banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2014, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Idioti. Jos ce sjebati Srbiji rating, samo treba da izgubimo cetvrtu ekipu..

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Normalno da cemo izgubiti :wink: Jedina sreca nam je sto je Zadar mrtav

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto je najgore opet ce Radnicki ici u ABA, izmuvace oni nesto kao onomad sa Vojvodinom

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Krka Zadar jedva preko 100 poena, mogu misliti kako je gledljiva utakmica bila :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel zna neko kako se to gleda? Pobjede svih ekipa iz jedne zemlje, podjeljeno sa brojem ekipa? Ako je tako Srbija trenutno iam 10.5, a Hrvatska 10.3 Zvezda/Partizan i Cibona imaju jos odigrati utakmicu iz ovog kola.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Verovali ili ne, Kragujevčani su uputili čak 46 šuteva za tri poena, daleko više nego za dva (30)?! Pogodili su samo 12.

Kakvi likovi, ne verujem :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Marinovic je sigurno dominirao sa sutevima preko ruke :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

46 suta?! Pa Muta je svaki dan sve gori i gori..

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
zerocool je napisao:
Jel zna neko kako se to gleda? Pobjede svih ekipa iz jedne zemlje, podjeljeno sa brojem ekipa? Ako je tako Srbija trenutno iam 10.5, a Hrvatska 10.3 Zvezda/Partizan i Cibona imaju jos odigrati utakmicu iz ovog kola.

Imaš ovde http://www.abaliga.com/n124/League/National_Standings tako se računa, tu je negdje.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je, jos smo bolji. Ali morace se popraviti ili Radnicki ili Mega da bi zadrzali cetvrto mjesto..

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 14:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
koliko je zanimljivije bilo ovu aba ligu lani gledati,dok se mislilo da prvo mjesto u ligaškom djelu vodi u evroligu :( :(

bar za nas koji nismo nešto klupski ostrašćeni...lani sam gledao kad god mi se ukaže prilika,baš je adrenalin bio,kad se samo sjetim ono igokea-zvezda...a sad prava limunada,vidim ima prenos,prebacim na nešto drugo,kontam vratiću kanal pred kraj utakmice,i najčešće se zaboravim i vratiti od silne "zanimljivosti" :( ...svela se cijela liga na dvije utakmice,dva polufinala

ima i košarka svog platinija :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kastrofa prava. Ili uvesti play off ili je ukidati potpuno. Kakav F4, pa nije evro liga.

Ovo je urađeno čisto da se ustaše i janezi imaju čemu nadati, u play offu s Beograđanima nemaju šta tražiti, sve i da imaju prednost domaćeg terena. Naravno, u ovovakvoj konstalaciji snaga.

Al ko ih jebe, igraće se u pioniru F4, tu i Zvezda i Partizan imaju više nego odlične šanse za finale, a u finale ko pobjedi nije ni bitno suštinski.
Mada opet kažem, pitanje je vremena kad će neko od Olimpije, cibone ili sokova pobjediti polufinale i onda ćao zdravo sponzori, itd...
Al ko nas jebe kad smo govna, ne valja nam naša liga, pa kad smo se nekako uslagasili onda ne valjaju profi ugovori. Jedino što smo dobro izdejstvovali je smanjenje lige, mada smo tu izgubili mejsto, s obzirom da nas ne može biti 5 u takmičenju.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboravlja se da su ovim nacinom prolaza u Evroligu izgubili i Hrvatska i Slovenija a dobila samo Srbija. Pa prosle sezone da je naravno Radnicki neka ekipa bila imali bi priliku imamo 3 predstavnika u Evroligi, dok bez ABA ne bi nikad premasili jedno mjesto. E sad, do nas je da li cemo se plasirati, ko ne moze pobijediti olimpiju ili Cedevitu i ne zasluzuje tu Evroligu realno.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
. E sad, do nas je da li cemo se plasirati, ko ne moze pobijediti olimpiju ili Cedevitu i ne zasluzuje tu Evroligu realno.

Jest ako imaš tim ko Real, Barsa ili pak Cska.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj caca nemoj zajebavati, ako ne mozes Olimpiju pobijediti koji ces se kurac sramotiti u Evroligi? Jedina negativna stvar je sto se ne igra na vise utakmica, ako to izganjaju ABA ce biti vise nego odlicna stvar za Srpsku kosarku

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne kontaš ti šta ja hoću tebi reći. Nije Zvezda a ni Partizan toliko kvalitetniji od drugih pa da se može tako olako reći "ako ne možeš pobjediti....bla bla"
Ta je Olimpija onomad igrala dosta dobro Euro ligu, nerjetko su i grupu prolazili.
Slažem se da je dobro što možemo imati dva predstavnika, ali takođe možemo i ostati bez oba 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne kontas ti sta ja tebi hocu da kazem :) , ako zasluzimo na parketu da ostanemo bez oba neka ostanemo. Realno ni Cedevita ni Olimpija ne zasluzuju da igraju Evroligu tako da nemaju sta da se bune i kukaju, takodje ako se desi to Zvezdi ili Partizanu takodje nema sta da se bune. Ako hoces da igras zasluzi to na parketu, to je jedino mjerilo.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što govori o tome da se ti slažeš da se Srbiji trebalo oduzeti jedno garantovano mjesto u EL. A što se nismo borili da imamo tamo 2 mjesta iz svoje lige ? Da se pojača takmičenje, itd, itd...
Njemačka i Litvanija imaju dva mjesta, a Zvezda i Partizan bi prekucali njihove učesnike EL-a. Od 10 susreta dobili bi bar 7.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jest, al Njemačka ima pare, a i Litvanija ne zaostaje, bar kad je košarka u pitanju. Nema šanse da bi Srbija mogla dobiti dva predstavnika, pa Partizan poslije F4 sezone nije uspio dobiti A licencu, nije im Srbija zanimljiva kao tržište, što nije ni čudno. Tako da se slažem sa Skevom, bolje dva potencijalna nego 1 siguran.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2014, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro nek vam bude. Kad ostanemo bez ijednog člana nekad tamo, onda će biti pljuvačina po nekim Nelsonima, Blažićima, Dženskinsu, Bogdanu, Bertansu....

Sreća živa pa je liga slabašna, pa će i ove godine biti i Zvezda i Partizan u EL, ali pitanje je dokle.

Da se razumijemo ja jesam za aba ligu, pošto je puno jača i atraktivnija. Cibona kakva god da je kržljava uvijek će privuću više ljudi nego hemofarm i metalac. Ali ovaj sistem će kad tad dohakati Srbima, pa će onda biti kuku i pomagaj, kad sponzori zalupe vrata. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]