banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 07:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2009, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Tevez:
Citiraj:
"I'm a bit tired of so much football. I want to enjoy my family a bit. I'm very keen to stop and get a bit of calm. I've already won a lot. Living for football has saturated me."

A zalio se kad ga je Ferguson cuvao i odmarao. Baba.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Nemoj se ti sekirati previše za njega...on je stavio milione u džep i boli ga uvo

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 16:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
To i jest problem sporta sto stavis milione u dzep i kopacke o klin. Kao na primjer Perica otisao u Real stavio milione? u dzep a karijeru ko j... to isto sad radi Tosic u Man. stavio milione u dzep i nece ljudina na pozajmicu. To su primjeri nasih igraca

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Vuk_samotnjak je napisao:
To i jest problem sporta sto stavis milione u dzep i kopacke o klin. Kao na primjer Perica otisao u Real stavio milione? u dzep a karijeru ko j... to isto sad radi Tosic u Man. stavio milione u dzep i nece ljudina na pozajmicu. To su primjeri nasih igraca

budimo realni, nijedan od pomenute trojice ne bi nista spektakularno napravio ni da je nastavio da igra kako treba

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 16:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To je vec sasvim druga stvar sta bi Perica uradio da je otisao recimo na kaljenje u malo manji klub ili sta bi Tosic tek radio da prede recimo u Fulam. Kao sto je Vidic radio ili sto sad radi Krasic prvo malo u "mali" klub dokazuj se pa onda biraj veliki klub

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Fudbaler engleskog premijerligaša Mančester Junajteda Rio Ferdinand zbog povrede noge biće van terena do kraja godine, navedeno je na zvaničnom sajtu trofejnog kluba.

Prema proceni lekara, povreda lista rezultiraće višenedeljnom pauzom kako bi se 31. godišnji igrač aktuelnog prvaka Engleske u potpunosti oporavio. Neizvesnost vezanu za dužinu perioda potrebnu za oporavak Ferninanda dodatno uslovljavaju i problemi sa kukom, koji su jedan od razloga za pad njegove forme u dosadašnjim delu sezone.
Zvaničnici kluba sa Old Traforda, koji u Premijer ligi posle 12. kola zauzima treće mesto sa 25 bodova, veruju da situacija neće biti dodatno otežana i da će se Ferdinand početkom naredne godine priključiti ekipi.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Interesantno.
Citiraj:
Među povređenim igračima Premijer lige Engleske, vlada prava pomama za dolaskom u Beograd na tretman kod doktorke Marijane Kovačević! Posle napadača Arsenala, Robina van Persija, koji je u prestonicu Srbije stigao kako bi zalečio povredu članka, na tretman su juče stigla još dva fudbalera i to Liverpula, ali po svemu sudeći, to neće biti konačan broj jer ima najava da će na terapiju stići i igrači Mančester sitija!
Na beogradskom aerodromu juče su primećeni prvotimci kluba sa „Enfilda“, Brazilac Fabio Aurelio i reprezentativac Engleske Glen Džonson. Oni nisu bili raspoloženi da daju izjave, ali je sasvim jasno da su dobili preporuku od kolega, Josija Benajuna i Alberta Rijere koji su pre nekoliko dana počeli lečenje rastvorom dobijenim od konjske placente!
Početne prognoze povreda Rijere i Benajuna nisu bile ohrabrujuće. Lekari su prognozirali da će fudbaleri biti van ekipe od tri do pet nedelja, ali oba igrača su za samo nekoliko dana ostvarili neverovatan napredak i to zahvaljujući tretmanu u Beogradu.
Rijera je za list „Liverpul eho“ potvrdio da je boravio u Beogradu, a bilo je i najava da bi mogao da bude čak i na spisku igrača za meč sa Mančester sitijem narednog vikenda.
- Bio sam u Beogradu kod pomenute doktorke i moram da kažem da se već osećam bolje. Nadam se da ću sada biti spreman za nedelju, najkasnije dve. Imam dobar osećaj da će biti tako - izjavio je Josi Benajun.
Koliko će Marijana Kovačević pomoći Aureliju i Džonsonu, ostaje da se vidi, ali čini se da će ona imati posetu i iz tabora narednog protivnika Liverpula, Mančester sitija! Belgijanac Vensan Kompani je kolegama očigledno preneo dobra iskustva sa puta u Beograd pa su dolazak u Srbiju najavili i Holanđanin Najdžel de Jong, odnosno Argentinac Pablo Zabaleta.
Inače, na Ostrvu se juče dosta govorilo o pomenutoj metodi lečenja. Tretman uključuje masiranje povređenog predela tečnošću dobijenom od konjske placente, da bi se potom koristila izvesna tehnika vibracije čiji je cilj da stimuliše zaceljivanje vitalnog tkiva.
- Marijana je radila u tajnosti za nekoliko klubova i imala veoma uspešne rezultate, ali sada je izgleda, sve izbilo na videlo. Ona sve to shvata veoma ozbiljno i to se vidi u njenim tretmanima - izjavio je Sem Steplton, predstavnik menadžerske kompanije „Star menadžment sajnings“.

Licenca postoji, ordinacija nije registrovana
Lekarska komora je izdala licencu na ime Marijane Kovačević, međutim u Ministarstvu zdravlja kažu da ne postoji ordinacija koja je registrovana na to ime - kaže za „Blic“ predsednica Lekarske komore Tanja Radosavljević.
To bi značilo da, ukoliko se radi o istoj osobi, da dotična vidarka ima dozvolu za lečenje.
- Da bi se dobila licenca, osoba mora da bude zaposlena, ali mi ne znamo da li se ovde radi o istoj osobi. Činjenica je da se po onome kako su pacijenti u medijima opisali tretmane, odve radi o alternativnoj medicini, a što se tiče lečenja konjskom placentom, takve metode su regulisane Zakonom o transplantacija ćelija i tkiva - dodala je Tanja Radosavljević.
Što se tiče Lekarske komore Srbije, ona nema ništa sa bilo kojim vidom lečenja sve dok ne dobije pisanu prijavu od pacijenata ili pravnog lica, koje ima primedbe na lečenje u određenoj zdravstvenoj ustanovi.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
ala ovog Man. Citija...samo kiksaju u zadnje vrijeme...ccc :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
ala ovog Man. Citija...samo kiksaju u zadnje vrijeme...ccc :roll:

Malen klub sa velikom cifrom u budzetu misli da moze sve da kupi. Samo je steta sto se istorija ne moze kupiti to je problem bogatih a neslavnih ....cccc ali kako je krenulo pocece se i istorija kupovai pa ce i bogati postati slavni. :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cuj City malen klub, nemoj da se provaljujes :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Cuj City malen klub, nemoj da se provaljujes :lol: :lol: :lol:

Nisam mislio malen u stilu sto je Obilic u Srbiji bio naravno da je svaki Engleski klub velik i sa nekom dozom tradicije. Ali ne mozes neki klub koji ulozi 300milion u igrace odma svrstavati u veliki klub naravno sad se i Siti ukljucije u veliku petorku engleskog fudbala ma daj bjezi zna se ko je uvijek bio neko i nesto u engledkom fudbalu a zna se ko je to postao preko noci.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kako ne moze, sta je sa CmelzijOM... dodjose pare i odmah evropski nastupi i "veliki" klub :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa nista to nije cudno nekima je i Volfsburg veliki klub dok je jedna Borusija Dortmund malen... imas milion primjera, problem je sto je dosta ljudi pocela sport pratiti dolaskom kladionica na nase prostore krajem 90ih "do tad sport i klubovi uopste nisu postojali" ali je sreca sto su ti kladionicarski poznavoci sporta u manjini.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Matić za MONDO: Karlo mi je rekao: Igraj!

Kada je Karlo Anćeloti prišao Nemanji Matiću u 69. minutu utakmice Čelsi - Vulverhempton, mlađani srpski reprezentativac se ozario.

Italijanski stručnjak dao je priliku 21-godišnjem Srbinu da pokaže šta ume u poslednjih dvadesetak minuta meča 13. kola Premijer lige, a Nemanja mu je vratio na najbolji način. Bio je to debi Nemanje Matića za Čelsi u koji je došao u avgustu ove godine.

"Utisci su mi super! Srećan sam što sam igrao i naravno srećan sam zbog pobede. Moram da budem i malo neskroman, mislim da sam odigrao sasvim dobro. Ovo je za mene velika nagrada za sav trud koji sam uložio u dosadašnjoj karijeri", rekao je Matić za MONDO.

Njegov saigrač iz reprezentacije (mada se Nemanja seli iz A u mladu selekciju Srbije i obratno), Bane Ivanović nije igrao protiv Vulverhemptona, ali je bio na utakmici i bodrio je svog klupskog druga.

"Svi igrači su mi čestitali na igri, govorili su mi super, svaka čast, ali mi je najviše prijala Banetova čestitka, videlo se damu je baš drago zbog mene", ispričao je Nemanja.

Matić je u igru ušao umesto Florana Malude u trenutku kada je pobednik odavno bio poznat (Čelsi je do tog trenutka već vodio 4:0, što je i bio krajnji rezultat), ali to ne može da umanji debi srpskog fudbalera u dresu londonskog kluba.

Da stvar bude još bolja pobedom nad Vulverhemptonom Čelsi je oborio rekord iz 2006. godine. Naime, ovo je bila 12. uzastopna "plavaca" na svom terenu, a dosadašnji rekord od pre tri godine bio je 11.

Upitan šta mu je Anćeloti rekao pre nego što je ušao u igru, Matić je odgovorio: "Ništa, uobičajeno. Uđi, dečko i igraj. Srećno!".

Matić je jedan od trojice mladića koji su dobili priliku da zaigraju za Čelsi u meču protiv Vulvsa. Teren Stamford bridža osetili su i Francuz Gael Kakuta, kao i Italijan Fabio Borini.

Izveštači sa meča pohvalili su svu trojicu a za Nemanju Matića na jednom fudbalskom sajtu je napisano: "Trebalo mu je vreme da 'oslobodi noge', ali je posle toga izgledao samouvereno u posedu lopte".

Upitan da li će posebno da proslavi debi za Čelsi, Matić je rekao da ne može, jer je već u nedelju rano ujutru trening, ali večeru za Baneta ne može da izbegne.

"Verovatno ćemo u nedelju uveče Bane i ja na večeru. Već mi je nabacio kako moram da ga častim", nasmejao se Nemanja Matić.

MONDO je bio treći koji je kontaktirao Nemanju posle debija za Čelsi. Naravno, prvo su ga zvali roditelji, a potom i devojka. Ostao je, kaže, pri odluci da želi da je venča.

"Naravno, ja sam i pre tri meseca bio uveren u tu odluku i nemam razloga da je menjam", dodao je 21-godišnji Nemanja Matić.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 02:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Fino je Nemanja odigrao,ali onaj Kakuta uh,po onom što sam vidio dosad biće strašan. ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tottenham H. 9 - 1 Wigan Athletic

Hahahahahahahaha!!!! Sta su im pocinili ljudi, koje gazenje :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ferguson nogira Vidića: Modrić prema Old Traffordu?

ENGLESKI tjednik News of the World piše o stremljenjima premierligaških nogometnih klubova uoči siječanjskoga prijelaznog roka.
U velikom tekstu o stanju u svlačionici prvaka Manchester Uniteda novinar Neil Ashton ekskluzivno piše da bi se već dolazeće zime Ferguson mogao riješiti četvorice standardnih prvotimaca, sve redom reprezentativaca, s kojima je krajnje nezadovoljan: Nemanje Vidića, Michaela Carricka, Bena Fostera i Nanija.
NOTW piše da posebno za svoju poziciju mora biti zabrinut bivši veznjak West Hama i Tottenhama Michael Carrick. Mogao bi se, navodi se, vratiti na White Hart Lane jer su u Tottenhamu još uvijek zainteresirani za igračku zamjenu Carrick za Modrića, uz odgovarajuću naknadu.
S druge strane, za veliku se zimsku kupnju sprema Birmingham City, klub koji je preuzeo tajkun Carson Yeung i u njega spremno uštrcao injekciju od 45 milijuna eura. Menadžer Alex McLeish tako sada ugodno može birati na tržištu.
Već se bio interesirao za Edina Džeku, no sada se okrenuo drugome bosanskom napadaču: Vedadu Ibiševiću. Za Ibiševića je, tvrdi isti izvor, McLeish spreman odmah platiti 12 milijuna eura, s tim da bi ponudu mogao još za nijansu podići.
Ibišević s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Hoffenheim, također, nije financijski ugrožen klub i prodaja ponajboljeg igrača, tako se barem realno čini, nije im u interesu.

Naravno INDEX.HR

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 00:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šokci su smiješni... Prvo su pokušali uvaliti Modirća preko Carricka u United, a sad bi i da otjeraju Vidića. United 10 godina tražio kvalitetne štopere, od Jaapa Stama i sad kad konačno imaju najjači štoperski par pa treba da ih razdvoje pa da uigravaju Evansa ili nekog trećeg. :roll: Nani je na izlazu otkad je došao, a Foster očigledno nije kalibar za ovakav klub, ali dati nekog od prve pomenute dvojice, nema nikakvog smisla...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Celzi ce lezerno uzeti Premiership ove godine.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Bwahahhahah koji kloc je onaj Almunia :lol:

najlakša 3 boda ove sezone...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]