Evo specijalnog izveštača

.
Grupa od nas 6 uputila se sa 2 auta nekih 250 km od nas. Raspoloženje dobro, put manje više bez gužve, ali najbolji momenat na putu je bio kad su na auto putu poslenjih par kilometara 80% auta činili navijači SiCG. Sviranje, mahanje zastavama, klasični pozdravi itd

.
Stadion Bochuma je jalo lijep, nekih 30.000 navijača može stati. Naših navijača je bilo više. Navijanje je bilo OK, mada ono što treba našoj repki su neka univerzalna navijanja. Naime, 95% parola koje su uzvikivali su bile Zvezdine prerađene. Meni kao Zvezdašu ne smeta, ali ono, trebali bi i mi sem one 2 "Svi u napad, ajmo, jade" i "plavi" ili "srbija" da imamo nešto što je baš za našu reprezentaciju.
Naši su izgoreli u ovoj utakmici. Mijailović glupo napravio onaj prvi žuti (koji je sudija mogao i da oprosti), za drugi nemam komentar. Svi znamo da je zaslužio crveni

. Jedino gdje je sudija možda trebao dati crveni jeonom malom žabaru kad je bacio dres u pravcu sudije, to je 99% bilo za crveni karton.
Naši su, iako sa 10 igrača bili stisli, i ponadali smo se da će nešto možda i biti, a onda se pojavi fontana niotkud i naši su tad utišali (u tim trenucima čini mi se da se Italijanski naviači čuli nisu). Onda, greška golaman i to je to.
Ovoj repki nedostaju Vidić i Marković... ali, iako smo onako smrknuti otišli sa stadiona, ovo je VELIKI uspjeh za plave, i nadam se da su primjer matorim konjima kako se trči i bori.
Da, bakljada je bila prava

. Najjači je bio Piksi koji je molio navijače da ne bacaju BOMBE na teren. Ej, bombe...
Sve u svemu, isplatilo se otići.
Na žalost, nisam slikao naše navijačice koje su ljepotom dobro zasjenile Italijanke
Slike uploadovane na:
http://public.fotki.com/komarac/u21finale/