banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ali ti je zato Jugović ok, koji menadžeriše na kvarnjaka i odvodi od Zvezde djecu koja su predviđena za prvi tim i od koje se mogla dobiti značajna finansijska inekcija. Pa je tako odveo Simića u Bazel i Maksimovića(ovog što je sad igrao na EP za omladince) u Italiju negdje čini mi se pa na pozajmicu u Domžale. E taj lik je pošten i njemu bi trebalo prepustiti vođenje kluba pošto bi mu sigurno interes Zvezde bio na prvom mjestu a ne njegov džep.

drugrankovic je napisao:
eto o lopovluku na obe strane, mi se zamazujemo ko je najbolji igrač... dakle vaterpolisti su sebi obezbedili da mogu u budućnosti da pokradu sve jer im to dozvoljava prošlost...

eto o čemu ovaj priča, i čime se krađa može abolirati... s takvim tumačenjem lepa nas budućnost čeka i ne čudi ovakvo stanje... ja sam partizanovac, ako ti to toliko smeta, ali se ne sramim da kažem da uz dzajića su i ostali zvezdaši u prvih pet nađih igrača svih vremena...

šekularac (kojeg pljujeđ ovde sram te bilo) najveći madjioničar, savićević, piksi, pižon, pa savić, jugović... svi su oni meni vrh ispred takodje legendi iz našeg kluba, gde neću da nabrajam bjekovića jer je slavu pomutio kradjama, pa i slavnog mancea, ovi su ipak bolji... to je naš srpski fudbal i ne sramim se njima već se dičim, a ti našao o šekiju...

šta reći...

Ko to kaže da ga to što je bio najbolji igrač oslobađa od krađe, nemoj pisati gluposti. Ja kažem da sigurno nije jedini krivac za propast Zvezde, a na glavu su mu se popeli svi živi da dokažu da jeste, pa i taj Piksi.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2014, 17:48
da nije nešto izmišljeno? čista konstatacija...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:11 
Početnik
Početnik

papučar je napisao:
Ali ti je zato Jugović ok, koji menadžeriše na kvarnjaka i odvodi od Zvezde djecu koja su predviđena za prvi tim i od koje se mogla dobiti značajna finansijska inekcija. Pa je tako odveo Simića u Bazel i Maksimovića(ovog što je sad igrao na EP za omladince) u Italiju negdje čini mi se pa na pozajmicu u Domžale. E taj lik je pošten i njemu bi trebalo prepustiti vođenje kluba pošto bi mu sigurno interes Zvezde bio na prvom mjestu a ne njegov džep.

drugrankovic je napisao:
eto o lopovluku na obe strane, mi se zamazujemo ko je najbolji igrač... dakle vaterpolisti su sebi obezbedili da mogu u budućnosti da pokradu sve jer im to dozvoljava prošlost...

eto o čemu ovaj priča, i čime se krađa može abolirati... s takvim tumačenjem lepa nas budućnost čeka i ne čudi ovakvo stanje... ja sam partizanovac, ako ti to toliko smeta, ali se ne sramim da kažem da uz dzajića su i ostali zvezdaši u prvih pet nađih igrača svih vremena...

šekularac (kojeg pljujeđ ovde sram te bilo) najveći madjioničar, savićević, piksi, pižon, pa savić, jugović... svi su oni meni vrh ispred takodje legendi iz našeg kluba, gde neću da nabrajam bjekovića jer je slavu pomutio kradjama, pa i slavnog mancea, ovi su ipak bolji... to je naš srpski fudbal i ne sramim se njima već se dičim, a ti našao o šekiju...

šta reći...

Ko to kaže da ga to što je bio najbolji igrač oslobađa od krađe, nemoj pisati gluposti. Ja kažem da sigurno nije jedini krivac za propast Zvezde, a na glavu su mu se popeli svi živi da dokažu da jeste, pa i taj Piksi.

nisi tako pisao... nije jedini krivac, ali najveći, onaj koji je utemeljio kradju u prodaji igrača, i ostavio silne kamate... svakako , bagra uvek nasledi bagru, i ne okrtiva je jer nastavlja sa istom politikom... sad kad se došlo i dalje od kraja i kad ih i evropa šutnula, kad se mora postaviti pitanje otkud takav debakl? sad se progovara normalno... i neka! jednom se mora!

dakako piski nije svetac ali nije u redu da lopurde samo na njemu slome koplja... pa ni krelac lukić je daleko od poštenjaka i dobrog izbora zvezde...

kod partizana osovinu bjeković zečević, (lopurde) zamenio je djura frizura, sve isto... samo što bagra uvek pokrije bagru... a ja baš to kažem, vreme je da se tome stane u kraj... i ti si sad našao da dzajića aboliraš pokazujući izbor za najboljeg igrača...

da skratimo, posle sve te bagre evo djurić i dalje u partizanu a u zvezdu stigla cvećka u vidu spasioca- TERZIĆ! e blago našem fudbalu!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:13 
Početnik
Početnik

ma ko to piše i laje o jugoviću? ovi poštenjaci iz zvezde?

e jakih ti argumenata...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači ti kao Grobar više voliš Jugovića, Piksija, Šekularca nego ja koji navijam za Zvezdu. Sjajno. To za Jugovića nije rekla kazala nego je tako.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Dajte Leki jednu ljutu...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Stanje naseg fudbala se moze viditi i na ovom mecu sahtjor-hajduk.ovaj hajduk sa nekom djecurlijom kontrolise utakmicu protiv deset puta skupljeg sahtjora.ne znam ni koliko su vec sansi napravili,igraju ljudi fudbal ane ko oni nasi sinoc,ne mogu dva pasa napraviti a da ne pricamo za jagodinu ili vojvodinu ili bilo kog drugog

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Po cemu su ovi 10 puta skuplji? Vecina igraca im je iz Kazakhstana, zar su i oni sad neka velesila?! :D

Edit: Evo sad sam provjerio transfermarket, vrijednost Hajduka skoro 17 miliona funti, a ovih 5,5 miliona funti. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dok za njih Topčagić daje go nema tu nekog hljeba :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I Džidić....

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisu ni oni nista bolji od nas, kad oni primaju golove od Dzidica i Topcagica. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nisu ni oni nista bolji od nas, kad oni primaju golove od Dzidica i Topcagica. :D

jel ti vjerujes da sam ja mislio da oni igraju protiv sahtjor donjecka,i sve gledam i kontam kako nema onoga srne,luiz adrijana.jos kad ti napisa da ovi vrijede 5 a drugi 17 :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:lol:

Pa gori si od onog slucaja sa Salkeom :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 15:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ee al judi imaju slicne dresove,ona narandzasta linija oko ramena :lol:

a jesam se provalio :lol:

koji slucaj salke tasko?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Palo mi je to na pamet, ali kontam neces valjda pomisliti da sampion Ukrajine, igra trece kolo kvalifikacija za LE. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kad je Slager gledao "Celzi" a ustvari gledao Salke. Tj, mislim da je Salke. Jos se cudi kako napadaju na drugu stranu i kako kasni utakmica na OBNu :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 15:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 16:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
znači vaterpolisti koji nam decenijama donose zlata trebaju lepo da postanu lopovi jer su to zaradili dosadašnjim uspesima?

ovo mi je bilo dovoljno da prestanem čitati :lol: ...ne može vaterpolo sa fudbalom u istu rečenicu...jednostavno,neprirodno je,koliko god nas ubjeđivali u drugačije...

osim nas,vaterpolo igraju još crnogorci,hrvati,mađari i italijani...i pomalo grci i španci...

da ga iko ozbiljnije shvaća,prolazili bi i u vaterpolu kao u fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

K'o sto on ne moze napisati to sto je napisao, tako ne mozes ni ti.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2014, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vjeruj druže da se ježim ovih dana kad mi sportski stručnjaci uhvate objašnjavati "kako fudbaleri ne mogu ovako kao vaterpolisti" :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]