banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:30 Danas je 01 Jul 2026, 16:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Вуче или ћеш ти брисати, или да ја бришем :lol: . Дајте другари не могу вас више слушати, мали не дирај ми репрезентацију не привлачи малера 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
prvo, gdje sam rekao da kezmana treba voditi na SP? drugo, njemačka koliko god je usrana uvijek biti bar za pola koraka ispred nas jer imaju bogatu istoriju, kredibilitet kod sudija, bore se svih 90 minuta...i ono što je najvažnije: njemačka je njemačka, 3 puta svjetski, 3 puta evropski prvak. srbija je nastala bukvalno juče, otišla prvi put na SP - svaka čast...ali ne možete odmah dizati euforiju kako ćemo mi laganica odvaliti sve po redu. alo momci, jel znate vi da treba na 40-45 stepeni trčati i igrati svih 90 minuta i tako 3 utakmice u 10 dana. to će nam biti veliki hendikep kojeg će pokušati da iskoristi na primjer Gana i da nam otkine bar 1 bod...pa onda iskustvo njemaca kada su u pitanju velika takmičenja...dakle, kežman trenutno nije opcija za repku (totalno je van forme) ali i dalje tvrdim da postoji bolje rešenje od tetkice pantelića...nek zovne malog Lekića iz zvezde neće se pokajati...dečko zabija i nogom i glavom, i ono najvažnije bori se ko lav a ne ko ona pi*kica...odustaje nakon 3 metra trčanja...jebi ga buraz, ako si ''devetka'' ne znači da ti svaka lopta mora doći na metar od gola da bi ti zabio nešto...jel sad jasno?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Момци, знате и сами да ми овде на форуму имамо мисију да едукујемо, нашег брата напаћеног, контија.
Немојте се узбуђивати због његовог незнања, већ му помозите. А и реално, било би малчице досадно без његових небулоза. :wink:

Па тако, да му помогнемо.
Марко Пантелић је са 14 година, отишао у Ираклис, директно из Звездине школе. Играо је у генерацији Дејана Станковића (били су најбољи другови, касније кумови). Са 17 први про уговор, ПСЖ. Одатле је посуђен у Лозану гдје је у 21 утакмици постигао 14 голова, касније отишао у Селту, Ивердон, Штурм, па Обилић. Ту је постигао 5 од 12, па Смедерево 13 голова на 31 утакмици. Звезда 26 од 44, Херта 45 од 114 (гдје га доживљавају као божанство, гдје су и прије пар дана носили његове постере на утакмици и скандирали његово име, иако он више неигра за клуб, који је, гле чуда, његовим одласком изгубио амбиције). Сад даје за Ајакс.
Имао неколико незгодних повреда, али и много проблема због свог темперамента. Технички, има све. Веома сличан играч Кежману, чак и психички. Зато се и сељакају и споро прилагођавају, уколико нису "главни" у екипи. Марко има мало слабији дриблинг, али мало бољи шут. Ту су негдје. Разлика је што је Кежман имао своју шансу, показао је своје, успио да добије црвене картоне као нико у историји фудбала, остави неколико пута репрезентацију на цједилу. Те глупости су једини разлог зашто није сад на списку. Ово је Маркова шанса коју итекако заслужује и убјеђен сам да ћеш у јуну наћи неки изговор да не повучеш ово што си попљувао по њему.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@bigman: kežman je za pantelića izmislio fudbal. čoveče, jel ti vidiš za koje je on sve klubove igrao? osim zvezde i sada ajaxa sve sam go racku. kežman je bar dogurao da igra za čelzi (počeo odlično, kasnije ušao u sukob sa murinjom i sve to sjebao) i može za sebe reći da je imao bar pristojnu igračku karijeru. ponavljam (ako do sada nisi skontao, nabij neke cvike pa pročitaj ponovo): kežman trenutno nije za reprezentaciju, ali isto tako nije ni pantelić prva opcija u napadu. pa majku mu, bar je žigić ako ne bolji, onda bar efikasniji igrač. žigić - jovanović u napad, malo sreće i puno pameti i Bog da nas vidi:)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
kežman je za pantelića izmislio fudbal. čoveče, jel ti vidiš za koje je on sve klubove igrao? osim zvezde i sada ajaxa sve sam go racku. kežman je bar dogurao da igra za čelzi (počeo odlično, kasnije ušao u sukob sa murinjom i sve to sjebao) i može za sebe reći da je imao bar pristojnu igračku karijeru. ponavljam (ako do sada nisi skontao, nabij neke cvike pa pročitaj ponovo): kežman trenutno nije za reprezentaciju, ali isto tako nije ni pantelić prva opcija u napadu. pa majku mu, bar je žigić ako ne bolji, onda bar efikasniji igrač. žigić - jovanović u napad, malo sreće i puno pameti i Bog da nas vidi:)

Majku mu jebem prije dvije strane napises kako je murinjo sjebao kezmana kupio ga i onda ga stavio na klupu a sad neka druga prica.
I Perica je iz Zvezde otisao u Real jel imao blistavu karijeru i Tosic iz Partizana ode u Man. Jun. ako ne stavi prst na celo ode karijera oces jos igraca koji su potpisivali za velike klubove...
Sta je Kezman uradio u Celziju? sta je uradio u Atletiku? malo se poceo popravljati u Feneru! sta je uradio u PSZ?

Pocecu misliti da si Kezman

Ovim putem cu te zamoliti da otvoris temu "Kezman - Pantelic" pa kome je to zanimljivo nek tamo naglaba i poteze svade ovde od sad samo o reprezentaciji sve ostalko vezano samo za prepucavanja na racun ova dva igraca cu brisati.
I ja sam podlegao pritisku i pretjerao

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jesam napisao da ga je murinjo zajebao, ali je kao igrač trebao da iskulira to sranje i da odradi ugovor do kraja. ovako je otišao svojom voljom i dozvolio da ga popljuju svi po redu. što se tiče ognjenovića, koliko se sjećam i nije dobijao neku zapaženu minutažu da bi se moglo reći da li je valjao ili ne...ne možeš reći za nekoga da ne zna igrati a non.stop sjedi na klupi i onda trener krene kenjati kako ovaj nema pojma. pogledaj malo gulana: otišao i nije dobio pravu priliku...i što je najgore takvih će slučajeva biti sve više i više...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ја мислим да је contador у праву, у потпуности.

Је ли може сад нешто нормално да се прича?
Или да ја почнем неку другу глупу тему, на примјер да ли је грешка што својевремено Бајро Жупић није играо за репрезентацију?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Mislim da nece biti tako vruce u Africi, ipak oni igraju tamo po zimi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 10:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Tacno. U junu i julu ce biti 15-ak stepeni! Ne znam kako neko moze izvaliti da ce biti 40-45?! :confused2:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Evo samo za strucnjake poput contadora..

Slika

Ovi nasi ima da se istope na ovih silnih 20 stepeni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

džaba se trudiš, okinava nam ne gine. samo je pitanje: odmah u grupi ili u 1/8 finala protiv engleza.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dobro, a zbog cega sad nemamo sanse? Do sad ti je glavni argument bio da necemo moci trcati sa crncima(Gana) na 40+ stepeni a da su Njemci daleko fizicki spremniji od nas tako da i protiv njih nemamo sanse na tolikoj temperaturi.. Da nece igracima sad biti previse hladno mozda? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Dobro, a zbog cega sad nemamo sanse? Do sad ti je glavni argument bio da necemo moci trcati sa crncima(Gana) na 40+ stepeni a da su Njemci daleko fizicki spremniji od nas tako da i protiv njih nemamo sanse na tolikoj temperaturi.. Da nece igracima sad biti previse hladno mozda? :lol: :lol: :lol:

igrači će već pronaći neki razlog zašto ispadamo u ranoj fazi takmičenja. to su bar do sada naučili. žao mi jedino selektora, koji će ni kriv ni dužan da popuši otkaz ako završimo takmičenje već u grupi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
contador je napisao:
igrači će već pronaći neki razlog zašto ispadamo u ranoj fazi takmičenja. to su bar do sada naučili. žao mi jedino selektora, koji će ni kriv ni dužan da popuši otkaz ako završimo takmičenje već u grupi.

Cova, kupi klikere, nadji si nekakav hobby; pa iskaljuj mrzovolju..

Ubi' ovaj tvoj pesimizam; ima li ista pozitivno, a da se repke tice(po tvom cijenjenom strucnom misljenju)??? :roll: :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sa jednim mijatovicem, savicevicem, stojkovicem, mihajlovicem, jugovicem, djukicem, milosevicem, jokanovicem, petrovicem...nismo uradili nista, sta da ocekujem od ovog tima koji ima samo 2 vrhunska igraca: ivanovica i vidica???

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Tad smo imali pojedince, svjetske velicine; ali bez zara i volje- kada su u pitanju utakmice reprezentacije.. I prije svega, bez timskog rada!
Sjecam se, reportaze pred utakmicu sa Holandjanima; gdje se vide Holandjani na treningu, oznojeni; dok gore navedeni hlade ja*a u kaficu..

Sad imamo TIM, zar, borbu na terenu (iako ces ovo poslednje pokusati da dematujes, ali, tako je); i, ako vec (po tebi) nemamo vise od ta dva "vrhunska igraca", onda bar imamo ostalih 9 (+klupa) nadprosjecnih!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
contador je napisao:
džaba se trudiš, okinava nam ne gine. samo je pitanje: odmah u grupi ili u 1/8 finala protiv engleza.
Prvi u grupi a onda na slovence ili jenkije pa ćetvrtfinale.Dalje ne znam,šta nam gospod bog da :D
P.S.Ne otpisujte Srbe unaprijed,omladino

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

poznavajući engleze i njihov komplex od njemačke, sigurno će nastojati da ih izbjegnu odmah u 1/8 što znači, ako treba biće i drugi u grupi (pod uslovom da njemačka ne bude prva) samo da ne igraju sa njima. nama bi bilo extra kad bi išli na sloveniju, jer bez uvrede, mislim da ih glatko možemo dobiti i proći dalje. ali, ako naletimo na engleze jadna nam majka. došli su na SP poprilično naoštreno, odavno nisu napravili dobar rezultat na SP i ono najvažnije - ne potcjenjuju više nikoga. ako psihički ne padnemo možemo svašta, ako krene odmah neko preseravanje na početku možemo da se spakujemo i vratimo nazad.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 21:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Daj covjece stavi prst na celo prestani pisati nebuloze vidis da te niko ne uzima za ozbiljno samo se sprdaju sa tobom i tvojim komentarima da te bar neko podrzava ili da bar neko ima isti stav kao ti pa ajd al ovako stvarno ispadas smijesan.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

srbija šampion

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]