banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 05:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2009, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
skypostman je napisao:
La Point je napisao:
Najgore su ove utakmice poslije velike pobjede i to sa istim protivnikom. Radije bih da igramo sa Spancima ili Turskom recimo. Nadam se da ce Ciro i strucni stab uspjeti izbiti iz glave igracima balkanski mentalitet, jer svi znamo nas, poslije jedne pobjede bolji smo od Brazila. Belgija nema sta izgubiti, jebe ih sto nema Van Buytena i Kompanyja, jer su im bekovi isli po cevape cesto u Genku. Nas peh je povreda Spahica, Mravac mi nije nesto izgledo bas sigurno al svakako treba sa oprezom uci u ovu utakmicu, zaboraviti onu u Genku totalno i iz pocetka, strpljivo i oprezno u pobjedu jer time bismo skinuli Belgiju sa vrata. Iako volim vidjet baklje na tribini i kako seljacine iz Saveza placaju za iste, nadam se da ih nece biti sad u Zenici, jer poslije onoga u Genku, Blatter i co bi nam ebali sve. Namjerno kazem Blatter, jer Platini nema veze sa ovim, FIFA je zaduzena a ne UEFA. Mozda nam se nepika onaj prekid u OSlu jer je bilo u reziji UEFA. :D Uglavnom treba samo razumno.

Ne placaju oni, vec ja i ti i ostali poreski obveznici.
Toliko od mene vezano za reprezentaciju Federacije BiH. :D

Za prvu recenicu......Savez trenutno ima 0 maraka na proracunu. Dokle ce moci da se izvlace, vidjecemo.
Za drugu recenicu....fino ti pise na pocetku, kani se provociranja, et ispo si malo duhovit, nadam se da ce ti to biti dovoljno da i ova tema ne ode u qurac krasni od prepucavanja i spamovanja.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Tema treba da ostane ali ako se pojave likovi koji provociraju

Citiraj:
Đeko dijamantu

Jel se mogu tu uključiti i nepismeni :lol: :lol:

Saveza što se tiče, to treba sve protjerati na goli otok i dovesti nove ljude...od prvog do poslednjeg i onda se možda nešto i postigne. Oni nisu sposobni naći protivnika za prijateljsku utakmicu...šta još trebaju uraditi da bi bili rastjerani?? :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 23:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Sep 2005, 01:46
skypostman je napisao:
La Point je napisao:
Najgore su ove utakmice poslije velike pobjede i to sa istim protivnikom. Radije bih da igramo sa Spancima ili Turskom recimo. Nadam se da ce Ciro i strucni stab uspjeti izbiti iz glave igracima balkanski mentalitet, jer svi znamo nas, poslije jedne pobjede bolji smo od Brazila. Belgija nema sta izgubiti, jebe ih sto nema Van Buytena i Kompanyja, jer su im bekovi isli po cevape cesto u Genku. Nas peh je povreda Spahica, Mravac mi nije nesto izgledo bas sigurno al svakako treba sa oprezom uci u ovu utakmicu, zaboraviti onu u Genku totalno i iz pocetka, strpljivo i oprezno u pobjedu jer time bismo skinuli Belgiju sa vrata. Iako volim vidjet baklje na tribini i kako seljacine iz Saveza placaju za iste, nadam se da ih nece biti sad u Zenici, jer poslije onoga u Genku, Blatter i co bi nam ebali sve. Namjerno kazem Blatter, jer Platini nema veze sa ovim, FIFA je zaduzena a ne UEFA. Mozda nam se nepika onaj prekid u OSlu jer je bilo u reziji UEFA. :D Uglavnom treba samo razumno.

Ne placaju oni, vec ja i ti i ostali poreski obveznici.
Toliko od mene vezano za reprezentaciju Federacije BiH. :D

Fudbalski savez mile nam domovine se NE finansira iz budžeta!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Evo,ja se izvinjavam,ne bih zaista da se dalje nastavlja prepucavanje,nek navija ko za koga hoce,a ovo je tema o reprezentaciji BiH,ne o navijacima pa ne bih dalje....zna li ko tacno vrijeme kad se igra sledeca utakmica? Palo mi da radim taj dan,pa da pokusam nesto zamijeniti,barem da ranije dodjem kuci...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 11:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
SÄFFLE je napisao:
Evo,ja se izvinjavam,ne bih zaista da se dalje nastavlja prepucavanje,nek navija ko za koga hoce,a ovo je tema o reprezentaciji BiH,ne o navijacima pa ne bih dalje....zna li ko tacno vrijeme kad se igra sledeca utakmica? Palo mi da radim taj dan,pa da pokusam nesto zamijeniti,barem da ranije dodjem kuci...

U 20.45 pocinje.Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Muslimovic i Spahic ne igraju, dok se Rahimic vraca. Po svemu sudeci ovaj pocetni sastav ce izaci na teren

..............Supic.................

......Pandza...Nadarevic...Jahic........

Berberovic...Rahimic...Muratovic...Ibricic

.................Misimovic......................

............Dzeko......Topic.................

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
OK... Hvala na odgovoru!!!
Pozz!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 13:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 27531.aspx

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Slika

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 31 Mar 2009, 13:25, izmenjena 6 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 13:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Mar 2009, 21:23
kaco je napisao:
http://www.index.hr/sport/clanak/video-belgijabih--kako-je-to-vidio-bih-komentator/427531.aspx
Ljudi su za pare svašta u stanju napraviti :P

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 14:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Samo hrabro i to je to, BIH-BELGIJA 3-0 minimum, nas samo mogu eliminisati iz takmicenja zbog bakljih, jer sumljam da fanaticosi nece upaliti koju baklju i jos malo olaskati kasu Usanovica i kompanije, iako podrzavam ovo sto rade, mozda bi trebali sada malo stati s tim, mada sam siguran da nece stati... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Majlo je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
SÄFFLE je napisao:

Svaka cast,,,starac tekma je u 20.45.....

Tesko smo dosli do karata..danas se prodaju po 100evra,,,ludnica je ziva.Na svu srecu ova raja iz Banjaluke je uspjela na vrijeme nabaviti karte,tako da sutra akobogda idemo po pobjedu u Zenicu.

PS,,,,,Zamolio bih sve koji su ovdje radi preucavanja,da nekomentarisu temu bez ikakve potrebe.Velika vecina komunicira na jedan ljep nacin i dopustite da se to i dalje nastavi.......

Pozdrav

Nemoj ni ovo shvati kao provokaciju. Kojim putem se vracate i kada :)

:toothy7:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 17:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 14:36
ja sam juce nabavio kartu preko veze kosta la me 80 eura,dok sam istu mogao danas prodat za 120 eur al ne ne ne,propustiti tekmu na domacem terenu bilo bi za mene samoubistvo,idemo bih na pobjedu ..... :D :D :D :P :P

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 18:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
http://www.youtube.com/watch?v=h76Xgy6zoCY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 19:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 17:22
Bit ce tesko protiv Belgije. Ali mislim da cemo ipak pobjediti jer su Belgijanci uplaseni.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Nevjerovatno je kolika je euforija poslije pobjede u Genku. Čak se na pojedinim forumima počelo pričati o gradnji stadiona :lol: Opasno se priziva baksuzluk.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Mar 2009, 22:35
Sutra tekma.

Koliko god bilo lijepo i divno sto smo poderali Belgijance u Genku, toliko je i lose.

Kao prvo nas jos trese euforija i radost, osjecamo "navodnu" sigurnost domaceg terena + imamo Ciru kao selektora, koji je covjek bez sredine, i moze ili potpuno ukenjati ili potpuno brilijirati.

S druge strane imamo Belgijance, za koje kaze raje sa soccer fans foruma, "with vengence in their eyes", kojoj se je vratio Kompany i vjerovatno Van Buyten.

Ponovo mi imamo problema sa povredama. Prema zadnjim clancima Spahic ce igrati, a samo dva sata prije toga je bilo fifti fifti, a tri sata pre je bilo kao da ne moze ni da potrci.

Dalje ni Rahimic nije sto posto siguran kao pocetnih jedanaest.

A cak i ako jeste kako ukomponovati njega i Jahica, kojeg jednostavno moras staviti u prvih jedanest, jer je brilijirao u Genku.

Jos jedna bitna stvar su debilni fanatikosi ( ne svi ) koje vecinom sacinjavaju pijani krkani i jalijasi, kojima je vrhunac uzitka baciti baklju na travnjak, odvaliti sjediste ili se nahraniti pjesmama nacionalne mrznje.

Mislite da ce Europa mirno stajati, ako se u Zenici napravi korida kao u Genku. Nece bre, vec ce lijepo da nam uzme tri boda, i da savez dobro opali po njonji sa novcanom kaznom.

Za ovo drugo zasvrbise me genitalije, jer moj je san da ih kazne giljotinom, od Usanovica pa do Dominikovica i slicnih retarda. Ali cemo izgubiti 3 boda.

Jos jedan imbecilizam je i samo stanje sa kartama. Jer su pro-muslimanske stranke koje vladaju zenicom i greju guzicu ukradenim parama od svojih retardiranih biraca, fino napravile monopol na prodaju karata, pa su prvo karte podijelili drzavni, pa federalnim, pa onda kantonalnim ministrima i njihovima familijama, sinovima, ljubavnicama, kucama i macama, i tako se doveli u situaciju da je sada karta za zapad oko 200 km, a sutra pred ulazom ce ici i preko 500.

Ali neka, dok je glupana kakvi smo mi, narodi sto zive u Bosni, bice i lepih politicara koji ce nas krasti na svakom koraku.

Sve u svemu, ako se pobijedi, dobro je. Mada treba biti veliki skeptik.

Poz svima.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Meni stvarno nije jasno zašto se ova utakmica neigra na Koševu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Dejan_BH je napisao:
Jos jedna bitna stvar su debilni fanatikosi ( ne svi ) koje vecinom sacinjavaju pijani krkani i jalijasi, kojima je vrhunac uzitka baciti baklju na travnjak, odvaliti sjediste ili se nahraniti pjesmama nacionalne mrznje.

Mislite da ce Europa mirno stajati, ako se u Zenici napravi korida kao u Genku. Nece bre, vec ce lijepo da nam uzme tri boda, i da savez dobro opali po njonji sa novcanom kaznom.

Za ovo drugo zasvrbise me genitalije, jer moj je san da ih kazne giljotinom, od Usanovica pa do Dominikovica i slicnih retarda. Ali cemo izgubiti 3 boda.

Sutra bude li bakljade i prekida ja mislim da se BiH moze oprostiti od SP2010, posto ce kazne biti rigorozne, od praznih stadiona pa do neke odredene kilometraze od SA a to za oduzimanje bodova ja mislim da toga nema nisu fudbaleri namjestili utakmicu pa da im se oduzimaju bodovi ovde se kaznjav savez i navijaci (novcano i prazne tribine).

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 23:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Mar 2009, 22:35
Vuk_samotnjak je napisao:
Sutra bude li bakljade i prekida ja mislim da se BiH moze oprostiti od SP2010, posto ce kazne biti rigorozne, od praznih stadiona pa do neke odredene kilometraze od SA a to za oduzimanje bodova ja mislim da toga nema nisu fudbaleri namjestili utakmicu pa da im se oduzimaju bodovi ovde se kaznjav savez i navijaci (novcano i prazne tribine).

Moze, naravno posebno kada se igra sa nekom "uglednijom" repkom.

Ako se utakmica prekine, 3 boda idu Belgiji. To je jasno kao dan.

Neki dan citam, neki klinac poreklom iz BiH, preveo neki clanak iz nekog Briselskog lista, na engleski. U kojem pise, da su zvanicnici Belgije trazili otvorenu istragu o BH navijacima i njihovom ponasanju od pocetka. Tim jos dodano i da je delegat tekme u Genku podnio strasan izvjestaj FIFI. Nece me iznenaditi ako sutradan FIFA posalje upozorenje - dont fuck around BH savezu.

Dakle 1 baklja na travnjaku, 3 boda popusena.

Nogometna matematika.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]