aa sta se ocekuje od ostalih utakakmica ?? na FACE TV sutra ima 15 kombinovianih utakmica , hrvatska - srbija direktno pa poslije ostale utakmice e sad neznam kako ce to uspjet realizirat .
Evo jedna moja skromna prognoza za sutra , a kad god igraju reprezentacije ja dobivam na kl,,,
Hrvatsks-srbija : sve je u igri al haj recimo manje od 3.5 golova ili fiksno x
Makedonija - belgija : ovdje ocekujem cistu 2 , mislim da Belgija hladno osvaja 1 mjesto
Skotska-Wales : Skotska me iznevjerila , kao i Wales , pa ocekujem ovdje manje od 2.5 golova
Česka - Danska : ovdje ide sve na x
Svedska-irska : ocekujem hladno 1
Madarska - Rumunija: mislim da ce pobijediti Madarska jer su prekaki kuci , bas sam ih pratio pa ocekujem 1
Norveska - Albanija : kec ko kuca
Slovenija -Island : vrijeme je da slovenci pobijede , pa ocekujem ovdje cistu 1
Izrael-Portugal - ovdje portugal mora da pobijedi , nema vise pravo na kiks , ako misli ganjat rusiju , znaci 2
Sj.. Irska - Rusija : moguc je kiks Rusa , najbolje odigrati dvoznake sve tri su u opciji
Lihtestajn - Latvia : Latvia ovdje pobijedjuje , dobra kvota kao sto sam vidio , znaci 2
Slovacka - litvanija : Slovacka nema vise pravo na kiks , i ocekujem ovdje 1
Bih-Grcka : mislim da je ovo velika sansa za Bih , i ne vjerujem da ce je propustiti , znaci 1
Poljska - Ukrajina - x
Moldavija - Crna gora : nesto mi govori da nece Crna gora ovdje pobijediti , ja bih igrao 1x