drinin vuk je napisao:
Citiraj:
јел овај лик нормалан?
како ово да схватим?
јес ти озбиљан кад ово пишеш, или си био пијан, или дрогиран или шта већ?
ало рођаче, гдје оде ти, шта повеза...?
омг, ево у шоку сам, шта лик написа, без текста.
Стуборне не знам шта није јасно, већина вас је осудила Станојевића и играче и пјесму у свлачионици,а ви на јавном мјесту чините и гору ствар и сви шуте. Додуше ево видим не сви,оглашавају се поједини медији,али некако потајно. Ми смо били кажњени,дошао је ред да вас казне и новчано и неком забраном,као нас тада,ваљда су аршини исти за све?
није ми јасна тај дио реченица који сам издвојио. значи, просто не знам како си дошао до тога.
елем, ја осуђујем све наше играче који су пјевали пјесме са бар једном погрдном ријечју против гробара и партизана. значи, све., па и до казне. то нису манири и начин понашања звездиног играча.
даље, поредити понашање станојевића и робија је, у најмању руку, смијешно.
оно што је станоје радио и говорио па и за вријеме дербија, а поготово након, се никако не може довести увезу са робијем.
први окорјели љанер, и комплексаш, који вјероватно више мрзи звездо него што воли партизан, и који мало мало па има нешто речи и звезди, улази на терен, отима лопте, не да лопте, псује противничке играче, нон-стоп на лађима судија.
а овај наш сиратановић, гледа само звезду, и не бави се противничким табором, изнад мјере до које мора да се бави због игре. и воли звезду више него ишта. а ако је гријех да онако прославља голове, и да се онолико говори својим играчима, е онда немам ријечи.