banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 15:06 Danas je 01 Jul 2026, 15:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jan 2010, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
http://sport.blic.rs/Fudbal/171577/Ramb ... zoni-i-gol

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 13:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Svaka cast Rambo.

E sad se postavlja pitanje da li je svojim igrama zasluzio drzavni dres jeste, da li je daleko od njega jeste, da li cemo se zbog toga kajati u julu ?

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Мајстор , што бразилци кажу какве ви тек фудбалере имате кад вам Рамбо не игра за репрезентацију.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Vuk_samotnjak je napisao:
Svaka cast Rambo.

E sad se postavlja pitanje da li je svojim igrama zasluzio drzavni dres jeste, da li je daleko od njega jeste, da li cemo se zbog toga kajati u julu ?

hoćemo

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Covjek satra sa 37 godina, a u njegovih 20+ godina sto igra fudbal je odigrao samo SEDAM ebenih meceva za reprezentaciju, bruka... Prema njemu je ucinjena najveca nepravda sto se tice reprezentacije..

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Covjek satra sa 37 godina, a u njegovih 20+ godina sto igra fudbal je odigrao samo SEDAM ebenih meceva za reprezentaciju, bruka... Prema njemu je ucinjena najveca nepravda sto se tice reprezentacije..

našim selektorima se nije dalo ići u Brazil da pogledaju čoveka kako igra :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nije to, već su mu tražili pare da igra, a on ih od*ebo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Jos veca sramota je sto ga nikad nece ni pozvati da odigra bar nekakav prijateljski mec da se oprosti kao covjek, jer sam rambo je rekao da mu je najveca zelja da samo jednom obuce dres sa natpisom SRBIJA.Pa zar je toliki problem uciniti to takvom igracu kakav je on!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Jos veca sramota je sto ga nikad nece ni pozvati da odigra bar nekakav prijateljski mec da se oprosti kao covjek, jer sam rambo je rekao da mu je najveca zelja da samo jednom obuce dres sa natpisom SRBIJA.Pa zar je toliki problem uciniti to takvom igracu kakav je on!!!

kao što tvoja profil slika kaže: zabole ih dupe za njim :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Zasto se pravi tolika fama oko Ramba? Zasto bi bila sramota da ga se ne pozove na bar jednu utakmicu reprezentacije Srbije? Jeste, covjek u 37. godini igra sjajno, bio je zrtva kojekakvih nepravdi pa nije pozivan kada je trebalo da bude. I, sta onda? Sigurno je bilo jos igraca koji su zasluzivali sansu, pa je nisu dobili. On je prije svega profesionalni fudbaler koji se trudi da igra sto bolje jer od toga zivi, i ta cinjenica sama po sebi nikome ne daje za pravo da ima poseban tretman. A pozvati ga na neku utakmicu samo da bi mu se ispunila zelja, jeste poseban tretman i nije dobro (ovdje ne racunam revijalne, oprostajne utakmice, i mislim da bi mozda nesto tog tipa bilo pogodno). Reprezentacija ne sluzi da bi se ispunjavale bilo cije zelje, ma koliko bile iskrene i za divljenje, vec je obrnuto, igrac je taj koji sluzi reprezentaciji, po mogucnosti najbolje sto zna i moze.

Nemam nista protiv Ramba, naprotiv, mislim da mu je svojevremeno ucinjena nepravda a reprezentaciji steta, ali Antic nije duzan da ispravlja nicije krive Drine, niti da ga "bude sramota" zato sto ga nije zvao (ili nece zvati).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne bi se pozvao zato sto mu se ispunjava zelja, nego zato sto covjek igra odlicno i ZASLUZUJE poziv u reprezentaciju, ne mozes reci da nije tako, ako nista drugo barem prijateljsku utakmicu..

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nisam ni mislio da bi ga trebalo zvati zbog ispunjenja zelje. Takodje smatram da, kad bi se gledala igra i forma, zasluzuje poziv. Ali isto tako smatram da je kasno, na zalost. Reprezentacija je projekat koji ima svoj cilj kojem svaka, pa i prijateljska utakmica treba da sluzi buducnosti, bilo da se radi o rezultatu, ili nabijanju forme. Pored dobrih igara koje su nuzne da bi se dobio poziv, potrebno je da se igrac uklapa u viziju tog projekta, dugorocno gledano. To je jedini razlog zbog kojeg Ramba ne vidim u toj prici. jednostavno, pored svih argumenta za, covjek je prestar, i reprezentacija od njega ne bi imala koristi. Tako da, sa te strane, njegov eventualni poziv bi bio revijalnog karaktera, zbog njegove velike zelje da odigra za Srbiju. A to nas vraca na pocetak price - reprezentacija nije mjesto za ispunjavanje zelja. Kako god, mislim da su nepotrebne rasprave o "sramoti", kao i pridavanje previse paznje cijeloj ovoj prici.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
U drugom smo sesiru za kvalifikacije za EP....

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Popokatepetl je napisao:
Nisam ni mislio da bi ga trebalo zvati zbog ispunjenja zelje. Takodje smatram da, kad bi se gledala igra i forma, zasluzuje poziv. Ali isto tako smatram da je kasno, na zalost. Reprezentacija je projekat koji ima svoj cilj kojem svaka, pa i prijateljska utakmica treba da sluzi buducnosti, bilo da se radi o rezultatu, ili nabijanju forme. Pored dobrih igara koje su nuzne da bi se dobio poziv, potrebno je da se igrac uklapa u viziju tog projekta, dugorocno gledano. To je jedini razlog zbog kojeg Ramba ne vidim u toj prici. jednostavno, pored svih argumenta za, covjek je prestar, i reprezentacija od njega ne bi imala koristi. Tako da, sa te strane, njegov eventualni poziv bi bio revijalnog karaktera, zbog njegove velike zelje da odigra za Srbiju. A to nas vraca na pocetak price - reprezentacija nije mjesto za ispunjavanje zelja. Kako god, mislim da su nepotrebne rasprave o "sramoti", kao i pridavanje previse paznje cijeloj ovoj prici.

Odličan post.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste li culi za Marka Mitrovica?... Mali ima 15 godina i kida u juniorima Celsija!.... Zadnju utakmicu je stavio tri gola... Igra za U15 reprezentaciju Svedske....

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ima li sanse da ga prekomandujemo da igra za srbiju???

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam pojma....

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
na sport klubu notts county-wigan, a svoj debi na golu ima Stojkovic. vidjecemo kako ce proci.

Poslednji put menjao WinstonWolfe dana 23 Jan 2010, 16:19, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj napisi kako se snasao?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
kombinuju prenos, a ima i na bht man utd, tako da ne vjerujem da cu imati priliku da vidim nesto... :D

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]