banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Источно Стајање je napisao:
И ти и папучар сте два идиота, која немате појма о животу, 95 % садашње трибине Борца није ниакд била у београду на текми звезде и партизана,немојте да се правите вас двојица паметни и да паметујете нешто , кад у ствари немате грам мозга као навијачи или као ултраси !!!

Подржи свој локални клуб .. !!!! АЈ БОРАЦ

Sto je jos veci paradoks kad se uzme da 95% tih ljudi voli i neki BG klub.A mozemo se lagati do sutra, malo je onih pravih navijaca Borca koji navijaju samo za Borac.

I da, slozio bih se ovo za tatu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ti nadji jedan post gdje ja kazem da sam navijac ili ultras pa onda nesto pricaj. A te izraze mozes ladno tati svom reci.

Мене смао нервира што већина људи пљује нас и наш рад, све што урадимо некоме смета, тако и вас двојица идиоте прозивате да смо бивши цигани и гробари, а ни маракане ни јна нсимо видјели , и незнма шта ви тражите на овом горуму , ако сте циганчице и гробари , имате форуме делија, гробара , београда па тамо дречите !!!

Ovo uopste nije navijacki forum ako nisi primjetio. A ti se nauci izrazavati.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ko ti je sta rekao covjece koji ti je, ovo nije Borcev forum nego Banjaluka, nzm ni ima li Borac forum a iskreno i zabole me.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
shakal je napisao:
И ти и папучар сте два идиота, која немате појма о животу, 95 % садашње трибине Борца није ниакд била у београду на текми звезде и партизана,немојте да се правите вас двојица паметни и да паметујете нешто , кад у ствари немате грам мозга као навијачи или као ултраси !!!

Подржи свој локални клуб .. !!!! АЈ БОРАЦ

Sto je jos veci paradoks kad se uzme da 95% tih ljudi voli i neki BG klub.A mozemo se lagati do sutra, malo je onih pravih navijaca Borca koji navijaju samo za Borac.

I da, slozio bih se ovo za tatu.

Ма можете се ви мом тати сагети и лагано подувати мало :D

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ko ti je sta rekao covjece koji ti je, ovo nije Borcev forum nego Banjaluka, nzm ni ima li Borac forum a iskreno i zabole me.

Јао , па знам ја , па ти си неки мангуп , некуи бубатор, који се прави паметан ,... :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Evo, ja navijam za Partizan od 5-6 godine, Borac me pretjerano ne interesuje, mada mu želim sve najbolje u BiH ligi. Na forumu sam nekih 7 godina duže od većine vas bukača ovdje, tako da nisam siguran ko bi kome prije mogao reći "razguli sa foruma".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
odokativno 14,5 godina

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
odokativno 14,5 godina

:D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:

Јао , па знам ја , па ти си неки мангуп , некуи бубатор, који се прави паметан ,... :)

Nosim i cvike :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
papučar je napisao:

Nosim i cvike :lol:

то то ... :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Evo odgovor sa mog aspekta.
Navijam za Borac i Partizan.

Za Borac jer je klub iz grada u kom sam rodjen, jer sam kao klinac isao gledati protiv Proletera, Olimpije... slusao prenose na radiju, jer je usao u krv, jer srce tako osjeca... itd.
Ne lozim se vise na Borac kao prije jer se igra u livadarskoj ligi, jer je prvak unaprijed dogovoren, jer sluzi za lijecenje kompleksa, jer je fudbal na niskom nivou, navijaci sa 2 pjesme i 3 transparenta itd...

Za Partizan... nemam pojma, opet ko klinac su svi navijali za nekog velikana (Par, Czv, Din...) pa sam tako i ja za Partizan. Fudbal ja na nesto vecem nivou i sveukupni dozivljaj je bolji i ozbiljniji.

Kako sad npr. da se nadam da ce Borac biti prvi kad je red na Siroki? Kao da se lozim na kecere.
Eto srece da grijesim.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
shakal je napisao:
Vecina vas koji ovako forsirate navijanje za Borac "pod moranje" ste iz one grupe koju je papucar naveo i ubijedjen sam da vecini zaigra srce kad Zvezda, Partizan naprave nesto.

Није ''под морање'', то је по мени нешто сасвим логично, да не кажем нормално. Ево ти примјер: па зар није уживанција кад сване субота, а ти знаш да ће ти тај дан бити феноменалан зато што игра твој клуб. Пар сати прије утакмице нађеш се са својим друштвом, попије се пар Нектара, одеш на стадион, погледаш свој клуб, мало се издречиш...

А не ''твој клуб'' удаљен Бог зна колико километара, ти упалиш телетекст (уствари РТС сад само даје ''близанце'' тако да може да се и погледа тај јад и чемер) и као навијаш! И да, једном годишње се уштеди око сто маркица и оде се пут Београда да се погледа утакмица, наравно европска, јер ко ће још трошити паре за пут да гледа тамо неке Слободе, Војводине или Спартаке!

И на заигра ми срце кад играју ови горе наведени нешто направе, напротив, свеједно ми је... ко да игра клуб из Занзибара. И зато, кад су оба клуба испала од оних Ираца и Генка био сам одушевљен :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shadow je napisao:
shakal je napisao:
Vecina vas koji ovako forsirate navijanje za Borac "pod moranje" ste iz one grupe koju je papucar naveo i ubijedjen sam da vecini zaigra srce kad Zvezda, Partizan naprave nesto.

Није ''под морање'', то је по мени нешто сасвим логично, да не кажем нормално. Ево ти примјер: па зар није уживанција кад сване субота, а ти знаш да ће ти тај дан бити феноменалан зато што игра твој клуб. Пар сати прије утакмице нађеш се са својим друштвом, попије се пар Нектара, одеш на стадион, погледаш свој клуб, мало се издречиш...

А не ''твој клуб'' удаљен Бог зна колико километара, ти упалиш телетекст (уствари РТС сад само даје ''близанце'' тако да може да се и погледа тај јад и чемер) и као навијаш! И да, једном годишње се уштеди око сто маркица и оде се пут Београда да се погледа утакмица, наравно европска, јер ко ће још трошити паре за пут да гледа тамо неке Слободе, Војводине или Спартаке!

И на заигра ми срце кад играју ови горе наведени, напротив, свеједно ми је... ко да игра клуб из Занзибара.

Posteno. Ali zasto onda ne mozes prihvatiti da je nekom Banjalucaninu svejedno kad igra Borac.
Ti navijas za sebe i svoj klub a druge pusti da navijaju za koga vec hoce. Opet ponavljam da svako navija za ono cemu ga srce vuce, to nije nesto sto je geografski odredjeno.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa to bi bilo kao da ti se kaze zasto si se zaljubio u beogradjanku pored cura iz svog grada :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Shadow je napisao:
shakal je napisao:

И на заигра ми срце кад играју ови горе наведени нешто направе, напротив, свеједно ми је... ко да игра клуб из Занзибара. И зато, кад су оба клуба испала од оних Ираца и Генка био сам одушевљен :)

Khm, je li ti omiljeni film svih vremena "32. decembar", omiljeni pisac Ranko Risojević a grupa Balkan ekspres? I ako nije, zašto je to tako?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Macr0 je napisao:
Evo odgovor sa mog aspekta.
Navijam za Borac i Partizan.

Za Borac jer je klub iz grada u kom sam rodjen, jer sam kao klinac isao gledati protiv Proletera, Olimpije... slusao prenose na radiju, jer je usao u krv, jer srce tako osjeca... itd.
Ne lozim se vise na Borac kao prije jer se igra u livadarskoj ligi, jer je prvak unaprijed dogovoren, jer sluzi za lijecenje kompleksa, jer je fudbal na niskom nivou, navijaci sa 2 pjesme i 3 transparenta itd...

Za Partizan... nemam pojma, opet ko klinac su svi navijali za nekog velikana (Par, Czv, Din...) pa sam tako i ja za Partizan. Fudbal ja na nesto vecem nivou i sveukupni dozivljaj je bolji i ozbiljniji.

Kako sad npr. da se nadam da ce Borac biti prvi kad je red na Siroki? Kao da se lozim na kecere.
Eto srece da grijesim.

Кад неко каже да ''навија'' за Борац ''који је из мог града'', а воли и Партизан ''зато што је великан'', мени се стомак окрене!

Управо горе болдовано јесте проблем, што ниси остао да навијаш за Борац, зар прави навијач/симпатизер није уз свој клуб и кад је на дну и кад је на врху? Нема везе каква је лига, битан је клуб, то ви овде не схватате! И какви црни великани!!! Па како неће бити први када су режимски клубови, исисаше све паре од народа и разноразних мт:с пакета и Лав пива.

shakal je napisao:

Ово никако ниси у праву, увијек причате исту причу, да иако навијаш за Борац мораш да волиш и неког ''бг великана''! Сулудо!

Poslednji put menjao Shadow dana 14 Nov 2011, 15:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Macr0 je napisao:
Pa to bi bilo kao da ti se kaze zasto si se zaljubio u beogradjanku pored cura iz svog grada :D

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliko je nama rezim bio jak kad je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu, Partizan u kosarci, takav rezim smo mi nasli rusiti :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
@Shadow: Imam osjećaj da si očekivao da će svi koji navijaju za Partizan ili Zvezdu kada vide ovu temu i prvi post odmah da se preispitaju i promijene klub za koji navijaju. Kao što reče shakal za koga navijaš nije stvar racionalnog izbora, da si jedan dan sa 5 godina sjeo i vagao argumente za koji klub ćeš početi navijati. Ne, nego si se ugledao na oca, starijeg brata, ujaka, strica ili nekog trećeg. Vidio si kako se neko drugi nervira zbog nekih tamo igrača, pa se krenuo i ti polako nervirati zbog njih.

@Istočno stajanje: Na ovom forumu ima dosta članova koji nisu iz Banjaluke.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Koliko je nama rezim bio jak kad je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu, Partizan u kosarci, takav rezim smo mi nasli rusiti :lol:

Nije Sloba kriv, mi smo govna! :lol:

@Shadow, ne lupam, pricam ti iz iskustva. I ti znas da je takva situacija samo se zmiri malo. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]