Зашто се,више мање противим теретани(нисам ја сад неки заклети непријатељ теретане

) некако много ми је готивније видјети мишиће који су производи тренинга неког спорта,или како код мене на селу имају момци производи рада у шуми (

) него теретана.Ма да ми је и теретана ок,ту нема шта,али све више људи се одлучује на ту јебену хемију,што је још најгоре тјешећи се ма није то опасно,ма то ти и није хемија итд.Па јбм ли га да је нормално не би тако убрзано скидало масу,набацивало мишиће итд.Јел тако?
А сад тренинг,некако сам увијек био више посвећен тренингу,овако теретана могу да идем кад хоћу,другар ме испали нећу ићи и ти такви глупо разлози,јбг такав сам ја ...
А некако кад знам да имам обавезу да се појавим на том тренингу и кад ми се не иде...Опет одем,да испоштујем бар.
Е сад другар ми је рек'о има неки клуб Борац,30 км,8 дана у недељи,400 дана у години,стално тренинзи

Шалим се ,значи имаш сваки дан тренинг,ал' буквално сваки дан.И тако кад се смориш од школе или због нечега другог увијек можеш отићи на тренинг,а и овако уопштено имаш сваки дан да се иживиш.
Ја контам то чисто рекреативно мало да набијем кондиције,да покренеме ово зарђало гвожђе,задњи пут трениро нешто још прије 2-3 године.
Како ми он објасни имаш око 45 мин само кондиција склекови трчање окрети техника и онда имаш 15 мин да удараш врећу крушку и ти трипови.Е сад ако хоћеш спарин останеш послије тренинга.
Пошто ја нисам неки за спаринга(мсм још увијек) па контам мало да набијем брзину и технику,чисто да се нађе
Тренира ли ико овде К1 ? Чуо сам да је тамооо