banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 00:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007, 1008 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Okt 2017, 13:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
samo nac neko rjesenje da igraju najbolji igraci i bez managerskog upliva,potpuno mi je svejedno ko je taj koji moze to obezbjedit....pa kako god da prodjemo u rusiji....a ne da mi od najskupljeg igraca trazis da ispunjava neka tvoja "tri uslova" :( :(
Da parafraziram Saleta: reprezentacija nije skup najboljih igrača nego igrača koji najbolje igraju skupa. Džaba staviti i najboljeg na svijetu ako zbog njega škripi u reprezentaciji. Ne mislim konkrerno na SMSa, nego na taj stav da treba staviti samo najbolje igrače pa šta bude.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
malo koga je sale izostavio od najboljih i najskupljih...osim bobija,i to samo za jednu akciju,pa ga ponovo kasnije zvao...i ne sjecam se drugog slucaja..vise je siljio na micovu,zagorcu i slicnima :D (kakvih ima koliko hoces)

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Nije to Saletova izjava, rekao je to jedan stariji trener prije njega. Poredjenje košarke i fudbala, nebo i zemlja.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 14:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2013, 04:22
Čitava Evropa se smijala Muslinu zbog SMS , i onog retardirano objasnjenja o tri kriterijuma, pa to je bilo najverovatno , kako nas je budalama pravio.
Muslina nece nasljediti nikakva klasa od selektora, jer mi takve selektore nemamo, to nije bio ni Muslin, ali ko god dodje na njegovo mjesto barem očekujem najbolje igrače u reprezentaciji. Jedino tako mogu opravdati ovo sve sto se desava. Nadam se da su proslost slucahevi poput Matica, Tadica i SMS.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Добро је, ријешисмо се коначно Муслина, те рак ране српског фудбала. Сад кад поставимо Сергеја Милинковић-Савића за капитена, селектора и предсједника савеза, бићемо убједљиво први на СП. Дајте Бразил да се играмо!

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 14:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kolega,sad si me podsjetio na pojam SAVEZNI KAPITEN!! :lol: :lol:

sjeca li se ko jos tog naziva ili sam toliko prestario :(

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
@slager, razocarao si me!

znaci, sada kad piksi dodje, igrace najbolji, igracemo napadacki i napravicemo cudo u rusiji, zabijacemo najmanje 2 komada po utakmici?!
a sta ako podjemo kao bosi po trnju???

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Neka postave koga god hoce samo da to ne bude ona pijavica od piksija stojkovica. Rovario je kos od utakmice u becu kada je bio kao gost saveza! Druga stvar,muslin i igraci su vjerovatno vec tada predosjetili sta bi se moglo desiti pa je mozda i to jedan od razloga zasto su odigrali lose zadnje 2 utakmice

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Kokeza je obični kriminalac, vuče se po svim mogućim strankama.
Prototip današnjeg uspješnog exYU biznismena. Najbolje da će dovesti nekog ko neće gurati nečije igrače.
Ide Svjetsko, jedinstvena prilika da nekog preko reprezentacije utrpaš nekome. Boli njih q i za reprezentaciju i za rezultate.

Neću braniti Muslina, ne sviđa mi se većina stvari koje radi, ali ga ostavi na čelu kad nas je već doveo na SP.
Lopovska posla.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Schlager je napisao:
kolega,sad si me podsjetio na pojam SAVEZNI KAPITEN!! :lol: :lol:

sjeca li se ko jos tog naziva ili sam toliko prestario :(

Sjecam se ja. :D I utakmica slektor novinari...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a sta je ustvari znacilo to savezni kapiten ante mladinic,milos milutinovic,toza veselinovic,ivica osim? :D

nije to valjda bilo isto sto i selektor,samo teze izgovorit? 8)

vjerovatno je imao ingerencije i na svim ovim mladjim kategorijama ili tako nesto....

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ko ce znati...Tada je sve bilo savezno. Selektor,trener,menadzer,sef strucnog staba,savezni kapiten... Isto s.... drugo pakovanje.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D

inace,sportsport.ba pise da je robert prosinecki vrlo blizu da postane savezni kapiten :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
:D

inace,sportsport.ba pise da je robert prosinecki vrlo blizu da postane savezni kapiten :D

srbije???

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da

http://sportsport.ba/ino_fudbal/robert- ... iji/256897

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Па има неког смисла. Блер савјетник, НАТО проводи вјежбе по држави коју је разорио, премијерка лезбејка, Жељко Митровић медијски маг хаику, а Роби селектор.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

i definitivno cu slicicu selektora srbije u panini albumu nalijepiti naopacke! ko god to bio.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Bice ovih dana puno imena u opticaju,ne bih volio da bude stranac,bar van ex-yu.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 17:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

o tom kokezi vrlo malo znam (cuo sam od ljudi da je nekad igrao za celik zenica),to je sve sto znam,pretpostavljam da je kadar SNS,cim ovako s neba pa u rebra uleti i u Zvezdu i u reprezentaciju....ali na takvoj je poziciji da mora ponekad i teske odluke donijeti....

niko ne treba smetnut sa uma da je i muslin bio njegov izbor!!!

kao selektor za koga je smatrao da ce nas odvest u rusiju....

sad smatra da muslinovim stavom necemo zadovoljit nikoga u svesrpskim zemljama,i odlucuje se za izuzetno riskantan potez....al zato i jeste,predsjednik..nekad se mora i presjec....

nakon rusije ce svakako biti nekoliko miliona filozofa,bilo bi ih svakako...ovako ce biti oni "nije se smjelo dirat muslina"...

u drugom slucaju bi bili mi "zao mi samo sto nismo igrali sa najboljima,pa sta nam Bog da"

ooooj Srbijo medju sljivama :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Па има неког смисла. Блер савјетник, НАТО проводи вјежбе по држави коју је разорио, премијерка лезбејка, Жељко Митровић медијски маг хаику, а Роби селектор.

Ako je mogao sjediti na klupi Zvezde, može biti i selektor reprezentacije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007, 1008 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]