banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 00:55 Danas je 23 Jun 2026, 00:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 07:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Kosanović je uradio ono što je mogao.

Eto da se Nitro i ja slozimo jednom. Jeste Kosan uradio sta je mogao ali nije on jadan kriv sto je dosao u Zvezdu 2 dana pred prvu utakmicu.

Citiraj:
Anđelković, uz sve kritike, nije uopšte bio toliko loš. Niti je bespotrebno ispadao u defanzivi, a u napadu je sigurno pretrčao najviše i uputio najviše centaršuteva i to mahom upotrebljivih.

Dakle Anedjelkovic se jeste trudio ali moj komentar je da je on ili noj ili je jebena reinkarnacija duha Cirkovica sa vaznih utakmica Partizana, ne mozes gledati u zemlju i bezveze cetrirati jednostavno ne mozes. Mora igrac koji centrira bar da pokusa da pogodi coveka u sesnestercu.

Citiraj:
Zvezda je odigrala, što je odigrala, do 60. minute, a od tada je stala, jer igrači jednostavno nisu dovoljno fizički pripremljeni.

Pa da su imali trenera tokom priprema mozda bi i bili spremni, mislim pocetak je sezone kada ce ako ne sada istrcati ne 90 minuta vec 120 minuta?

Citiraj:
Sada je najlakše odvaliti kritike po svima, počev od predsjednika, trenera, igrača pa nadalje, ali činjenica je da su igrači na terneu, pružili koliko su u ovom trenutku mogli... Rendžers nije kvalitetniji tim, ali...

Moje kritike idu na racun najodgovornijeg kao i obicno, na racun Pixija idiota, ne samo zbog raznorznih promasaja u selekciji igraca i nadmenog ponasanja (kao da Zvezda pre njega nije ni postojala) vec i zbog igranja sa zivcima cele Srbije oko glupog prenosa, a o ceni karata da ne pricamo.

Mislim da smo u dve utakmice pokazali da imamo vezni red za CL ali da su nam ostale linije tima jos uvek daleko ispod tog nivoa. Mislim Andjelkovic me je najvise iznervirao jer sto uopste probija po strani kada ni jedan centarsut (a bilo ih je preko 10) nije bio opasan po protivnicki gol. Sto smo doveli tog Bronovickog, mozda je poljak defanzivniji ali verujem da bi bar 4-5 puta bio u prilici da centrira i da bi ti centarsutevi bili daleko opasniji od Andjelkovicevih. Neko rece da se Tutoric trudi i da je pozrtvovan ali da smo nakon njegove greske primili gol i da su skoti na Marakani imali sansu isto nakon njegove greske, pa dzaba mu pozrtvovanje kada gresi stravicno. O ostatku tima zaista nemam snage da pricam jer ako ove papke koji su igrali totalni bunker nismo mogli da dobijemo stvarno pocinjem da verujem da postajemo uklet tim za CL nesto kao Inter za skudeto :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 08:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Zao mi je 70 KM sto dadoh za kartu.
Nebi zalio,da su se barem malo potrudili.
Samo ne znam koga treba da izvuku pa prodju dalje.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Svejedno je koga izvuku, treće pretkolo se ne prolazi, osim pukom srećom jednom u 10 godina za klubove sa ovih prostora. A još je i Rendžers jedan od najslabijih timova koje su mogli izvući, ako ne i najslabiji.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 29 Avg 2007, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Sad nam je jedina utjeha da Rendžersi osvoje Ligu šampiona :D

(Naravno i da Verder pobijedi 3:0, ali to se podrazumijeva)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Loša igra Zvezde, Rangersi zasluženo prošli dalje. Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 10:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Fudbaleri Crvene zvezde odigraće 12. septembra u Atini humanitarni meč sa grčkim šampionom Olimpijakosom. Sav prihod sa meča namenjen je žrtvama požara koji su poslednjih dana u Grčkoj odneli veliki broj žrtava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Ti Nitro , sta zvezda treba da (ne)uradi, da ih jednom popljujes ljudski i iskritikujes ????

Ako ovo prikazano nije nemoc i neznanje igranja fudbala sta je onda ????

1000 razloga opravdanja za ovu sramotu........

ma oni da su bilo kakvu formaciju imali i jos 3 dana da su napadali onim levatima skotskim ne bi ubacili ni coravca.......NE ZNAJU .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ti Nitro , sta zvezda treba da (ne)uradi, da ih jednom popljujes ljudski i iskritikujes ????

Ako ovo prikazano nije nemoc i neznanje igranja fudbala sta je onda ????

Nemam šta da kritikujem. Taj i takav tim u ovom momentu i ne može bolje. Ne kažem da je to dobro, ali je pomak u odnosu na početak sezone i to je surova realnost. Kraj priče za mene. Kosanović je za relativno kratko vrijeme uradio dosta, s obzirom da je u ruke uzeo vruć krompir. Neki normalan sud, o njegovom radu, se može dati tek kad prođe određeno vrijeme. Ono što je Boško radio nije valjalo. Da sad ospem paljbu da se naj..em majke svima, šta bi to vrijedilo? Sumnjam stvarno da svi ne rade najbolje što mogu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hm...koji to svi rade najbolje sto mogu ?
Igraci mozda da al' Pixa ??!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
The Godfather je napisao:
hm...koji to svi rade najbolje sto mogu ?
Igraci mozda da al' Pixa ??!!

Moram priznati da je Godfather u pravu, i po milioniti put, dzaba mjenjanje trenera, kad Piksi ostaje. Usput, juce citam u Blicu da je covjek cijeli dan imao sastanke sa stranim menadzerima i nije bio dostupan za izjavu, znaci planira prodati jos ponekoga, vazno nek se pare okrecu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa svi serete po igračima, najviše napadačima, a kad se na njima može zaraditi, onda ih nije dobro prodati???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Kaze mi jedan poznati sportski radnik da je Partizan trenutno medju petnestak najjacih klubova u Evropi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakve to veze ima sa Zvezdom???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
Kakve to veze ima sa Zvezdom???

Pa to je nasa komsinica,jbg :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 08:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Kaze mi jedan poznati sportski radnik da je Partizan trenutno medju petnestak najjacih klubova u Evropi

Uzmi tog poznatog sportskog radnika i casti pivom ne bolje da se napijete pa nije to mala stvar sto ti je reka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 09:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Mislim sta reci za ponasanje Pixija? U kakve je taj covek skole isao i gde je on to po svetu ucio sta je profesinalizam? Svi pisani mediji su ga iskritikovali zbog toga sto ni dan nakon utakmice nije bio spreman da daje izjave. Neko mi rece da je juce sazvao konferenciju za stampu i da je na njoj napao novinare sto narusavaju mir u klubu i sto huskaju navijace da upadnu na marakanu i naprave nesto! Sada ne znam da li je ta informacija istinita ali ako jeste to je jos jedan dokaz da covek misli da je nedodirljiv. Mislim sta on hoce da na osnovu dve duple krune, za koje je komentar u blicu bio da na medjunarodnoj sceni ocigledno nemaju nikakvu vrednosti, uziva takav kredit da je nezamenjiv? Pa po bogu ja sam se u Dzaju gotovo kleo ali sam isto tako bio na prvoj utakmici kada je sever organizovano poceo da peva Dzaja odlazi i to sam pevao iz sveg glasa jer mi je preko glave bilo lopovluka, a taj isti Dzaja je ucinio da Zvezda uz Steaua Bucharest bude jedini klub sa istoka koji se popeo na krov evrope i da bude u grupi od dvadesetak timova iz cele evrope koji su podigli taj trofej pa opet tog istog Dzaju smo brzo oterali. Sada Pixi se ponasa kao da pre njega klub gotovo da nije ni postojao, kao da na zelenom tepihu marakane nikada nije igrao ni jedan dobar igrac pa da nam podmece neke Barkose, Suzukije i sve ostale koji su prosli, od kada je on predsednik, a nisu se dokazali. I za kraj mislim da sam u blicu procitao da su neki igraci dali nadimak Barkosu-Varkos (verovatno kao varka tj prevara) mislim eto dokle je to otislo.

A gde je onaj tim od pre godinu dana? Zar ste svi vi zaboravili da je samo godina prosla a ne vise? Nije Zigic, Jankovic, Pantelic na marakani bio pre deset godina vec samo pre godinu. Da da dugovi su nestali....samo ne znam koji je idiot dao nekome za Barkosa 1.8milina evra (ta se cifra pojavila u blicu). Mozda i Barkos ima ugovore sa nekim menadzerom pa se Barkos malo pretplati pa se zarada malo podeli... To su sve stvari koje treba imati na umu, a i da nije laz, kradja i prevara i da je neko zaista platio Barkosa 1.8miliona evra, taj koji je napravio toliko promasenu investiciju (za nase uslove treba li reci da je to ogromna para) trebao bi odmah da da neopozivu ostavku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
marlonbrando: Umesto što ti neko drugi nešta govori možeš lepo uzeti novine u ruke i pročitati šta piše na sportskim stranama. Možeš li molim te još sto puta pljunuti i posrati se na Piksija i već jednom završiti sa time? Dovedeni su standardki reprezentativci Ekvadora, Poljske i Kolumbije, te prvi strelace Ekvadorske lige. A jebote čoveče daj budi normalan više dve sekunde, ako ikako možeš. Real Madrid podmeće neke Woodgate i Cassane, puca po 50-60 miliona ne igrače za koje ni sam nije siguran gde kasnije završava pa ne može ni tu duplu krunu uzeti, nego se zadovolji jednom titulom na svakih 5 godina!

Istu priču pričaš na već 11 strana, + da ti dodam ono što si pisao ranije na drugim temama. Smaraš, dosadan si i ponavljaš već jebenih mesec dana istu priču. Niko nije zadovoljan time kako je Zvezda odigrala, svi bismo voleli da klub uz koji odrastamo i za koji ceo život navijamo ide u LŠ, ali si ti jedini koji svu krivicu sveta vidi u Piksiju. Pročitao si kako se on po blicu kako se diči duplim krunama, a nisi pročitao kako i on sam navodi primer jednog Ajaxa koji je 48 puta izmislio svet za Zvezdu pa ispao od neke tamo SLAVIJE!!! iz Praga. Najbolje streljati njihovog predsednika i umiriti sve živo i mrtvo. O Pantelićevim kvaltietima nećemo ni počinjati, jer se pokazao i u Herti u Srbiji, a ko ti može zaista garantovati da Žigić ne bi stajao kao motka po 100 i neki put i da bi Zvezda ne bi opet ispala?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
BlackHand je napisao:
marlonbrando: Umesto što ti neko drugi nešta govori možeš lepo uzeti novine u ruke i pročitati šta piše na sportskim stranama. Možeš li molim te još sto puta pljunuti i posrati se na Piksija i već jednom završiti sa time? Dovedeni su standardki reprezentativci Ekvadora, Poljske i Kolumbije, te prvi strelace Ekvadorske lige. A jebote čoveče daj budi normalan više dve sekunde, ako ikako možeš. Real Madrid podmeće neke Woodgate i Cassane, puca po 50-60 miliona ne igrače za koje ni sam nije siguran gde kasnije završava pa ne može ni tu duplu krunu uzeti, nego se zadovolji jednom titulom na svakih 5 godina!

Istu priču pričaš na već 11 strana, + da ti dodam ono što si pisao ranije na drugim temama. Smaraš, dosadan si i ponavljaš već jebenih mesec dana istu priču. Niko nije zadovoljan time kako je Zvezda odigrala, svi bismo voleli da klub uz koji odrastamo i za koji ceo život navijamo ide u LŠ, ali si ti jedini koji svu krivicu sveta vidi u Piksiju. Pročitao si kako se on po blicu kako se diči duplim krunama, a nisi pročitao kako i on sam navodi primer jednog Ajaxa koji je 48 puta izmislio svet za Zvezdu pa ispao od neke tamo SLAVIJE!!! iz Praga. Najbolje streljati njihovog predsednika i umiriti sve živo i mrtvo. O Pantelićevim kvaltietima nećemo ni počinjati, jer se pokazao i u Herti u Srbiji, a ko ti može zaista garantovati da Žigić ne bi stajao kao motka po 100 i neki put i da bi Zvezda ne bi opet ispala?

trvv

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
Zvezda-Groclin u pretkolu lige uefa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
SIJUKS je napisao:

Džaba sve to kad Partizan jedino može igrati u Smederevu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

[ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]