The Godfather je napisao:
nego reci ti nama 'ciganine'...........dokle vise da svoju slavu zasnivate na '91 god.......Ivica je bio mr. five ok....a sta li je disljenkovic sada........ma daaaaj........dajte vise malo realno..........znas li koja slicnost izmedju Zvezde i vodke ......pune se obadvije u Rusiji..........a slicnost izmedju Zvezde i Heinekena...........pune se u holandiji..
'volim Partizan crno bele boje - volim Partizan kao oci svojeee'
Vi grobari ste gradili vasu slavu na '66-oj,cak i posle 78-e kad je ZVEZDA igrala finale kupa UEFA,vi ste se drcili kao kup UEFA je sranje,a KES je ono pravo.Prema tome samo mi ti ne pricaj o gradjenju slave i proslosti,jer sramo ta je da se partizan(FK Gubitnik) uopste poredi sa evropskim i svetskim sampionom (FK C.Zvezda).
Sranje je to sto se desava sa Zvezdom,medjutim to je samo dokaz da je doslo vreme da ode ova svita na celu sa Dzajicem i da klub kupi g-din Jankovic,jer klub kao klub ne moze da opstane na principu da je vlasnik samom sebi.Ne radi se o Ivici ili Disljenkovicu,nego se radi o klubu,jer igraci su polazni,a klub trpi neuspehe ili slavi uspehe.
Kad vec pricas o sramoti i punjenju,mislim da je mnogo veca sramota biti napunjen od Hrvata,nego od Rusa i Holandjana.Doduse to je bilo bratsko ogledanje,i jednom i drugom klubu bio isti predsednik.
Vas klub je bio,jeste i ostace klub gubitnika,klub koji nije sposoban za velike utakmice.
Moram priznati da je lepo da postojite,jer cemu bi se mi smijali da nema vas.