sarma orginal je napisao:
vidi mammare sto je patriotski raspolozena.
Uzgred, kako je Svica igrala ?

lose, u svakom slucaju je dobila manje golova od Hrvatske
ortodox je napisao:
ajd kad je estonija neka repka recite mi bar 1 igraca? ali nema ni to neke veze-kvalifikacije se igraju 2 godine i isto se boduju sve utakmice-oprez
ona malta,farska ostrva,luxemburg,lihtenstajn,kipar itd od prije 10 godina vise ne postoji-shvatite to ljudi moji,dzaba pobjeda protiv favorita kad se kiksne na "lakim" utakmicama... cemu euforija? ajd kad je estonija neka repka recite mi bar 1 igraca? ali nema ni to neke veze-kvalifikacije se igraju 2 godine i isto se boduju sve utakmice-oprez
ortodox je napisao:
cuj mama i mlada reprezentacija srbije je pre 3 dana pobijedila madjare 8-0 i to je dobro da bolje ne moze biti ali sutra je novi dan,i treba ici dalje... cemu dizati euforiju zbog nikad slabije estonije,bitna su upisana 3 boda a igrace hitno spustiti na zemlju da ih nebi jermenija spustila uskoro
cekaj, hoces da kazes da se BiH uvrstava u timove malo vise klase od Estonije? Nesto se ne mogu sjetiti da je ovdje iko uzdizao nasu reprezentaciju po tom pitanju.. al' hajde, ne'a ba veze, ja se radujem, euforicna sam i naravno ponosna na svoju reprezentaciju
svakom svoje
extravaganca, to je sve sto imas reci na ovu temu? il' bi malo stalkera da glumis? ma volim i ja tebe