banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Nov 2017, 18:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2017, 09:11
Ljajic pokriva pozicije oba krilna napadaca i ofanzivnog veznog, ako si imalo gledao Torino ove sezone cesce igra na lijevoj strani nego sto je to u sredini(of. vezni), ali na stranu i to sve i jedan reprezentativni nastup kod Muslina u ovoj sezoni rotirao se sa Filipom Kosticem bas na toj lijevoj strani :)

a konstataciju da je Ljajic centralni vezni mi je smijesno i komentarisati kao i svakom ko zna koja je i kako izgleda pozicija centralnog veznog igraca :D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2017, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ok.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2017, 19:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

toliko o diskusiji :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2017, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Druze, brate, prijatelju... Adem Ljajic krilni igrac? Adem je cista desetka sa dobrim radijusom kretanja. Momak koji se najbolje snalazi sa loptom u nogama, vic igrac, igrac zadnjeg pasa. Radonjic je vihorni krilni igrac, igrac trka, fora... kako god zelis. Nebo i zemlja u odnosu na Adema. Radonjic pretrcava svoje cuvare, dribla u trku, Adem je visr pozocioni igrac, igrac poteza. Po stilu igre nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Zar mislis da je Muslin tolika budala da ne iskoristi Ljajica na poziciji krilnog igraca u situaciji gdje u njegovoj formaciji takvi profili igraju vaznu ulogu?
Nego, da nije i SMS krilni igrac? Ako jeste onda da se totalno povucem iz diskusija o fudbalu jer ne prepoznajem osnovne stvari.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2017, 21:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

jesi gledao ti i jedan mec reprezentacije?

Ljajic citavu sezonu sto u klubu sto u reprezentaciji u rotaciji sa Kosticem igra po lijevoj strani :)

ne vidim da je iko spominjao SMS u vezi pozicije, momak igra od centralnog veznog do ofanzivnog veznog

sta inace da bi neko igrao krilnog napadaca mora da se rodi kao Radonjic? razlika u gradji i stilu igre od Ronalda do Sterlinga ili ako bas hoces tog tvog Radonjica je nebo i zemlja a nekim cudom svi igraju upravo tu poziciju krilnog napadaca ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2017, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zraknuo sam po nekad na utakmice reprezentacije. Reci mi sta je Ljajic igrao onda kad je rasturio Albaniju. Inace slazem se da Adem u drugacijoj koncepciji u svom klubu igra vise po strani. Naravno u Muslinovoj to ide slabije, ali eto danas sam naucio da je Adem Ljajic krilni igrac. Hvala ti na tome :D
inace Sterling i Ronaldo su slicni kao jaje jajetu u odnosu na poredjenje Radonje i Adema :) . U svakom slucaju Ljajic je krilni igrac, nije centralni veznjak, to smo zakljucili, hvala na lekciji :)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2017, 23:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Ako je tacno da je Paun odbio FSS,onda je to vec fina ekipa mladih trenera koja ne zeli da radi u mulju zvanom srpski fudbal... Ipak ima nade za nas. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Bianconeri je napisao:
Ako je tacno da je Paun odbio FSS,onda je to vec fina ekipa mladih trenera koja ne zeli da radi u mulju zvanom srpski fudbal... Ipak ima nade za nas. :D

Одбио је он ФСС док је исти био у највећем каналу у својој историји. Сад кад је на врхунцу, који ће нам?

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 11:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Veljko je jedan talentovan trener koji ima predispozicije da izraste u evropski kalibar...Da li ce se to desiti zavisi od dosta faktora. Jedan od njih je sigurno,da se odbrani od domacih fudbalskih strucnjaka koji bi i Murinju unistili karijeru.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 11:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
možda krstajić sad izdominira na turneji,pa mu samo izbrišu ono v.d :D

meni je i to super,samo da ne dođe neki stranac ili neki managerski taldzija....krstajić je u radniku pokazao šta znači rad,red,disciplina i njemačke radne navike..sa klubom pred raspadom izborio evropu,osvojio trofej u kupu....a u partizanu je sam dao ostavku na mjesto sportskog direktora,ali zaboravio sam zašto...čini mi se da su htjeli smjenit stanojevića,a on nije dao...uglavnom,i tu je pokazao da ima integritet...

nemojte me pogrešno shvatit,ima sigurno mnogo boljih rješenja od krstajića,ali bogami,i neuporedivo više lošijih :(

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Iz Partizana je otjeran od strane Djurica.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 12:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisi me baš ubjedio,ali hajd nema veze..više pratiš PFC nego ja :D

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zamjerio se Djuricu jer je stao na stranu Stanojevica kada je smjenjen,nadovezali su se neki kiksevi sa skupim pojacanjima koja se nisu pokazala (Eduardo Paseko) sto je Djura frizura iskoristio da ga otjera. Po meni Krstajic je ok,sad kako ce se snaci na klupi vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2017, 12:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

http://sportklub.rs/Fudbal/Fudbal-ostal ... rener.html

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2017, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Meni se činilo da zbog onih mogućih pet miliona po sezoni Piksi neće ni razmišljati da postane selektor, ali Kinezi se pobrinuli da tek sada ne razmišlja. Ili je ova naša mafija smislila priču da izvuku od Kineza novac :D

Citiraj:
Po novom sporazumu zarađivaće devet miliona evra svake sezone, odnosno 36 miliona ukupno, uz mogućnost da to svake godine bude uvećano za po tri miliona evra bonusa, koji su predviđeni u zavisnosti od eventualnih rezultatskih uspeha. Formula "36 + 12" Piksija definitivno čini najplaćenijim srpskim sportskim trenerom u istoriji.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2017, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
normalno, pametan covjek, nije lud da dolazi u Kokezino blato

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2017, 14:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E tako se uzumaju pare, povedes ga u Bec, aktuelnom selektoru uvalis otkaz i okupas prebogate kineze koji onda i ne pitaju koliko kosta...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2017, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
giometar je napisao:
normalno, pametan covjek, nije lud da dolazi u Kokezino blato

Piksi?
Pa i on je zamutio poprilicno i napravio svinjac. I u klubu i u savezu tako da... Sve su to ista g0vna.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2017, 17:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Mondo objavio da ni paunovic nije zainteresovan. Znaci ljubisa bi mogao stvarno da ispliva (tipovao sam na njega :-) )

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2017, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Kakve smo sreće u fudbalu doće Kiza Milinković za selektora

:-D
:-D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]