banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 06:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2008, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Finale Barsa - Liverpul

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
kao sto rekoh u cetvrtfinalu, finale celsi-barca

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
i nek mi neko kaže da ono nije nameštena tekma...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 21:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
"Ono nije namestena tekma" :lol:

Barselona stvarno nemocna, ManU ih je svjesno pustio da igraju zato sto se vidjelo da ne moze da ozbiljnije ugrozi V.D. Sara, lose mi je vise gledati Barcu bez Ronaldinha, bar onog starog

I da kazem da ManU osvaja LP naravno...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Comatorium je napisao:
ManU ih je svjesno pustio da igraju zato sto se vidjelo da ne moze da ozbiljnije ugrozi V.D. Sara

HAHAHAHA, aj nemoj se izvaljivati toliko molim te :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Man Utd ima premocnu odbranu, barsa je toliko pokusavala, ali dzaba. Nekako mi se cini da presporo igraju i da ManUtd slozi redove i provali svaku akciju. Napada nigde al to nije bitno, izvukli su X sto su i hteli, verovatno

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
barselona ocekivano mnogo bolja. mancester nije pokazao nista. price o 'svjesnom prepustanju sredine terena' su smijesne, al vec smo navikli na takve komentare kad neko lose odigra.
portugalska balerina ("najbolji igrac na svijetu") je jos jednom dokazala koliki je luzer. osim promasenog penala, bila je veoma
zapazena i po stalnom valjanju po terenu kad god neko pogleda u njegovom smijeru, a onda je plakala nad "sudijskim nerazumijevanjem". luzer ostaje luzer i dok se mancester toliko bude oslanjao na njega, liga sampiona ce da im ostane nedosanjani san.
pokazalo se da je mesi klasa ispred njega. u revansu rutinskih 1:0 za barcu, mozda i 2:0 ako se surinamac sjeti da stavi anrija od prve minute.
onda finale celzi-barca i 2:1 za celzi. cime ce, valjda, konacno da prestanu bajke o 'najboljem trenenru na svijetu - murinju' i 'najboljoj igracici - kristijani'

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Comatorium je napisao:
ManU ih je svjesno pustio da igraju zato sto se vidjelo da ne moze da ozbiljnije ugrozi V.D. Sara

HAHAHAHA, aj nemoj se izvaljivati toliko molim te :lol: :lol: :lol:

Izvinjavam se sto sam uvrijedio vasu strucnost i poznavanje taktike i svih elemenata fusbala...

Barselona da je jos 2 dana napadala ne bi zabila, jos kad se Nemanja vrati, na Old Trafford, tek tad nece dati gol, pa sa Schalkeom su se mucili, jedva su njima 1 gol zabili, ni ManU nije bio na razini ali nije im potrebno bilo da igraju bolje, igrali su koliko im je trebalo, moraju se cuvati ipak da razvale vas usrd Londona, izgubit nece uglavnom, pa se javi onda, inace nisi iznijeo svoje vidjenje svega, mora da je strucnije i realnije...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam se ja sta raspravljati sa tobom kad procitam takvu gl00post...lol
Aj da su igrali protiv Fulhama pa da si to rekao....ipak je to Barca koliko god u losoj formi bila..... :confused1: :confused1: :confused1: :confused2: :confused4:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
ni ManU nije bio na razini ali nije im potrebno bilo da igraju bolje, igrali su koliko im je trebalo, moraju se cuvati ipak da razvale vas usrd Londona

hihihihi, cekaj, mancester je odigrao rutinski, tacno onoliko koliko im treba? ko da igraju protiv badnjevca, a ne protiv jednog od najboljih evropskih timova.
a sir aleks nije glup pa da zaboravi koliko mu se puta u njegovoj menadzerskoj karijeri osvetilo igranje na X u gostima u prvoj utakmici lige sampiona. tako da sigurno nije dosao u barcelonu da odigra nerijeseno. jednostavno, barca je bila bolja. mancester nije imao nikakvu igru, prvi put u ovom ciklusu dolaze na svoj teren bez pozitivnog rezultata iz prve utakmice. a to ce, u njihovom slucaju, da znaci propast...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ma sramota Manu su igrali Rooney i Tevez sredinu terena ....toliko o dovodjenju tri rasna napadacha u Barcelonu,kao da se napadne Barca.Trebali su izbaciti Scholesa i Carricka i zovnuti Toftinga i mozda Nadala pa imas klasichnih 5 sljakera
Park-Rooney-Tevez-Tofting-Nadal(Teniser :D) !

Barca je napadala ali ih ne ide Etoa nece go jbga ...Deco je igrao sjajno ali meni se chini da bi i ovakav sadasnji Ronaldinho onde dobro dosao !

A inache navijam za Barcu i uvjek sam navijao i uvjek cu navijati ! BLAU GRANA !

Poslednji put menjao SchKabBio dana 23 Apr 2008, 23:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Barcelona (neočekivano) dosta bolja. Ako ovako bude i u drugoj utakmici mogla bi do finala što je malo ko vjerovao prije ove utakmice.

A onda finale Barcelona - Liverpul

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
da se barem nasao neko u barceloni da da auto-gol, a ne cekaj tako celzi izvlaci rezultat...

manchester jest igrao zatvoreno, papak jest promasio penal, al ako je barcelona jedan od najjacih klubova zasto to nije iskoristila i pobjedila na domacem terenu?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 23:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne ali hajde malo argumentujmo, a ne to je glupost, nije ovo ono, ovo nije ono, to nije fulham, ovi ce ih ovako, ovi onako, ovaj je propast(zato sto me nervira), to nije raspravljanje vec argumentovanje, odmah se potcjenjuje ovdje nekon 90 min. utakmice, ali da je tako onda bi se sve znalo i niko ne bi ni gledao utakmice, svi bi dobijali na kladionici...zato pricekajmo revans pa ce onda da vidimo ko ce u finale...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ljudi i ja navijam za barsu poodavno, što bi se reklo znam ih u dušu, i zato mi je ova utakmica sumnjiva. jednostavno se sve vreme činilo da manchester igra koliko mu je dovoljno. u jednom trenutku je izvučen podatak da barsa ima loptu u posedu 94%!!! pa manje bi imali da igraju protiv onih tipova u foteljama iz uefine reklame. uglavnom, ja sam celo prvo poluvreme čekao kad će ferguson dati znak i manchester dići nogu sa gasa. ova utakmica je bila toliko neubedljiva i nezanimljiva sa obe strane da, ako je to sve što mogu barsa i manchester, ni jedni ni drugi nisu zaslužili finale.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Krajnje neočekivano od ove dvije ekipe, da bude 0:0. Mada smatram da je Mančester trenutno možda i najbolje ukomponovana ekipa na svijetu, ipak mi se čini da je Barselona bila bolja večeras (a da se razumijemo, ne volim ni jedne ni druge). Nažalost i Barselona umire u toj sili dodavanja i naguravanja lopte, bez konkretnog učinka u samoj fazi napada. Jedini pravi igrač, koji ide u dubinu je Mesi i donekle Eto, ukoliko ga Rajkard ne gura u dosadna bočna otvaranja. Ostali uglavnom bezuspješno, razvlače protivnika u širinu, ali večeras ni to nisu pokušavali, jer su u timu bila trojica igrača praktično istih karakteristika. Kako je to Rajkard zamislio da igra sa Inijestom Čavijem, Dekom i uz njih Tureom, meni nije baš najasnije. Prosto se vidjelo koliko usko igra Barselona na ogromnom terenu i koliko uzaludno gura loptu u sredinu. Pravog krila nije bilo nigdje i sve se svelo na pridodavanja Zambrote i Abidala, što je bilo jako opasno, s obzirom da jednu od tih bočnih strana pokriva najbolji igrač protivnika (Ronaldo). Znači neka formacija, gdje je Inijesta opet bio žrtva taktike i od kreativnog veziste, pretvorio se u neko lažno krilo, a sa druge strane opet djeluje Mesi, koji praktično svaki napad ulazi u sredinu. Kakav je to onda karambol kad se u centralni dio natrpa 6 igrača, koji udaraju direktno na blok protivnika, koji opet čeka priliku da otvori kontru po tim praznim bokovima. Rajkard je još jednom pokazao da on ipak nije vrhunski kalibar trenera, uz dužno poštovanje za psotignuto. Ni Mančester, odnosno Fetguson, nije pokazao puno bolje lice. Barselona je u očajnoj formi i gledajući sa te strane, morali su da ih razbiju, ali... Važnost polufinala, odsijeca i najanapdačkiju ekipu i pretvara ih u defanzivni blok. Runi i Tevez, napadački dvojac, ali sa izrazitim defanzivnim karakteristikama, a jedina prava opcija u napadu - Kristijano Ronaldo. Ukoliko je Feguson igrao na nulu, dobro je to uradio, ali ne vjerujem da mu je baš to bila želja. Na Old trafordu, utakmica će imati drugi tok. Mančester lomi protivnike ritmom, brzim pasovima i brzom tranzicijom igre, ali će u takvoj situaciji, ostajati prostor koji lako mogu da iskoriste Barsini brzi napadači, ali samo ukoliko im se omogući da lagano iznose loptu. Dakle treba očekivati maksimalan presing Mančestera već na 30-ak metara od Barseloninog gola. I da... Rajkard bi mogao da više koristi Anrija, koji je upotrebljiviji od Etoa, ukoliko nakon otvaranja na strani, dobije loptu i krene u sredinu.
O pojedincima nema puno da se priča. Mesi je nastupio nepsreman, ali je bilo dovoljno da "sombrerom" izbaci Evru, a par teških lopti smiri neviđenom lakoćom, da se vidi kakav je igrač. Ako ćemo o lakoći igranja, na takve sitnice treba obratiti pažnju. Šteta što je svilen i podložan povredama.
Ronaldo se vratio starom sindromu padanja prilikom kontakta sa protvničkim igračima, što mu ne valja. Fizička konstitucija poput njegove, omogućava mu naguravanje sa svakim igračem i upravo zbog toga, uz reputaciju padavičara, sudije mu ne sviraju olako takve kontakte. Sve u svemu, nisu pokazali puno, ni jedni ni drugi, ali Barselona ipak malo više.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 01:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Scholes je ponovo odigrao fantastično. Ponovo je igrao na poziciji zadnjeg veznog jer Manchester uopšte nije napadao, osim nekih pokušaja polu-kontri preko Teveza i Ronalda. U nekim trenutcima je bilo smiješno kako čita Barcelonin vezni red i kakva riješenja nalazi kad se treba riješiti lopte. Najzanimljiviji podatak je bio u 25. minuti kad je izbačen posjed lopte 96-4% u korist Barcelone!!! Čini mi se da je ovo treća utakmica u kojoj Barcelona nije postigla pogodak na Nou Campu, ali što je najgore u ovoj nije imala ni prilike. Zadnja linija Manchestera sa Hargreavesom na desnom beku je odigrala odlično, uz ogromnu pomoć Scholesa i Carricka. Čak je i Park često bio dosta povučen pa su većinu utakmice igrali u formaciji 4-3-2-1. Realno, loša utakmica za Manchester zbog promašenog penala, ali bi svaka ekipa prihvatila 0:0 na Nou Campu pred početak utakmice, tako da i nije loš rezultat. Trebaju brzo zaboraviti taj penal i u revanšu Vidića umjesto Browna, a Hargreaves da ostane na desnom beku. Pored toga, bez obzira na njegove defanzivne zadatke, mislim da bi Anderson bio bolje riješenje od Parka i Nani od Teveza pa kasnije ubaciti Tasmanijskog đavola. Možemo mi sad tu pametovati koliko hoćemo, ser Ferguson je jedan od najboljih trenera u istoriji i vjerovatno sa svojim timom zna šta je u tom trenutku najbolja opcija. Bilo bi dobro da je ušao taj penal i za ovu utakmicu i za revanš. Sad će Manchester opet krenuti oprezno jer bi im primljen pogodak dosta otežao stvari!

Kao što je Barkley rekao za utakmicu TOR-ORL, tako je i ovde za drugo polufinale, "Who cares"!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Kao što je Barkley rekao za utakmicu TOR-ORL, tako je i ovde za drugo polufinale, "Who cares"!!! :lol:

a ja mislio: što ulazis u frku kad si slabiji? :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
koliko god da sinoc barcelona izgledala bolje cinjenica je da ih je mancester pustio da igraju. barca jeste imala inicijativu ali nije se priblizila ni 20 metara od gola. Steta sto anri nije igrao od samog pocetka, a s obzirom da je u barceloni rajkard igrao sa jednim napadacem u mancesteru nece staviti dvojicu nema sanse, tako da opet samo eto... a anri je igracina ... ali mancester je prejak. Iako sam malo vise navijao za barcu (drage su mi obe ekipe) mislim da mancester sigurno prolazi u finale, pogotovo jer ce barsi da fali rafa markez koji im mnogo znaci u odbrani.
Odlicna postavka igre fergusona, i jos bolje ispunjavanje njegovih ideja na terenu ... u mancesteru tipujem 2-1 ili 3-1 za mancester

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 11:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jel Marquez ili Milito suspendovan za revanš? Pored Puyola i drugi solidan štoper neće igrati, a ne znam je li Thuram dovoljno zdrav da igra takvu utakmicu. Dakle, moraće Abidal u sredinu, a Sylvinho na lijevog beka ili tako nešto. Milito i Abidal su smiješna kombinacija u sredini, jedino se uzdati da ća Yaya i Xavi raditi veći dio posla za njih, kao Carrick, Scholes i Park za Manchester!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]