prasica je napisao:
Ova mala Julija je fantastična!
I više nego fantastična. Ala!!!
Ташко je napisao:
prasica je napisao:
Ova teta sa BHT-a što komentariše klizanje je baš prijatna. Hvala Bogu.
Prenosila je ona ranije x puta.
Nikako da se potrudim da zapamtim ime zene i potrazim, vjerovatno je bivsa klizacica.
Zbog nje i gledam, da je neko tele koje nema pojma o figurama i sta valja-sta ne velja (ko i ja) ne bih ni gledao.
Da, teta zna, samo nisam sigurna da li je klizačica ili nije, pošto je prenosila i gimnastiku prilično korektno, čini mi se (o gimnastici ne znam mnogo). Što se figura tiče, trebalo je da prođu godine da naučim razlike između skokova.
Večeras, očekivano. Nadam se da će Plušenko dati sve od sebe u pojedinačnoj konkuranciji. Jes' da je ogroman pritisak, ali bi bilo sjajno da osvoji zlato kod kuće i na zadnjem seniorskom takmičenju, nakon karijere kakva je njegova.
Ja ne volim sportove koji su samo ponavljanje istih stvari. Skokovi recimo. Svaki kadar isti dok na kraju ne očitaju rezultat.
Klizanje je, s druge strane, drugačije, uvijek. Istu koreografiju ne izvedu 2 puta zaredom isto, pogotovo iskusni klizači i oni koji dobro improvizuju. Muzika, ples, kostimi, klizanje, različiti elementi i pokreti, još ako znaš ponešto o plesu i znaš koliko je prokleto teško samo ruke držati u nekom lijepom položaju, a kamoli sve ostalo, još pri toj brzini i na ledu, ne možeš da im se ne diviš. Gledala sam uživo klizačku izvedbu "Labudovog jezera". Bajka, magija, savršenstvo...