banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 07:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2017, 09:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
mene cudi zasto Krstajic ne bi mogao igrati za reprezentaciju i da bude selektor kao sto to radi Kruna :lol:, mlade zvati dok jos nisu osjetili veliki miris eura i ostalih valuta u izobilju

Poslednji put menjao iskusniborcevac dana 31 Okt 2017, 09:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2017, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dobro, Grujic je jedan od nasih najtalentovanijih igraca. Momak se zeznuo sto je otisao u Liverpul, jer je tamo izgubio sezonu, ali eto, morao je preci u Liverpul. Svakako da je bolje da igra on nego Gudelj i slicni, ali opet, jasno je i to otkud Grujic odjednom u prvom timu. Pa otud sto je Stojadinovicev igrac. Koliko znam Stojadinovicev je i Rajkovic, a i Stojkovic, a ima ih jos u mladoj reprezentaciji.
Nama treba probudjen Katai, te se nadam njegovom povratku u Zvezdu i da ce igrama u Zvezdi opet zasluziti dres reprezentacije. On je trenutno jedini srpski igrac koji jednim potezom moze napraviti gol i kao takav nam treba.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2017, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
vlakanje je napisao:
ne, i svaka mu cast na tome sto postuje na taj nacin klub koji mu je sve dao!
ali to sto mu je klub zivot ne znaci da mu je i reprezentacija srbije tako da taj argument nije bitan.
nego, marko grujic na spisku za kinu i juznu koreju?!?!
opravdanje za ovo??? zasluzio poziv u a selekciju? kako?
znaci da je pocelo...
edit
jos samo da skinu stojketa sa gola :confused2:

Не може се то раздвојити. :wink:
Није му живот, ал` није ни случајно да се он спомиње = значи да постоји одобравање у дијелу јавности (да не кажем, већем дијелу-е то је навијачки ;-)).
Иако ја мислим да није довољно квалитетан да води репрезентацију Србије, сада. За неки наредни циклус, даће Бог, па да нам најбољи играч, наше најбоље фудбалске генерације икад, буде селектор.
Свирало би ужичко 24/7 на Маракани. Та-на-на-на-на-на-на-на Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки...

Гледе Груијћа и екипе. Визија је нека друга, менаџерска. Све гдје се могу проценти узети, позвати и водити у Русију, под изговором да правимо екипу за дуже стазе. Суштина је да боље ни горе не можемо проћи, јер и са најбољим и најгорим саставом, ми смо танки. Струке нема, нити се поштује. Спашавамо каријере продужавамо животе којекаквим ликовима, које онда опет отресамо као слине и тако у круг. Ниједном селектору у задњих 20 година нико не држи леђа већ га поткопава од првог момента. И тако у круг.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2017, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
bigman je napisao:
vlakanje je napisao:
ne, i svaka mu cast na tome sto postuje na taj nacin klub koji mu je sve dao!
ali to sto mu je klub zivot ne znaci da mu je i reprezentacija srbije tako da taj argument nije bitan.
nego, marko grujic na spisku za kinu i juznu koreju?!?!
opravdanje za ovo??? zasluzio poziv u a selekciju? kako?
znaci da je pocelo...
edit
jos samo da skinu stojketa sa gola :confused2:

Не може се то раздвојити. :wink:
Није му живот, ал` није ни случајно да се он спомиње = значи да постоји одобравање у дијелу јавности (да не кажем, већем дијелу-е то је навијачки ;-)).
Иако ја мислим да није довољно квалитетан да води репрезентацију Србије, сада. За неки наредни циклус, даће Бог, па да нам најбољи играч, наше најбоље фудбалске генерације икад, буде селектор.
Свирало би ужичко 24/7 на Маракани. Та-на-на-на-на-на-на-на Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки...

Гледе Груијћа и екипе. Визија је нека друга, менаџерска. Све гдје се могу проценти узети, позвати и водити у Русију, под изговором да правимо екипу за дуже стазе. Суштина је да боље ни горе не можемо проћи, јер и са најбољим и најгорим саставом, ми смо танки. Струке нема, нити се поштује. Спашавамо каријере продужавамо животе којекаквим ликовима, које онда опет отресамо као слине и тако у круг. Ниједном селектору у задњих 20 година нико не држи леђа већ га поткопава од првог момента. И тако у круг.

Pa o tome ja pricam.
Ne igraju naibolji i najzasluzniji vec po menadzerima podobni!
I sad ce, kao, novi selektor to da ispegla i gle cuda, menadzerski igraci ce da preporode reprezentaciju i igraju kao ludi!

Usrali smo motku totalno...

E da, po ovom tvom za zutog ispada da mu je srbija spred 'rvacke?! Jbga, zvezda mu je realno daleko ispred bilo kojeg cro kluba pa ako povucemo paralelu...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2017, 14:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Апсолутно не постоји разлог позивати играча који ни на клупи не сједи. То не раде озбиљне екипе.
Има мали Ристић, има још неколицина момака из мање звучних лига, нек путују, нек покажу колико могу.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2017, 21:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mile srbin odbrani penal nekom crncu iz macestera :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2017, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Нема мали ни среће, од стативе па у његова леђа па у гол.
Код другог пенала није имао шансе.
Прави је дјечачић, под обавезно га звати кад се папирологија заврши, и нек брани неку пријатељску, само да нам га не отму.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Zvezdana Terzića za selektora ! Meni je Terza bog ! Završio je višu trenersku i kleptomasku školu u Kolašinu ! Alo ! Sa Terzom do kraja !
A Kokeza neka bude maser , ko pokojni Raki Arandjelović.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 08:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Zvezdana Terzića za selektora ! Meni je Terza bog ! Završio je višu trenersku i kleptomasku školu u Kolašinu ! Alo ! Sa Terzom do kraja !

dr. uozbilji se, ti bi da kokeza ide rakinim putem? :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
iskusniborcevac je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:

dr. uozbilji se, ti bi da kokeza ide rakinim putem? :lol:

nek malo ojača ruke, kad ne može mozak.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Нова Варош je napisao:
Нема мали ни среће, од стативе па у његова леђа па у гол.
Код другог пенала није имао шансе.
Прави је дјечачић, под обавезно га звати кад се папирологија заврши, и нек брани неку пријатељску, само да нам га не отму.

Tesko pored gdina Rajkovica ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма нек уђе бар једно полувријеме да га не могу узети, па нек онда брани за у21.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 18:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
http://www.mozzartsport.com/vesti/musli ... ati/183440

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ББЛ je napisao:
http://www.mozzartsport.com/vesti/muslin-otvorio-dusu-sergej-hteo-da-bira-nisam-dozvilio-da-naredjuje-ko-ce-biti-pozvan-a-ko-ce-igrati/183440

Citiraj:
Konkretno, o nepozivanju Sergeja Milinković Savića je napokon otkrio celu priču i da vezista Lacija nije želeo da igra na poziciji koja mu je nuđena.
„Nije on sporan, ali postoje principi. U maju, kada smo bili zajedno, nije želeo da odrađuje ulogu koju sam mu namenio. Ovde nema biranja, ovo nije klub već kolektiv. Iskakao je iz klišea, pa Iguain, koji igra dobro za Juventus, nije u reprezentaicji. Primera je milion… Nema ko me nije zvao za njega, ali neka pravila moraju da se ispoštuju. Ako neko hoće na mala vrata, kod mene to ne može. Menadžer Milinković-Savića (Mateja Kežman, op. a.) vodi u žutoj štampi hajku protiv mene. Nalazio je za sagovornike neke bivše fudbalere da tvrde kako Sergej mora da igra. Tog menadžera možda nekako i razumem, jer želi da zaradi velike pare na Sergejevom transferu. Ja i danas tvrdim da je Milinković-Savić dobar igrač, baš kao i Ljajić, ali je kod mene prednost imao Tadić, koji je u poslednjim kvalifikacijama bio treći najproduktivniji evropski igrač. Koliko se pričalo o Sergeju, očekivao sam da ga reprezentaciji Srbije preporuči čak i papa koji živi u srcu Rima i mogao je često da ga vidi u dresu Lacija".

U sustini, ponovu se unistili ono malo kulta reprezentacije koje se nakupilo sa ovim plasmanom. Nastavicemo dalje po starom, pare od UEFE ce kašpnuti, neki igraci ce se prodati, a reprezentacija ce po starom.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2017, 10:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Svašta Bože,kakvih se sve članaka po netu može nać :roll:

Nije Njuz

http://sportsport.ba/ino_fudbal/muslinu ... gra/257395

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2017, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Izvor Kurir :D
Mada, Kokeza i dalje igra fudbal. Nekad odigra koju utakmicu za svoj Brodarac tako da mozda i zasluzuje poziv :D
I da, Vujadin Savic bi ladno mogao da dobije poziv. Kakve sve stopere smo imali, Vujadin je za sve njih Vidic.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2017, 23:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2013, 04:22
Menadžer Jaje Turea: Kod Muslina prolaze samo kombinacije, on je i Turea držao na klupi zbog Lerinca

https://twitter.com/MozzartSport/status ... rt%3D11550

Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača, mislim da je bio iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov, čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe“

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2017, 20:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Свилар ће и дефинитивно бранити за Орлове.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2017, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Спорт клуб пише да је Пауновић селектор.
Надам се да је тачно !

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2017, 11:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to bi bio i def znak da smo na pravom putu...najbolji vec odavno to rade,spanci,nijemci...da trenere mlade reprezentacije prekomanduju u selektora....ako se to pokaze tacnim,svaka cast svima koji su u toj odluci ucestvovali...a ja cu potpuno srecan odgledat SP,pa kako god da prodjemo,smatracu da je to to koliko i vrijedimo,a ne razbijat glavu pitanjima "sta bi bilo da je bilo"....a da je ostao muslin onako sujetan,ili da su umjesto njega doveli nekog stranog shupka (sto puta je bolje da muslin ostane),sigurno bih se pitao da li je moglo drugacije...bravo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]