banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031, 1032 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2018, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Немамо контуре игре и то је велики проблем.
Шта смо играли вечерас? Посјед лопте? Високи пресинг? Контре?
Нисмо ништа видјели. Истина за вољу, први пут окакав састав игра, није се могла ни очекивати нека ренесанса.
Ваљда ћемо за ових 10+ дана угирати нешто, да будемо конкретнији у оба правца.
Једино мислим да карлеуша нема шта тражити у првих 11. Без обзира што је ово пријатељска утакмица.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2018, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja se ne brinem, posto imam najboljeg igraca na svijetu, Sergeja Milinkovic-Savica.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2018, 21:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Citiraj:
"Svesno smo ušli ovako u meč, da kombinujemo i odmaramo igrače koji su mnogo igrali u prethodnoj sezoni i koji su izneli kvalifikacije. Dali smo šansu mlađim igračima da vidimo da li mogu da odgovore zahtevima. Bilo je dobrih momenata, a bilo je i slabijih. Normalno je da poraz boli, iako smo rekli da rezultat nije prioritet. Dobili smo jeftin gol, ali šta je - tu je, moglo je biti drugačije", rekao je Krstajić novinarima u Gracu posle utakmice.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2018, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
po flesskoru Mitrovic je bio lijevo, Radonjic u sredini, jel to stvarno tako bilo

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2018, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dobili smo jeftin gol. O jebem ti izjavu. Nema tu leba

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2018, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
I kvalifikacije juče završile, pa treba ljude odmoriti. Eno selektor se još odmara.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Имам огромно повјерење у селектора Младена Крстајића. Да није способан да обавља тај посао, не би ни био изабран на ту функцију. Свој квалитет већ је доказао позивањем у репрезентацију фантастичног велемајстора Сергеја Милинковић-Савића, што је довело до наших убједљивих тријумфа у свим пријатељским утакмицама. Исто тако подржавам контроверзну али потпуно исправну одлуку да се капитенска трака одузме човјеку и фудбалеру сумњивих квалитета Банету Ивановићу и додијели феноменалном Коларову, који је својим трудом, залагањем и понашањем на терену и ван њега показао да је прави предводник ове генерације.

Видим на ливесцоре.цом да пише да смо изгубили од Чилеа. Позивам чланове форума да не падају на те гнусне лажи којима зле силе у својој немоћи покушавају да поткопају нашу репрезентацију, која је први и једини фаворит за злато. Ми смо, наравно, убједљиво тријумфовали у овој утакмици, а сву раскош свог талента показао је Сергеј Милинковић-Савић, постигавши 4 поготка, уз три асистенције и изнуђен пенал.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 03:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2013, 04:22
Porazi u pripremnim utakmicama uvijek su bolji od pobjeda, jer signalizuju stvarne mane. Što je od nasusnog značaja kako bi se kockice složile i dobila nekakva kontura igre. Nadam se da su pouke izvučene i da će se iskristalisati najjači sastav. Na njegova vrata ozbiljno je pokucao Radonjic a usudio bih se reći i Milenković. Neki su razočarali i ugrozili svoju poziciju.

Ali ovo je sve samo utisak sa jedne prijateljske, i apsolutno ne mora da znači, da ce igrači koji su danas briljirali , biti briljantni na SP, niti znači da svi igrači koji su podbacili (4-5) ce biti tako očajni na SP. Teško je jos uvijek bilo sta prognozirati, vidjecemo kako ce to izgledati u narednoj prijateljskoj.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Што се тиче састава, и списка, то је то, у 5 дека горе доле, то је најбоље што имамо. По мени евентуално је за Мијата морало бити мјеста, и донекле Фејса умјесто Грујића. Али ако је улагање за будућност, ок. Фејса има титула више него сви играчи репрезентације заједно (карикирам мало, али то је то), ту бих стао са причом.
Што се тиче игре. Ја сам велики противник смјене Муслина, ту смо испали највећи пилићари у фудбалском свијету. Ал` шта би сад, не вриједи кукати. С друге стране, Крстајић не одаје утисак да има икакву визију како треба да играмо, нити да он уопште има гејмплан. Најслабија карика тима је управо он, ово је просјечна репрезентација, али са озбиљним потенцијалом. Пролазак групе је успјех, непролазак неуспјех.

Надати се да ће борбеност бити на највишем могућем нивоу, оно јуче је све осим тога било. Из неке чврстине у средини и назад, имамо шансу да Тадић и компанија напријед нешто умувају. Радоњић можда најбољи јуче, јер је све остало било танко. Чиле имао 3 мртве шансе.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 06:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Jbga, sada mi Muslina nije zao. Ipak igramo napadacki i izuzetno efikasno :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 08:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pre svega atraktivno i lepo za oko

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 08:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Intervencija SMSa kod gola... Kao roberto karlos onomad :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 09:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Тадић: Не смемо да дижемо панику

Србија је изгубила са 1:0 од Чилеа у припремној утакмици у Аустрији

Српски фудбалер Душан Тадић оценио је да репрезентација може много поука да извуче из вечерашњег пораза од Чилеа и да не треба дизати панику.

- Свака пријатељска утакмица доноси неку корист, поготово из пораза може да се извуче поука, више него из добијене. Имамо доста времена да анализирамо, не смемо да дижемо панику, морамо да се спремимо за Костарику” (првог ривала на Светском првенству у Русији) - рекао је Тадић после утакмице у Грацу.

Србија је изгубила са 1:0 од Чилеа у припремној утакмици у Аустрији.

- Ова утакмица психички не може да утиче на тим. Пријатељске утакмице служе за уигравање. Има много нових играча, све су то нормалне ствари. Најбитније је да имамо принципе у игри које морамо да испоштујемо.

Он је оценио да Сергеј Милинковић-Савић лако може да се уигра с екипом, с обзиром на то да је „интелигентан момак”.

Тадић је додао да има ствари које га радују из утакмице против Чилеа, али да ; има и лоших о којима у „овом тренутку не може више конкретно да каже”.

Наредни ривал репрезентације Србије биће Боливија у суботу, такође у Грацу, што ће бити последња провера пред Светско првенство.

http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentac ... emo-paniku

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 13:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Dec 2017, 14:14
realno svatko može iznenaditi na prvenstvu, najbitnija je atmosfera u momcadi

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jedini prolazne ocjene mogu da dobiju Stojke i Radonja, ostali ziva patnja. Zanimljivo da isprobavamo rezerviste 7 jebenih dana pred prvenstvo... Al aj

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Pa isprobavamo i selektora. Neka se uci covjek trenerskom poslu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2018, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Ima i ono tempiramo formu, ljude treba ponovo naspanovati poslije citave odigrane sezone. Nece odma' zapinjati punim intenzitetom i pokazivati taktiku.Na sve to imas protiv sebe motivisane igrace, koji se tek trebaju dokazati i nametnuti selektoru.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
https://www.youtube.com/watch?v=vN4CpY7X_dw

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако којим случајем не освојимо првенство (што је наравно немогуће да се деси), не треба туговати и треба се сјетити да данас сви играју фудбал.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Апсолутно Харвестеру. Оно што је извјесно да смо једни од ријетких који могу себи приуштити луксуз да деру Бразил и испадну из групе. Када говоримо о Бразилу, употријебио бих и вулгаризам, ал због мале дјеце нећу.

Све у свему, далеко је мања пресија и еуфорија у односу на нека ранија првенства, па можда то и није лоше.

Да ли је неко од форумаша купио случајно Журналов (политикин) специјал о СП-у?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031, 1032 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]