banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2008, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Rep.RS ; Jovo Smanja,Pedo Divljak,Medo i kompanija :)

Mogu li i ja igrati? Dao sam juče 3 gola pred školom :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 22:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2008, 22:19
Da nije politike u sportu mi danas se nebi ovde prepucavali a sve u interesu sporta, vec bi sedeli na stadione i gledali fudbal.
Ja sam pokrenuo ovu temu iz najcistijih pobuda, jer sam sportski radnik, a ne neki politicar . Nama u Srbiji su izbori preko glave a Vama u Srpskoj od njih umnogome zavisi pitanje buducnosti posto svi znamo da se Srpska svim snagama bori za svoje ingerencije koje joj se polako iz godine u godinu ukidaju...( i o tome vise necu nista pisati da se shvati pogresno )
Iz tih razloga se FSRS odlucio na formiranje reprezentacije jer je uvideo da bavljenje fudbalom nema svrhu ako iz razvojne baze ne izadje krem. E a gde ce taj krem da se afirmise, da je normalno vreme kao sto nije svaki slobodan termin najbolji fudbaleri Srpske bi odmeravali snage sa evropskim selekcijama ( drzavnim, pokrajinskim, regionalnim, u ovom trenutku manje vazno). Afirmisali se, pokazali sta znaju, a onda mozda prelazili iz manjih u vece i jace klubove, pa postoji mogucnost da neko od njih zaigra i za BiH reprezentaciju koja predstavlja celovitu BiH u UEFI i FIFI...( ako zeli????)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Dalje od politike....ne treba nam to ovde....

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hm...reprezentacija Republike Srpske je realnost, bez obzira sto jedan "narod" pokusava to da ospori....
Mislim, normalno je da republike, pokrajine ili neke slicne reprezentacije igraju prijateljske utakmice...Pa kad vec mozemo u karateo, zasto ne bi mogli u fudbalu?
A sto se tice dnevnog avaza, urednike tih novina treba obavijestiti da se rat zavrsio, posto izgleda da oni tog nisu svjesni... :) :) :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]