidim ti medju 12 igraca imas tek dva prava centra. Zapravo jednog. Krstica.
Super.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije to mojih 12. Tih 12 ce igrati. Drugog centra nemamo. Imamo Milicica, ali nece igrati. Nebitno ko bude vodio. Ja bih licno volio vidjeti i Pesica ponovo na klupi. Nemam nista protiv Dude, nisam za njegov odlazak. Ali ako ode, onda bih Svetislava volio vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tu se slazem. I mislim da ce Duda otici nakon ovog EP. Ipak je on u ozbiljnim godinama. Bude li Pesic novi trener, Milicic ce sasvim sigurno biti medju 12.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Milicic je na jednom, SAMO JEDNOM PRVENSTVU, pokazao da je blesav i neodgovoran. To je bilo prije 6 godina!!! I od tada je bacaena anatema na njega i proglasen je za ratnog zlocinca i najgoru osobu na svijetu. Hajde molim te, zar se nije malo pretjeralo...

cekaj malo. milicic je bio u ivkovicevoj reprezentaciji u kvalifikacijama za EP 2009, i tamo je vrijedjo ivkovica, ako je tacna ona prica sa izjavom "sta se dere ovaj matori".
dalje, prosle godine je takodje bio na spisku za SP u turskoj, ali se jednostavno nije pojavio na pripremama, niti je bilo koga obavijestio da nece doci. poslije je lupeto nesto o tome da mu iz minesote nisu dozvolili da ide na prvenstvo (kofol, oni mogu da mu zabrane), i da je mislio da selektora treba neko drugi da obavijesti o tome.
koliko mu jos sansi treba pruziti? jel on novicki, pa da ima toliki kvalitet i autoritet da moze tako da se zajebava? to je samo darko milicic, najveci promasaj u istoriji NBA, i jedan sasvim prosjecan centar. imali smo mi njega u timu 2006 i 2007, pa smo sa njim uspjeli da dobijemo citave dvije utakmice. protiv nigerije i jos nekih takvih velikana na sp 2006.

rakocevic je odbio da igra na ep 2009 i sp 2010, jer je bio 'previse umoran'. a duda je takav tip trenera da ako ga neko dvaput odbije, taj je zavrsio sa reprezentativnom karijerom. i ovi uspjesi koje smo imali u prethodne dvije godine su bili posljedica cinjenice da je duda zaista autoritet svojim igracima, i da je u nasoj igri bilo discipline i sistema. sa milicicem i rakocevicem bi to sve nestalo. prema tome, nisu oni slucajno izostavljeni sa spiska.

nas glavni problem na ovom prvenstvu je bila igra pod kosevima, sto je posljedica povrede velickovica i odbijanja rakovica, radenovica i raduljice da dodju na pripreme. tako smo na pozicijama 4 i 5 ostali samo sa krsticem kao igracem koji igra postenu odbranu. a za to sve su najmanje krivi duda i teodosic.

a sto se tice kosarke sa kraja 80ih i pocetka 90ih, raspitajte se malo kolike su premije dobili igraci jugoplastike za osvajanje kupa sampiona u tim godinama, prije nego sto pocnete da lupetate o nekom surovom profesionalizmu. kosarku su do kraja 90ih igrale sveskupa 3-4 nacije, i sadasnja vremena se ne mogu ni porediti sa tim.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zivi bili pa vidjeli. Pesic mozda! zovne Rakocevica, ako i dalje bude ovako igrao, ali ne vjerujem da ce Milicica. On je odjebao reprezentaciju vise puta.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jednostavno nije tacno! Ne znam zasto izmisljate. Pa uoci posljednjeg EP 2009, sam Ivkovic je rekao kako je vise puta razgovarao sa Milicicem i da je dosao do zakljucka kako je za njega bolje da se sada koncentrise na svoju NBA karijeru i trazenje novog kluba. Dakle, nije Milicic nista odbio, vec ga je Duda iskulirao.
I za Rakocevica lupetate. Uoci EP 2009, Rakocevic je rekao kako bi igrao, ali bi se desetak dana kasnije pridruzio ekipi zbog porodicnih problema. Duda ga je odbio. Obzirom da nase pripreme traju gotovo dva mjeseca, to nista ne bi pokvarilo u sistemu igre ili priprema. Ali je povrijedjena Dudina sujeta. Cuj njemu neko da kasni par dana!!!
I zasto stalno koristite jednu sasvim neprovjerenu informaciju kako je Milicic navodno vrijedjao selektora za sta nema nikakvih dokaza, vec samo rekla - kazala price. Hajd, budite ozbiljni.
Zar stvarno mislite da je sva greska iskljucivo na igracima, a nimalo nisu krivi nasi selektori ili savez!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' ti persiras Milanka ili mislis jos na nekog?

Krivica je kolektivna.
Duda, njih 12 i savez. Tim pobjedjuje, tim i gubi. Vise volim kad izgubimo kao tim, nego kad se pojedinac segaci i donese pobjedu. Da volim to gledati, gledao bih AND1.

Danas cemo pobjediti Grke, kao tim i otici na Olimpijadu. Lagano. Je l' u dva tekma?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U dva, tako je!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja zadovoljan. U ovom trenutku nije moglo bolje. 9 igrača u rotaciji i Marjanović da plaši ptice...

Sve u svemu ako dobijemo Zgrčku dobro, ako ne ionako nam je igra bila za qrac, igrači totalno van forme. Trenutno postoji Španija i 7-8 prosječnih reprezentacija od koje svaka svaku može dobit...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Aj sve i nekako,al da se napada Duda sto nije usao u 1/2 sa ovim panjevima to ne mogu shvatiti.
Da su nas povrede mimoisle,i da su Tepic i Novica bili u sastavu,lagano bi usli u 4,nismo i to je to.
Ako danas uzmu Grke,evropsko je uspjesno zavrseno.
Kakav onaj sto j...e cerke sudijama u reprezentaciji mila matero,da je jedini centar na kugli zemaljskoj nek se nosi.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Dakle, nije Milicic nista odbio, vec ga je Duda iskulirao.

jes' da je kurir, al ne da mi se googlat na linkove iz ozbiljnjih novina...

http://www.kurir-info.rs/sport/darko-mi ... -36484.php

http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/ ... -40529.php

Citiraj:
I za Rakocevica lupetate. Uoci EP 2009, Rakocevic je rekao kako bi igrao, ali bi se desetak dana kasnije pridruzio ekipi zbog porodicnih problema.

sto se toga tice
http://www.tvarenasport.com/vesti/46315 ... cevic.html

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, i?
Opet Darko nije nista ODBIO, vec mu je stigla zabrana iz Minesote. Isto sam i ja napisao, da je Duda izjavio kako je bolje za njega da se koncentrise na svoju NBA karijeru. Dakle nije nista odbio.
Sto se Igora tice, povreda ili porodica, svakako je trazio da se malo kasnije pridruzi ekipi, imas tu vijest na netu, meni se ne da traziti.

Poslednji put menjao Acrobatico dana 16 Sep 2011, 10:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Al' si naporan.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zar ti nisi u skoli?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 10:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Mislim da je dosta nedostajao Veličković na terenu, ne zbog broja poena koje postiže u rep., već zbog načina na koje postiže i proslavlja poene. Niko od ostatka rep. nema naviku da žestoko proslavi nakon nekog teže postignutog koša u reketu. Mislim da takvi igrači podignu nivo agresivnosti čitave ekipe, a očigledno nam je nedostajalo agresivnosti, posebno u odbrani.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Acrobatico je napisao:
Da, i?
Opet Darko nije nista ODBIO, vec mu je stigla zabrana iz Minesote. Isto sam i ja napisao, da je Duda izjavio kako je bolje za njega da se koncentrise na svoju NBA karijeru. Dakle nije nista odbio.
Sto se Igora tice, povreda ili porodica, svakako je trazio da se malo kasnije pridruzi ekipi, imas tu vijest na netu, meni se ne da traziti.

Немој се љутити али мислим да се не разумијеш превише у кошарку...
Миличић је показао ко је и шта је више пута,зар си заборавио да је једном одбио позив због
полагања возачког испита у Америци...Једном речју идиот на квадрат,нема смисла да га више
браниш...
Нама требају играчи који никад неће одбити позив,који једва чекају окупљање репрезентације,
а то је ових 12 момака на челу са Патријархом српске кошарке Ивковићем!
Свако ко оспорава његов лик и дјело је кошаркашки дудук на квадрат!Тачка!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemoj se ti ljutiti, ali mislim da ti je argumentacija na nivou sedmogodisnjeg djeteta. Svakog ko se s tobom ne slaze ti nazivas dudukom. To je vrlo zrelo s tvoje strane. O tvom poznavanju kosarke, ne bih ovom prilikom. Kada nekog nazivas Patrijarhom srpske kosarke, to dosta govori o tvom poimanju ovog sporta i bezgresnog i svemoguceg D. Ivkovica!
Nego da ne zaboravim ... Uoci meca sa Rusima gdin Djilas okupljenim novinarima rece, a to je prenio SOS kanal ... "hvala vam sto niste izvjestavali bas o svemu sto se desevalo unutar ekipe"!!!!!!!
Hm, a sta se to desavalao, a da javnost nije smjela da sazna!
I jos nesto ... razocarani N. Krstic je poslije utakmice rekao (imate izjavu na sajtu beogradskih Novosti) kako "pojedini igraci nisu bili svjesni znacaja meca sa Rusijom", kako nismo znali da igramo protiv njihovog zonskog presinga i kako nikad na ovaj nacin nije branio pick and roll bez pomoci ....
Sve bolje od boljega!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Acrobatico je napisao:
Kada vec pricamo o Makedoncima, evo malo sam pogledao statistiku te strasne ekipe. Tek dva igraca, kako sam i mislio, imaju dvocfren prosjek ... Antic 10 i Bo 20 koseva po mecu. Ostali su daleko, daleko iza. Ilijevski ima prosjek od 8 poena po utakmici i prakticno do utakmice sa Litvancima nista ozbiljnije nije napravio. Najbolji skakac je opet Antic sa 8 skokova po mecu. Najbolji asistent... naravno Bo sa 4 asistencije po mecu. Dakle, kao sto rekoh, igraju dva covjeka.

Antić ima 30 godina. Makedonci nemaju uopšte mlad tim a nemaju podmladak.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 11:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Да ,и по теби сада треба позвати Миличића да ријеши ствар?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad i ja pocinjem vjerovati da je Acrobatico Darko.
Kako je u Minesoti?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]