_zoka je napisao:
Kako ne samo fudbalski?Samo fudbalski i nijedan drugi.U istom rangu je Partizanovo osvajanje Lige prvaka u vaterpolu,sedam puta do sada,i osvajanje Evrolige u košarci 1992.(koji je još veći ako se zna da je Partizan u tom pohodu samo jednu utakmnicu odigrao u Beogradu,sve ostale "domaće" u Madridu).
Zaključno sa 2009.godinom,po podacima oba sportska društva Partizan ima 362 titule prvaka države(a),a Zvezda 331.Partizan je do tada imao 176 kupova,Zvezda 142.Članovi SD Partitan su Novak Đoković,Ana Ivanović i Milorad Čavić.
Шта рече ти? У кошарци је значајно, али ипак предалеко од фудбалског. Ватерполо? Хмм...
Освајање ЛШ у ватерполу је једнако освајању ЛШ у карлингу. Ватерполо тренира 5-6 земаља, а постоји само једна лига, вриједна помена. То је спорт, који је мање популаран из дана у дан. Чак је лига угашена у Србији. Па Бечеј је угасио клуб, годину дана након освајања ЛШ. Паметном доста. Ми смо се овде наложили на ватерполо због тога што је свако такмичење, потенцијално ривалство са комшијама, између осталог.
Много значајније су европске титуле у хокеју, женској одбојци... Хтјели ми то признати или не.
Код "важности титуле", гледа се популарност спорта, заступљеност, публика, број великих клубова, број лига, тежина освајања.
Да се ми разумијемо, нека људи сабирају титуле, броје пехаре итд. Лично бих, мијењао СВЕ титуле које СД освоји у једној години и оне које је могао да освоји за ону једну, фудбалску. А ту смо танки, у задње вријеме.