Nitro je napisao:
Kosanović je uradio ono što je mogao.
Eto da se Nitro i ja slozimo jednom. Jeste Kosan uradio sta je mogao ali nije on jadan kriv sto je dosao u Zvezdu 2 dana pred prvu utakmicu.
Citiraj:
Anđelković, uz sve kritike, nije uopšte bio toliko loš. Niti je bespotrebno ispadao u defanzivi, a u napadu je sigurno pretrčao najviše i uputio najviše centaršuteva i to mahom upotrebljivih.
Dakle Anedjelkovic se jeste trudio ali moj komentar je da je on ili noj ili je jebena reinkarnacija duha Cirkovica sa vaznih utakmica Partizana, ne mozes gledati u zemlju i bezveze cetrirati jednostavno ne mozes. Mora igrac koji centrira bar da pokusa da pogodi coveka u sesnestercu.
Citiraj:
Zvezda je odigrala, što je odigrala, do 60. minute, a od tada je stala, jer igrači jednostavno nisu dovoljno fizički pripremljeni.
Pa da su imali trenera tokom priprema mozda bi i bili spremni, mislim pocetak je sezone kada ce ako ne sada istrcati ne 90 minuta vec 120 minuta?
Citiraj:
Sada je najlakše odvaliti kritike po svima, počev od predsjednika, trenera, igrača pa nadalje, ali činjenica je da su igrači na terneu, pružili koliko su u ovom trenutku mogli... Rendžers nije kvalitetniji tim, ali...
Moje kritike idu na racun najodgovornijeg kao i obicno, na racun Pixija idiota, ne samo zbog raznorznih promasaja u selekciji igraca i nadmenog ponasanja (kao da Zvezda pre njega nije ni postojala) vec i zbog igranja sa zivcima cele Srbije oko glupog prenosa, a o ceni karata da ne pricamo.
Mislim da smo u dve utakmice pokazali da imamo vezni red za CL ali da su nam ostale linije tima jos uvek daleko ispod tog nivoa. Mislim Andjelkovic me je najvise iznervirao jer sto uopste probija po strani kada ni jedan centarsut (a bilo ih je preko 10) nije bio opasan po protivnicki gol. Sto smo doveli tog Bronovickog, mozda je poljak defanzivniji ali verujem da bi bar 4-5 puta bio u prilici da centrira i da bi ti centarsutevi bili daleko opasniji od Andjelkovicevih. Neko rece da se Tutoric trudi i da je pozrtvovan ali da smo nakon njegove greske primili gol i da su skoti na Marakani imali sansu isto nakon njegove greske, pa dzaba mu pozrtvovanje kada gresi stravicno. O ostatku tima zaista nemam snage da pricam jer ako ove papke koji su igrali totalni bunker nismo mogli da dobijemo stvarno pocinjem da verujem da postajemo uklet tim za CL nesto kao Inter za skudeto