Citiraj:
A zašto mi da se zadovoljimo tamo nekim trećim timom Srbije, treba imati više samopoštovanja? Ustvari kao mlađi i ja sam razmišljao više srcem a danas vidim da ako nemamo samopoštovanja i jasan stav i ako idemo samo srcem prema njima da nije baš produktivno. Koliko dajemo za tu reprezentaciju što navijački, što igračiam sa ovih prostora nećemo nikakve treće timove i improvizacije. Za početak mogli bi da promjene terminologiju pa da se ne hvale dočekom ili atmosferom koju prave Beograđani nego da kaže realno ko je u toj publici, ko nosi reprezentaciju i za koga se igra ako se igra samo za BG nije dobro
Можда се ја нисам најбоље изразио

Доста је истине у овоме што си ти написао,али сам отприлике желио представит колико је грађанима у РС значајан појам Србија у сваком смислу!

Та ти је потпуно на мјесту око дочека и осталог,просто буде жалосно како се све сведе на Београд,али треба имат у виду њихову политичку гарнитуру,једноставно годинама у Београду најбоље пролазе,годинама улажу само у Бг и годинама иде прича како су београдски Срби битнији од свих осталих,то нас не смије поколебати нити омаловажити,морамо бит свјесни да је то став званичне гарнитуре никако цијеле Србије

Има ли негдје на нету (нисам успио погледат нигдје још) квалитетан снимак финала да се скине,а да се не ради о јутјубу гдје је квалитет слабашан

?