Michigenac je napisao:
Dudas ipak mnogo podbacio u poredjenju sa rezultatima od prosle godine i sa prvenstva u Daeguu. Nadam se da jos uvijek tempira formu za OI. Ocekujem konacan rezultat izmedju 8100-8200 poena (rekord drzi na 8256-Daegu). U borbi za medalju u Londonu trebalo bi da se racuna rezultat od 8400. Bio bi nezapamcen podvig kada bi uspio da dobaci do te granice.Da li mogu cuda da se dese?! Sumnjam.
Izgleda da je dobio na snazi, ali izgubio na eksplozivnosti (prilicno djeluje da je "zahrdjao").. Rezultati u trkama su mu slabiji nego oni iz proslih sezona. Sa kopljem bi trebao da ide preko 59m. Ostaje jos da vidimo u kakvoj je kondiciji na 1500m.
Bekric najvjerovatnije uzima medalju, ali na OI takodje nema cemu da se nada, neprikosnoveni primat tu drze sjevernoameri.
Moguce da Kolasinac uspije jos da nas iznenadi.
ja mislim da je njegov problem što nema neku izrazitu disciplinu gdje bi napravio razliku. u svemu je jako dobar ali fali ta razlika koja mora bar u jednoj da se napravi. ja sam gledo jutros rus je napravio ogromnu razliku u skoku sa motkom i to je sad veliki problem stići.
nisam ekspert u ovom sportu , imaš 4 trkačke, 3 bacačke i 3 skakačke (valjda). on je odličan u trčanju, ali razlika se pravi u bacanju i skakanju, ne toliko u trčanju, a ono što je problematično kod njega je bacanje. tu mora da napreduje ako želi medalje u budućnosti.