banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Atletika
PostPoslato: 04 Sep 2011, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Ташко je napisao:
Svjetski rekord... Nisam gledao. Koju je izmjenu trcao, trecu ili cetvrtu? Covjek je najjaci u krivini, ubjedljivo, ali greota je pustiti da on finisira.

трчао задњу измјену тј четврту :)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2011, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gledao sam snimak... I tu se nisam dobro "odrazio". Htio sam reci da je steta da on ne finisira.
Kako su samo otrcali trku... Ameri, su genetski zakinuti za ovu disciplinu zadnjih par godina. Pa stalno fulaju predaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ivana Spanovic nije usla u finale na EP u Helsinkiju, falilo joj 7 centimentara :)
Asmir Kolasinac se plasirao u finale bacanja kugle, Bozidar Antunovic nije bio ni blizu.
Danas jos dosta nasih predstavnika nastupa u kvalifikacijama.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
papučar je napisao:
Ivana Spanovic nije usla u finale na EP u Helsinkiju, falilo joj 7 centimentara :)
Asmir Kolasinac se plasirao u finale bacanja kugle, Bozidar Antunovic nije bio ni blizu.
Danas jos dosta nasih predstavnika nastupa u kvalifikacijama.

Sve su to autsajderi, jedino ovaj mali Dudas ce da vrijedi nesto.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg od Spanovic sam ocekivao nesto, ali ona svako takmicenje podbaci, slazem se za Dudasa, opasan potencijal.
Jelaca je usla u finale bacanja koplja, prijatno iznenadjenje, a Bekric prosao u polufinale na 400 sa preponama. Bio je prvi vecinu trke, ali je na kraju usporio kad je vidio da je siguran u top 3.
Poslije podne Top ima kvalifikacije skoka u vis i to je to za danas od nasih predstavnika.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fantasticna trka Bekrica u polufinalu i plasman u finale kao pobjednik svoje trke uz nacionalni rekord.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dudas ipak mnogo podbacio u poredjenju sa rezultatima od prosle godine i sa prvenstva u Daeguu. Nadam se da jos uvijek tempira formu za OI. Ocekujem konacan rezultat izmedju 8100-8200 poena (rekord drzi na 8256-Daegu). U borbi za medalju u Londonu trebalo bi da se racuna rezultat od 8400. Bio bi nezapamcen podvig kada bi uspio da dobaci do te granice.Da li mogu cuda da se dese?! Sumnjam.
Izgleda da je dobio na snazi, ali izgubio na eksplozivnosti (prilicno djeluje da je "zahrdjao").. Rezultati u trkama su mu slabiji nego oni iz proslih sezona. Sa kopljem bi trebao da ide preko 59m. Ostaje jos da vidimo u kakvoj je kondiciji na 1500m.

Bekric najvjerovatnije uzima medalju, ali na OI takodje nema cemu da se nada, neprikosnoveni primat tu drze sjevernoameri.
Moguce da Kolasinac uspije jos da nas iznenadi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

INFO: prije 4 dana amer Eaton Ashton u svojoj 24-oj (godinu dana stariji od Dudasa) sa 9039 poena oborio svjetski rekord u desetoboju na mitingu u Oregonu, koji je prethodnih 11 god. drzao Ceh Roman Sebrle. Za citavih 300 poena nadmasio je licni rekord postavljen na istom mjestu prosle godine.

Samo jedno bi rekao: DOPING MAJKA! Sta samo rade ovi Jenkiji zeljni senzacija na OI... tek cemo da vidimo..

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 14:12 
Nije to nista cudno da se pucaju...samo je stvar koga uhvate...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Michigenac je napisao:
Dudas ipak mnogo podbacio u poredjenju sa rezultatima od prosle godine i sa prvenstva u Daeguu. Nadam se da jos uvijek tempira formu za OI. Ocekujem konacan rezultat izmedju 8100-8200 poena (rekord drzi na 8256-Daegu). U borbi za medalju u Londonu trebalo bi da se racuna rezultat od 8400. Bio bi nezapamcen podvig kada bi uspio da dobaci do te granice.Da li mogu cuda da se dese?! Sumnjam.
Izgleda da je dobio na snazi, ali izgubio na eksplozivnosti (prilicno djeluje da je "zahrdjao").. Rezultati u trkama su mu slabiji nego oni iz proslih sezona. Sa kopljem bi trebao da ide preko 59m. Ostaje jos da vidimo u kakvoj je kondiciji na 1500m.

Bekric najvjerovatnije uzima medalju, ali na OI takodje nema cemu da se nada, neprikosnoveni primat tu drze sjevernoameri.

ja mislim da je njegov problem što nema neku izrazitu disciplinu gdje bi napravio razliku. u svemu je jako dobar ali fali ta razlika koja mora bar u jednoj da se napravi. ja sam gledo jutros rus je napravio ogromnu razliku u skoku sa motkom i to je sad veliki problem stići.
nisam ekspert u ovom sportu , imaš 4 trkačke, 3 bacačke i 3 skakačke (valjda). on je odličan u trčanju, ali razlika se pravi u bacanju i skakanju, ne toliko u trčanju, a ono što je problematično kod njega je bacanje. tu mora da napreduje ako želi medalje u budućnosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Srusio je sad licni rekord u bacanju koplja, smanjice malo razliku za Rusom i Ukrajincem, ali Sebrle opet odmace. Sanse za medalju su mu jako male.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
pa, to je to, trke ne prave veliku razliku. mora da ojača u disku, kugli i koplju, a u skakanju svi su tu negdje.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad ce poslastica, Pitkämäki protiv Thorkildsena, jest da su u kvalifikacijama bili bas losi, Thorkildsen nije isao ni preko 80m, al u finalu bi se moglo zakuvati+sto Mannio ima odlicnu sezonu tako da ce biti borba u troje.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Sad ce poslastica, Pitkämäki protiv Thorkildsena, jest da su u kvalifikacijama bili bas losi, Thorkildsen nije isao ni preko 80m, al u finalu bi se moglo zakuvati+sto Mannio ima odlicnu sezonu tako da ce biti borba u troje.

Ovaj mladjahni Rus iznenadi prilicno u prvom pokusaju, licni rekord, sto je vrlo vjerovatno znak da ce podbaciti u sljedecim bacanjima.. :) danak neiskustvu!?

Ovaj Ceh Vesely ima takodje odlicne rezultate ove sezone, moze da iznenadi, ali cini se da moguce vuce neku nedavnu povredu..

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
Michigenac je napisao:

ja mislim da je njegov problem što nema neku izrazitu disciplinu gdje bi napravio razliku. u svemu je jako dobar ali fali ta razlika koja mora bar u jednoj da se napravi. ja sam gledo jutros rus je napravio ogromnu razliku u skoku sa motkom i to je sad veliki problem stići.
nisam ekspert u ovom sportu , imaš 4 trkačke, 3 bacačke i 3 skakačke (valjda). on je odličan u trčanju, ali razlika se pravi u bacanju i skakanju, ne toliko u trčanju, a ono što je problematično kod njega je bacanje. tu mora da napreduje ako želi medalje u budućnosti.

Tacno, snaga se stice iz godine u godinu. Fizicke predizpozicije (prilicno je nizak, raspon nogu kraci) mu bas i nedozvoljavaju da popravi trkacke sposobnosti i tu ce biti sve slabiji (start sve sporiji). Prost zakljucak: ojacao je ruke, ali su mu noge oslabile.. Odraz mu je losiji i tu trpi skok i trkacki start. Kondiciju svakako moze da popravi, pa ostaje jos da vidimo poslednju diciplinu (1500m)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pitkämäki ne udje ni u 8 nakon 3 serije :o Ceh je ove godine isao i preko 88m, na OI definitivno igram na njega :)

Edit: Dudas drvena medalja, pisaj ga.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I Dudas cetvrti i u trci i generalno,bez medalje, steta! :(
Rezultat na 1500m opet losiji nego proslogodisnji..

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Odlicna trka Francuza na 100m! Obrt u zadnjih 10m ispred ostalih crnokozaca.. Vidjecemo kakav ce biti za OI
Bekric sutra poslednja disciplina na programu, finale u 21h!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
tensSa je napisao:
Nije to nista cudno da se pucaju...samo je stvar koga uhvate...

Ne mogu Amere uhvatiti, za njih nema doping testa na Olimpijadi. Garantuje njihova vlada. :angry4:
(ne sumnjam da imaju protekcije i van OI. Bar neko progledavanje kroz prste. Vjerovatno ponekad padne neka sitna riba).
Zgadi mi se sport, kad vidim ovako direktno mjesanje politike. Jebao vam Felps majku.

(znam da nije direktno vezano za Olimpijadu, ali pade mi na pamet).

P.S. Steta za Dudasa :( Nisam gledao danas jbg.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I kao sto rekoh, 2 medalje na sampionatu Evrope za Srbiju: Bekric srebrni, Kolasinac bronzani!! jos jednom BRAVO!!! :D
=D> =D> =D>

Jedan jako zanimljiv detalj prije Bekriceve trke na startu: decko se prekrsti i poljubi krst na lancicu! :P :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]