Macr0 je napisao:
Evo odgovor sa mog aspekta.
Navijam za Borac i Partizan.
Za Borac jer je klub iz grada u kom sam rodjen, jer sam kao klinac isao gledati protiv Proletera, Olimpije... slusao prenose na radiju, jer je usao u krv, jer srce tako osjeca... itd.
Ne lozim se vise na Borac kao prije jer se igra u livadarskoj ligi, jer je prvak unaprijed dogovoren, jer sluzi za lijecenje kompleksa, jer je fudbal na niskom nivou, navijaci sa 2 pjesme i 3 transparenta itd...
Za Partizan... nemam pojma, opet ko klinac su svi navijali za nekog velikana (Par, Czv, Din...) pa sam tako i ja za Partizan. Fudbal ja na nesto vecem nivou i sveukupni dozivljaj je bolji i ozbiljniji.
Kako sad npr. da se nadam da ce Borac biti prvi kad je red na Siroki? Kao da se lozim na kecere.
Eto srece da grijesim.
Кад неко каже да ''навија'' за Борац ''који је из мог града'', а воли и Партизан ''зато што је великан'', мени се стомак окрене!
Управо горе болдовано јесте проблем, што ниси остао да навијаш за Борац, зар прави навијач/симпатизер није уз свој клуб и кад је на дну и кад је на врху? Нема везе каква је лига, битан је клуб, то ви овде не схватате! И какви црни великани!!! Па како неће бити први када су режимски клубови, исисаше све паре од народа и разноразних мт:с пакета и Лав пива.
shakal je napisao:
Sto je jos veci paradoks kad se uzme da 95% tih ljudi voli i neki BG klub.A mozemo se lagati do sutra, malo je onih pravih navijaca Borca koji navijaju samo za Borac.
Ово никако ниси у праву, увијек причате исту причу, да иако навијаш за Борац мораш да волиш и неког ''бг великана''! Сулудо!