banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2008, 20:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
live je napisao:
Sondri je napisao:
Sad moraju dobiti zadnje dve, one najteže, za direktan prolaz u 1/2 finale!
Komentator na HRT-u nešto spominje "kladionicu u svezi :lol: meča SRB-RUM" :evil3:

A jel spominjao kladionicu u svezi meca MADJARSKA-HRVATSKA :lol: :lol: :lol:
Mislim :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
drug je napisao:
live je napisao:
Sondri je napisao:
Sad moraju dobiti zadnje dve, one najteže, za direktan prolaz u 1/2 finale!
Komentator na HRT-u nešto spominje "kladionicu u svezi :lol: meča SRB-RUM" :evil3:

A jel spominjao kladionicu u svezi meca MADJARSKA-HRVATSKA :lol: :lol: :lol:
Mislim :roll:
ama i meni je čudno,kakvi Rumuni i qrac :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 08:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Ma dajte ljudi smijesna utakmica i prozirna...pustili smo ocigledno Rumune...pa razlika u kvalitetu je 1 - 100....da je tu bilo ikakve igre rezultat nebi bio manji od onoga sa Makedonijom koja je BTW dobila tu istu Rumuniju 10 - 6.....ja sam rikno` kad sam vidio rezultat...cuj mi s Rumunima odigrati 6 - 6...xaxaxa :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mi konstantno protiv Rumuna lose odigramo. Jednostavno nam ne leze

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mi konstantno protiv Rumuna lose odigramo. Jednostavno nam ne leze

Ma daj hahaahah pa evo sad su od Njemacke izgubili 8 - 4....a mi Svabe potopili 17 - 5 i nama ne lezati Rumuni...presmijesno :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ma dajte ljudi smijesna utakmica i prozirna...pustili smo ocigledno Rumune

A što bi ih koji moj puštali? Da se nisu kladili ili održavaju dobre komšijske odnose? Glupost...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sa pola gasa, taman onoliko koliko je bilo potrebno Srbija je savladala Rusiju...uz po mom misljenju neprihvatljivo opustanje u posljednjih 60 sekundi prije kraja...krajnje neozbiljno...iako je rezultat to "dopustao" dva gola su Rusi uvalili zbog poprilicno neozbiljne igre na samom kraju...ali valjda ce stvari doci na svoje mjesto pred ovaj najvazniji mec...sa Italijanima...

http://www.rts.co.yu/page/sport/sr.html ... ctionId=40

"U trećem kolu B grupe na Evropskom prvenstvu u vaterpolu, koje se održava u Španiji, reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Rusije sa 11:6 (5:1, 1:2, 2:1, 3:2).
Najefikasniji u srpskom timu bio je Aleksandar Šapić sa četiri gola, a tri je postigao Andrija Prlainović. Po jedan pogodak postigli su Duško Pjetlović, Slobodan Nikić, Vladimir Vujasinović i Vanja Udovičić.

Konstantin Štefanjuk je za Rusiju postigao dva gola, a po jedan gol postigli su Pavel Kalturin, Viltor Višnjakov, Aleksej Agarkov i Jurij Želtovaki.

Kasnije je došlo do opuštanja, ali naši su sve vreme kontrolisali igru i lagano priveli meč kraju.

U utorak Srbija igra protiv selekcije Italije. Susret sa Italijom biće odlučujući za prvo mesto u grupi. Azuri do sada imaju sve pobede na turniru i u meču sa našom selekcijom dovoljan im je bod. Na ovom šampionatu su bez povređenih Di Kostanca, Buonokorea i Anđelinija.

Susret počinje u 19.30 časova direktan prenos na RTS-2."

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li ko kako ide druga faza takmičenja,ko ide direktno a ko razigrava?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 00:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prvi iz grupe ide direktno u 1/2 finale dok ostali izbjegavaju "mine" u 1/4 finalu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 07:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Ma dajte ljudi smijesna utakmica i prozirna...pustili smo ocigledno Rumune

A što bi ih koji moj puštali? Da se nisu kladili ili održavaju dobre komšijske odnose? Glupost...

Ama zar tebi nije smijesno da Rumuni koji su izgubili od Makedonije i Njemacke dodju i uzmu nama bod i ne samo to nego su i vodili vecim dijelom utakmice...hajde reci mi...???

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ama zar tebi nije smijesno da Rumuni koji su izgubili od Makedonije i Njemacke dodju i uzmu nama bod i ne samo to nego su i vodili vecim dijelom utakmice...hajde reci mi...???

Nije smiješno nego žalosno, ali ja i dalje ne vidim nikakav razlog zašto bi ih puštali da uzimaju bodove, pogotovo što je Udovičić stalno izložen pitanjima o lakoj grupi u koju je Srbija dospjela. Svi znaju da je grupa prelagana, u odnosu na drugu, a onda oni navodno puste Rumune da im uzmu bod i bespotrebno se kockaju sa reputacijom. Što nisu onda juče pustili Ruse da im uzmu bod? Nekako bi logičnije zvučalo... Besmisleno je to. Uostalom lopta je okrugla, a Srbija, bez obzira na snagu u vaterpolu, nije nepobjediva ili nedodirljiva.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 20:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Srpski vaterpolisti konacno su odigrali onako kako se to ocekuje od uzastopno-trostrukih i aktuelnih evropskih prvaka ali tek od drugog dijela 3/4, kad je vec djavo bio odnio salu i kod 7:4 za Italijane...Imali smo priliku uzivati u tom periodu igre, nakon sto su se plavi delfini ponovo poigrali sa nasim zivcima...

"Vaterpolisti Srbije pobedili su u 5. kolu Prvenstva Evrope u Malagi selekciju Italije sa 11:8 (2:2, 1:3, 5:3, 3:0). Trijumf je našoj reprezentaciji doneo prvo mesto u grupi i direktan plasman u polufinale.
Srbija je u prvoj četvrtini povela sa 2:0, ali su Italijani uspeli da izjednače. „Azuri" su u drugom delu zaigrali mnogo bolje i na pola utakmice imali su prednost od 5:3. Kvalitet Srbije došao je do izražaja u trećoj četvrtini, kada su Filipović, Šapić, Rađen, Vanja Udovičić i Savić efektnim golovima uspostavili ravnotežu.

U četvrtom delu sve je došlo na svoje mesto. Srbija je povela sa dva gola razlike i tu prednost rutinski i povećala. Ključni trenutak desio se kada je Denis Šefik odbranio peterac.

Strelci za našu selekciju bili su Filipović (2 gola), Šapić (2), Vujasinović (1), Nikić (1), Rađen (1), Udovičić (1), Savić (1), Prlainović (1), Pjetlović (1).

Golove za Italiju postigli su Mastranđelo (1), Manjante (1), Sultani (1), Gala (1), Prešuti (1), Manjan (1), Kalkatera (1), Đorđeti (1)."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Srpski vaterpolisti konacno su odigrali onako kako se to ocekuje od uzastopno-trostrukih i aktuelnih evropskih prvaka ali tek od drugog dijela 3/4, kad je vec djavo bio odnio salu i kod 7:4 za Italijane...Imali smo priliku uzivati u tom periodu igre, nakon sto su se plavi delfini ponovo poigrali sa nasim zivcima...

"Vaterpolisti Srbije pobedili su u 5. kolu Prvenstva Evrope u Malagi selekciju Italije sa 11:8 (2:2, 1:3, 5:3, 3:0). Trijumf je našoj reprezentaciji doneo prvo mesto u grupi i direktan plasman u polufinale.
Srbija je u prvoj četvrtini povela sa 2:0, ali su Italijani uspeli da izjednače. „Azuri" su u drugom delu zaigrali mnogo bolje i na pola utakmice imali su prednost od 5:3. Kvalitet Srbije došao je do izražaja u trećoj četvrtini, kada su Filipović, Šapić, Rađen, Vanja Udovičić i Savić efektnim golovima uspostavili ravnotežu.

U četvrtom delu sve je došlo na svoje mesto. Srbija je povela sa dva gola razlike i tu prednost rutinski i povećala. Ključni trenutak desio se kada je Denis Šefik odbranio peterac.

Strelci za našu selekciju bili su Filipović (2 gola), Šapić (2), Vujasinović (1), Nikić (1), Rađen (1), Udovičić (1), Savić (1), Prlainović (1), Pjetlović (1).

Golove za Italiju postigli su Mastranđelo (1), Manjante (1), Sultani (1), Gala (1), Prešuti (1), Manjan (1), Kalkatera (1), Đorđeti (1)."
ja kad braća stisnu.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ja bolan....talijani poveli 3 gola razlike i onda ovi nasi malo dodaju gas i za minut ipo uvale 3 komada i stignu ih.....s Italijom smo bas igrali onoliko koliko nam treba...s pola gasa al eto!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Finale SCG :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
Ma ja bolan....talijani poveli 3 gola razlike i onda ovi nasi malo dodaju gas i za minut ipo uvale 3 komada i stignu ih.....s Italijom smo bas igrali onoliko koliko nam treba...s pola gasa al eto!!!

..a vidje li žabara pola treće i zadnju četvrtinu :lol: :lol: :lol: ,ja bolida :lol: :lol: :lol: nagone se na Srbe :lol: :lol: :lol:teško je sa Srbima na kraj izaći na kopnu a kamo li u vodi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 23:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cini se da je ovo EP u Malagi donijelo dosta iznenadjenja I neoceikavanih obrta tako da remi Srbije protiv Rumuna ( 6:6 ) I nije bas izolovan slucaj. http://www.rts.co.yu/page/blog/sr.html? ... 4&blogId=3

A koliko su i preostali favoriti za osvajanje medalja oscilirali…za nevjericu…
Na prvom mjestu ponajvise Hrvati, aktuelni svjetski prvaci …Ako je vec ocekivano izgubiti od Madjara koji predugo kroje kapu u vaterpolu, onda je potpuno zacudjujuce kako se moglo desiti da tako jaka reprezentacija se od poraza protiv Grka vadi 4 sec prije kraja ( na kraju 10:10) ili pak sekund prije kraja tek iz peterca nanosi poraz crnogorcima ( Na kraju 7:6 za Hrvatsku) http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=7586&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=818a008511

Ajkule su mora se priznati najvece osvjezenje sampionata. Crnogorci su najprije domacina poslali u cosak, potom za dlaku potopili barakude a onda I Madjarima oborili noseve ( 10:9 ) http://www.rts.co.yu/page/sport/sr.html ... ctionId=40
…Madjari su takodje razocarali, iako su klepili Hrvate ( 10:9 ) I oni su imali oscilacija –neocekivani poraz od Crne Gore a ni u partiji protiv domacina Spanije nisu blistali…

Vecerasnji dueli donijeli su nova uzbudjenja…ponovo aktuelni svjetski prvaci Hrvati, ovaj put protiv Italijana koji su pokazali da jucerasnja dobra partija protiv Srbije nije bila slucajnost
http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=7690&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=bc55266a87
Samo zahvaljucjuci Vicanu, nije se desilo izjednacenje 20 sec prije kraja…S druge strane Madjari su potopili Svabe sto je bilo ocekivano…

I tako iako su oscilacije u formi bile ocite za sva 4 favorita ( ili 3+1 favorit, ovo +1 je za Crnogorce koji su zadivili igrom u Malagi, pored tradicionalnih favorita u trouglu Madjarska-Hrvatska-Srbija ) , dodjose u borbu za medalju…ravnopravnije nego ikad…nema sumnje da ce odlucivati nijanse..ali I dobri zivci…A zivci? Bice po svemu sudeci potrebni I nama pored malih ekrana...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 00:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najgore mi je gledati vaterpolo i rukomet, tu sudije bukvalno mogu biti presudan faktor!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Viđu đetića al su se raspucali......... :D :D

Svaka čast... Nema šta.... =D>

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ispadosmo, zasluženo. Nikad u životu nisam vidio da jedan tim napravi ovoliko prekršaja u napadu. Realizacija igrača više očajna, Šapić kao i uvijek u velikim utakmicama ne smije ni da pogleda prema golu, pa sve Vlado Vujasinović mora da rješava. Jedino odbrana je bila dobra, ali džaba. Još samo treba da nas u nedelju nabiju Hrvati i eto veselja :roll:

Očekujem ubjedljiv trijumf Crnogoraca u finalu. Mislim da će biti rasterećeni, neće se utrtati kao ove naše tetke, a Mađari jednostavno neće imati lijeka za sjajnu igru na centre.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]