banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 10 Avg 2011, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
hercegovac27 je napisao:
Nije mi jasno zašto se naši svaki put uplaše kada saznaju da će igrati protiv Hrvatske. Hrvati svaki put iz dobro poznatih razloga imaju motiv više u bilo kojem sportu kada je protivnik Srbija. Naši bi valjda trebali imati takođe taj motiv više jer su ga sve prethodne generacije imale. Nisu smjeli dopustiti da Hrvatska vodi čitavo vrijeme iz prostog razloga što je Srbija zaista bolji tim od Hrvatske! Na SP-u u Turskoj takoeđe su imali tremu i čini mi se da je bila gora nego jučerašnja. Onda su se baš ispromašivali.

pa kako nemamo motiva ako ih deremo redovno u svim sportovima(osim rukometa,tu su u maloj prednosti)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Protiv Hrvatske ćemo ponovo igrati na turniru u Londonu 16.avgusta u Londonu a tri dana ranije u Izmiru i protiv Turske. Nakon bitke u Atini prošle godine vidim da naših nema na Acropolis kupu. Pametna odluka. Nego Italijani izgleda napredovali. U Bormiu su pomeli Makedonce sa 89-70. U Londonu ćemo još igrati protiv Francuske, Kine, Australije i Velike Britanije. Turnir u Londonu se igra od 16.8-27.8. U Turskoj ćemo igrati protiv Turske, Njemačke i Ukrajine.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Nije mi jasno zašto se naši svaki put uplaše kada saznaju da će igrati protiv Hrvatske. Hrvati svaki put iz dobro poznatih razloga imaju motiv više u bilo kojem sportu kada je protivnik Srbija. Naši bi valjda trebali imati takođe taj motiv više jer su ga sve prethodne generacije imale. Nisu smjeli dopustiti da Hrvatska vodi čitavo vrijeme iz prostog razloga što je Srbija zaista bolji tim od Hrvatske! Na SP-u u Turskoj takoeđe su imali tremu i čini mi se da je bila gora nego jučerašnja. Onda su se baš ispromašivali.

pa kako nemamo motiva ako ih deremo redovno u svim sportovima(osim rukometa,tu su u maloj prednosti)

Da imaju motiv više ne bi dozvolili da Hrvati vode čitavu utakmicu i da 5 minuta prije kraja dođu na +10 razlike. Opet trema je manja nego u Turskoj jer su tada čini mi se još lošije igrali. Pripremna utakmica ali Hrvati se nalože kao da je pitanje života i smrti kada igraju protiv Srbije. Za 6 dana ponovo igramo protiv njih u Londonu. Možda se naši dotad uigraju jer je turnir u Izmiru ranije.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

opet ti kazem kakve veze to ima ako smo ih opet naguzili i osramotili,ne razumijem sta oces?

da nasi uvijek protiv hrvata vode +20 i da ti mirno gledas utakmicu.to ti je sport druze,nekad ne ide sve kako treba,nisu to madjionicari jebi ga.

za dva dana niko nece znati kako smo igrali protiv hrvata i da su oni vodili cijelu utakmicu.znace se samo da ih odrali.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
opet ti kazem kakve veze to ima ako smo ih opet naguzili i osramotili,ne razumijem sta oces?

da nasi uvijek protiv hrvata vode +20 i da ti mirno gledas utakmicu.to ti je sport druze,nekad ne ide sve kako treba,nisu to madjionicari jebi ga.

za dva dana niko nece znati kako smo igrali protiv hrvata i da su oni vodili cijelu utakmicu.znace se samo da ih odrali.

Srbija je dovoljno dobra da Hrvate naguzi sa više od 10 razlike i da im ne dozvoli da povedu ali uvijek mora na teži način uz nerviranje pored malih ekrana.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja veceg pesimiste od tebe Hercegovce ne vidjeh.
Cova, pa to je sport.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka

Ташко je napisao:
Ja veceg pesimiste od tebe Hercegovce ne vidjeh.
Cova, pa to je sport.

Nisam ja pesimista nego me nervira zašto svaki put idu težim putem umjesto lakšim. Dovoljno su dobri da sebi ne dozvole onoliko padova u igri i da ne dozvole da protivnik dođe do +10. Šta da je umjesto Hrvatske bila Litvanija?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije fora. Sladje je ovako. Mislis li da ih vise boli 20 razlike nego 1?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nasi sinoc tek u posljednjoj cetvrtini zaigrali kako treba, i priveli rutinski utakmicu kraju. Jos tu dosta skripi ali se nadam da ce na Efes kupu i u Londonu dosta toga leci na svoje mjesto. Bitno je za sada da je samopouzdanje osvajanjem Trofeja Kupa 6 nacija na nivou, a u prvih 5 su i Krstic i Teo. Krstic zasluzeno MVP. Srbiji zasluzeno - pobjednicki pehar.

Slika

Ako je neko propustio finale od sinoc:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pUOYUIccr_4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jel ko gledao juce onu katastrofu protiv svaba,sut ocajan,dali smo tri trice iz dvadeset i nesto pokusaja.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
ma dobro...nije isao sut,pa sta ? Igrali smo bez Krleta,Tea i Tripkovica...dobro smo i prosli :D Trebali smo ih dobiti,ali sta je tu je...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Nakon pogledanih nekoliko pripremnih utakmica, nisam nimalo optimistican.
Mislim da igramo slabije nego pred proslo svjetsko prvenstvo a sada imamo najtezi put do zavrsnice.

Stvarno ne znam ko je odredjivao ovaj zrijeb, goreg zrijeba nisam vidio.
Prvo u grupi igramo sa Njemcima, Italijanima i Francuzima, a to su ekipe od kojih mozemo izgubiti.
Dalje prolaze 3 najbolje reprezentacije i formira se nova grupa sa grupom A u kojoj su Spanija, Turska i Litvanija!!
A na drugoj strani imaju samo Slovenci i Grci kojima je otvoren put do zavrsnice.

Uglavnom, imamo i mi tim za respekt ali mislim da su Litvanija i Spanija ipak prevelik zalogaj a sve ove ostale ekipe na nasoj strani nisu uopste naivne. Vrlo sam pesimistican ali cu naravno ispratiti svaku utakmicu nasih.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mene pripremne utakmice ni najmanje ne brinu, Duda je ionako kukao kad nas je krenuo šut protiv BiH, mislim da mu je sad i drago što je stao :D Ovo prvenstvo će biti jako, ali niko nije bauk. Mi smo, uprkos svemu, jači nego na zadnja dva prvenstva, u to sam siguran. Na prvenstvu 2009. nismo imali ni teoretske šanse u finalu protiv Španije, ali sada sa njima možemo igrati egal, čak i sa Gasolom. Sa Litvancima takođe, oni jesu odlična ekipa, ali tek treba da se dokažu da treće mjesto na SP nije bio bljesak i splet okolnosti. Italijana, Njemaca, Francuza, a pogotovo Turaka se ne bojim ni najmanje. Ne znači to da ne možemo da izgubimo od nekog od njih, ali mislim da su oni prvenstveno ti koji treba da se plaše. Ako sam u nešto naučio da vjerujem u zadnjih par godina kad je naša košarka u pitanju, jeste Dudina sposobnost da tempira formu za nabitniji dio prvenstva.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pobijedi BiH "strašnu" Italiju 58:57.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Ee. Nisam znao. Bas si me lijepo obradovao. Mislio sam otisao Varda i nastupa raspad sistema.
Hvala k da i mi pobijedimo neku ozbiljniju repku. Ako ove pripremne utakmice ista znace.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Данас против Турака у 17:00. Вјероватно ће бити јака утакмица али наши се неће нешто пуно форсирати по мом мишљењу.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Košarkaši Srbije deklasirali Tursku usred Izmira sa 25 poena razlike :)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 19:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Драго ми је што смо их набили оно баш поштено а није играло неколико кључних играча али додуше нису ни код њих играли сви али побједа је побједа! Само напријед момци!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kod njih nisu igrali dva prva centra i turkoglu, a kod nas rasic, marjanovic i novica koji je ostao u beogradu.....
Inace, drago mi je da bjelica polako dolazi sebi a i markovic je poludio! Popravio je igru u napadu za bar 50%...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
И Тепић је све бољи, баш је пријатно изненађење, има више храбрости него раније.
Још једино Трипковић да дође себи, неће га шут никако.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]