banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2003, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Vader je napisao:
PFC je napisao:
Delije iz BG su se podobro potukle sa nekim gastarbajterima koji su dosli u dresovima reprezentacije SiCG

Zašto?????
Zašto bi tukli naše ljude koji su vjerovatno došli da navijaju za Zvezdu? Zbog dresova ili zato što su gastarbajteri? Koji god da je razlog kretenski je razlog.

Vader, ja sam samo naveo razlog...mozes provjeriti na delije.net ili tribina.co .yu...
Par momaka koji su bili (od kojih neke i poznajem0 su prijavili da je prvo tuca nastala sa gastarbajterima zbog YU dresova..a kasnije i skandiranja Jugoslavija, Jugoslavija...osim toga bio je i neki lik sa Partizanovim salom(stvarno ne znam sta je mislio kad je krenuo na tekmu) . Drugi razlog tuce je bilo naguravanje sa murijom zbog baklji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2003, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
PFC je napisao:
Par momaka koji su bili (od kojih neke i poznajem0 su prijavili da je prvo tuca nastala sa gastarbajterima zbog YU dresova..a kasnije i skandiranja Jugoslavija, Jugoslavija...

To sam i mislio. To gore za njih, za sve nas. Primitivizam. Došli ljudi da navijaju a nekim nacionalistima ili šta već ne odgovara dres Jugoslavije ni skandiranje Jugoslavija, Jugoslavija. Ma odvrnuo bih ja njima kraj Neletove pjesme "Nedelja kad je otišao Hase" kao i "Pljuni i zapjevaj" od Bijelog dugmeta.
Parola "Srbija, nikad Jugoslavija" je užasna da užasnija ne može biti. Čovjek baš mora imati politički i nacinalistički ispran mozak da koristi tu parolu. No kako rekoše na drugom ozbiljnijem forumu u nekim ozbiljnijim temama ljude je vrlo lako programirati, ljudima je vrlo lako manipulisati. Usade ti neku ideju i još te ubijede da je ona dobra pa ti onda ideš okolo i trubiš iste parole a nemaš pojma šta govoriš iako te ubijede da ti je sve jasno i da treba još i da budeš ponosan uzvikujući ih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2003, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Vader je napisao:
PFC je napisao:
Par momaka koji su bili (od kojih neke i poznajem0 su prijavili da je prvo tuca nastala sa gastarbajterima zbog YU dresova..a kasnije i skandiranja Jugoslavija, Jugoslavija...

To sam i mislio. To gore za njih, za sve nas. Primitivizam. Došli ljudi da navijaju a nekim nacionalistima ili šta već ne odgovara dres Jugoslavije ni skandiranje Jugoslavija, Jugoslavija. Ma odvrnuo bih ja njima kraj Neletove pjesme "Nedelja kad je otišao Hase" kao i "Pljuni i zapjevaj" od Bijelog dugmeta.
Parola "Srbija, nikad Jugoslavija" je užasna da užasnija ne može biti. Čovjek baš mora imati politički i nacinalistički ispran mozak da koristi tu parolu. No kako rekoše na drugom ozbiljnijem forumu u nekim ozbiljnijim temama ljude je vrlo lako programirati, ljudima je vrlo lako manipulisati. Usade ti neku ideju i još te ubijede da je ona dobra pa ti onda ideš okolo i trubiš iste parole a nemaš pojma šta govoriš iako te ubijede da ti je sve jasno i da treba još i da budeš ponosan uzvikujući ih.

Slazem se sa tobom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2003, 19:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
Vader je napisao:

zasto bi parola bila uzasna? zasto skandirati ime koje nam je nametnuto, zasto zivjeti u zabludi u kojoj su zivjeli nasi ocevi i djede. politicki i nacionalisticki mozak? prvo nauci sta znaci nacionalizam, nauci ga razlikovati od sovinizma. da, svi treba da budemo nacionalisti (vidi u literaturi pravo znacenje rijeci) i svi treba da volimo svoj narod. kakva jugoslavija covjece? recimo da smo srbi inace ce nas trpati u taj kos jugoslovenstva jos sto godina. sta si ti? da nisi jugosloven? da je ispravna politika u proslosti ne bi bilo te zablude i zivjeli bismo u srbiji, zemlji koju svi volimo. boze pomozi ljudima koji ne znaju sta su.

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2003, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
slucajni prolaznik je napisao:
zivjeli bismo u srbiji, zemlji koju svi volimo

Više volim Bosnu. A i Jugoslaviju, bivšu a pogotovo buduću.

Vidim da pominješ Boga, onda ćeš se složiti sa mnom kad kažem: neka bude Božija volja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2003, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Srecno mojo Zvezdi veceras protiv Odensea.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2003, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
4-3
JEBEM IM MATER NESPOSOBNU
veceras zamalo da nedobijem infarkt!!! Onog vidica treba ubiti. Jel on igra odbranu ili spica!?!?!?!?!?! Rupa je bio u odbrani a dva gola dao. Pa gdje to ima. Muslina isto treba zadaviti. Prvi put me je i on razocarao, izvodi djordjica koji je odlicno odigrao i ubacuje maloumnog krivokapica koji pogadja golmana jedan na jedan!!! Pa da je tad bilo 3:3 i da je fulio isao bih u beograd da ga ubijem!!!
Uglavnom drago mi je sto smo prosli ali ovakvom igrom necemo moci ni pobjediti ni pijandure sa kozarca!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2003, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
3 kola u mrezi Zvezde = 3 infarkta :))

Cru te yebo, kad su primili onaj 3 go .. ja sam kontao sve je gotovo. Ajd sve u svemu je dobro proslo kako je moglo bit al morace se oni dovest' u red ako planiraju uradit nesto vise u nastavku takmicenja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 07:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Hocemo Barcelonu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neka i mi imamo srece.

U drugom kolu jos bolje!

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 12:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00

Poslednji put menjao r00t dana 19 Feb 2007, 13:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Bio sam na utakmici i to je bio zesci ubod. Fenomenalan provod. Atmosfera ludilo, koreografija perfektna i 30 000 ljudi, sasvim dovoljno...

4 gola :)... Boli me grlo, od piva i pjevanja, ne cujem se ni na dva metra.

Djordjic je pravi majstor. Muslin me je razocarao kao covjek i kao takticar. Licni sukob sa Dordjicem je postavio iznad interesa kluba. To je nedopustivo. Nijedan ozbiljan trener ne bi postavio Bogavca ni da dohvaca lopte.

Zelim Brondby u drugom kolu :). Moze i Kopenhagen... Ima vremena za Barsu ili Liverpool. Polako ljudi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 19:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Dec 2002, 19:32
Jedan od ovih sigurno,nadam se da ce to biti Dinamo Zagreb.
FC Barcelona
Valencia
Liverpool
AS Roma
AC Parma
Real Mallorca
Girondins Bordeaux
Borussia Dortmund
Feyenoord (?)
1.FC Kaiserslautern (?)

RC Lens
Newcastle United
Slavia Praha
PAOK Thessaloniki
Rosenborg BK
Schalke '04
Spartak Moscow
Villarreal
Wisla Kraków
Sporting CP Lisbon
Dinamo Zagreb
Perugia
Benfica
AJ Auxerre

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
A bolji smo i zasluzili smo d idemo dalje.U ovoj utakmici za Vidica bi se prije reklo da je napadac neg odbrambeni.Kad su Delije trazile gol od onog zadnjeg slo0bodnjaka kad je Vidic da o gol,bio sam 90% da ce Zvezda dati gol.Ma onakva podrska sa trbina,kako i nebi... 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2003, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
horor zavrsnica, sta drugo reci. ne bi mogao izdrzati da sam bio na stadionu, neko bi mi morao posluziti za lijecenje frustracija. nema, efikasnost nam je ubitacna, dok, kao sto svi i vidite, treba dosta poraditi na odbrani; mislim 5 golova primit u dve utakmice protiv tamo nekog odenzea, i to 3 na domacem terenu...stvarno mane smisla jebiga. na muslinu ostaje da eliminise probleme u zadnjem redu u sto kracem roku da se ovako nesto ne ponovi vise. ja vjerujem u njih, a sad...sta bude.

:drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta: He
PostPoslato: 16 Okt 2003, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Šta treba uraditi? Treba pojačati odbranu, dakle izbaciti Vidića. Treba pojačati napad, dakle staviti Vidića umjesto Bogavca. Što Đorđić nije igrao drugo poluvrijeme? Bio je ubjedljivo najbolji na terenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2003, 01:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Uh stvarno je bilo za infarkt sinoc.Ali i laiku je moglo da bude jasno da je Zvezda troduplo bolji tim od Odensea.Da odbrana nije igrala na nivou fenjerasa neke "beton lige" rezultat bi bio mnogo bolji.Ta "granitna" odbrana tri puta je poklonila dancima golove.Kao da su sinoc prvi put igrali zajedno.Da sam bio na Muslinovom mjestu natjerao bih ih na trening odmah poslije utakmice, dok su im jos svjeza sjecanja na greske koje su pravili.Ne znam koji je danski gol upecatljiviji.Drugi kad su trojica Zvezdasa i nijedan Danac skocili na loptu, i niko nije uspio da je izbaci.Stavise uputili su je prema svom golu!!!Ili mozda drugi kad se ona dva zombija sudarise, Danac ni kriv ni duzan prodje i dade gol. . .

Vidic dva puta zasluzan za danske golove, dva je dao i na drugoj strani.Ipak za igraca njegovog renomea pravio je nedopustive greske u odbrani.
Jeste li primjetili da su nasi igraci najvise problema imali na oko 40-ak metara od svog gola?Vidjelo se da nedostaje Kovacevic na poziciji zadnjeg veznog.
Slazem se sa Muslinovom odlukom da na poluvremenu uvede Vitakica, da malo pojaca defanzivu koja je bila ocajna, ali mu je totalni promasaj bio vadjenje Djordjica.Momak je igrao "ko zmaj."Trebalo je da izvadi nedoraslog Bogavca ili preraslog Zigica, a ne najboljeg igraca na terenu.Sarac je po meni takodje solidno odigrao, a i Mladenovic je bio dosta siguran, dok je Krivokapic bio totalni promasaj.Covjek igra kao da ima dvije lijeve noge, i to drvene.
Sve u svemu nista narocito.Sljedeci protivnik nece prastati onakve greske u odbrani i valjalo bi Muslinu da malo poradi na defanzivi.Lako je ne primiti gol od Radnickog iz Obrenovca, ali Evropa je nesto drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2003, 06:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Moram priznati da je i Odense jaka ekipa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2003, 11:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Dec 2002, 19:32
Red Star Belgrade vs Rosenborg BK
Uzecemo ove sabane,idemoooooo daljeeeee. :multi: :multi: :multi:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2003, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dinamo Zagreb-Dnjepropetrovsk
Bice tesko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]