banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 10:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 54  Sledeća

Sampion F1 za sezonu 2008 ce biti...
Raikkonen 57%  57%  [ 38 ]
Hamilton 36%  36%  [ 24 ]
Alonso 7%  7%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 67
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2007, 22:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
I ja sam negdje procitao da ja Fisico potpisao za Force Indiju
ali jos nista zvanicno.

Jedva nadje tim a prije je bio najveci talenat u F1 :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ostarilo se, namam pojma mozda bi i mi reagovali kao on, jer svak je zeljan jos malo da vozi F1, ma koliko bio u tom sportu. Zato je Schumi veliki vozac jer je otisao kad je bio na vrhuncu i nije cekao da se spusti na dno kao ti vozaci. Fiziko je mogao lepo da se oprosti i da ustupi mesto novim talentima (medju kojima je i Pavlovic) a ne da hvata zadnji voz i blati sve sto je stekao do sada. Nije jedini, ima ih jos, Barichello, Coultard, pa i Sato koji je nekada vozio za Hondu kada je bila u rangu kao BMW sada. Od njih je Coultard jos i u najboljem polozaju, jer ima bolid srednje klase, ali stvarno mislim da ti matorci vise nemaju sta da rade u F1. Neka shvate, nove generacije dolaze, njihovo vreme je proslo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 05:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
Alonso ce da bude veliki favorit u ovoj sezoni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Info je napisao:
Ostarilo se, namam pojma mozda bi i mi reagovali kao on, jer svak je zeljan jos malo da vozi F1, ma koliko bio u tom sportu. Zato je Schumi veliki vozac jer je otisao kad je bio na vrhuncu i nije cekao da se spusti na dno kao ti vozaci. Fiziko je mogao lepo da se oprosti i da ustupi mesto novim talentima (medju kojima je i Pavlovic) a ne da hvata zadnji voz i blati sve sto je stekao do sada. Nije jedini, ima ih jos, Barichello, Coultard, pa i Sato koji je nekada vozio za Hondu kada je bila u rangu kao BMW sada. Od njih je Coultard jos i u najboljem polozaju, jer ima bolid srednje klase, ali stvarno mislim da ti matorci vise nemaju sta da rade u F1. Neka shvate, nove generacije dolaze, njihovo vreme je proslo :D

e moj omladinac, pa znas likolikooni zarade para za sezonu, pa da se tako 'prepustaju' mjesta ako vec moze da vozi za neki tim.... :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
Info je napisao:

e moj omladinac, pa znas likolikooni zarade para za sezonu, pa da se tako 'prepustaju' mjesta ako vec moze da vozi za neki tim.... :roll:

E moj matorac :wink: znam ja jako dobro koliko oni zarade u sezoni, ali ako dosada nisu zaradili dovoljno onda ne znam kada ce. Pa nije sve u parama, ima nesto i u ugledu. Eto sada svi ispiraju usta sa R Schumacher-om, Fizikom, Barichellom... To je kao mnogo bolje nego da su otisli kada su trebali. A i priznaces, mnogo je lepse gledati kako vozi jedan Hamilton, Alonso itd nego Coultard, ili ostali matorci :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sumaher nastavlja kao savetnik

Slavni sedmostruki svetski šampion, Mihael Šumaher je juče potvrdio da neće napustiti svoju poziciju savetnika u Ferariju. Od kako se penzionisao, Šumaher je posetio nekoliko trka i dva puta do sada učestvovao u testiranjima ove zime. Na tim testovima Šumaher je testirao bolid koji neće imati kontrolu proklizavanja, jer je to pomagalo zabranjeno naredne godine.

Na pitanje šta će raditi u budućnosti, Šumaher je rekao: "U budućnosti ne znam, ali za sada da ću ostati savetnik u Ferariju. Vrlo sam srećan tom ulogom a želim da budem srećan porodičan čovek i da uživam u životu."

Šumaher je ovog vikenda učestvovao na trci šampiona u Londonu. On i vozač Toro Roso tima Sebastijan Fetel su kao nemački tim osvojili timski trofej. U pojedinačnoj konkurenciji Šumaher nije uspeo da pobedi Matijasa Ekstroma. Ovo je druga značajnija trkačka aktivnost u poslednje vreme (osim testiranja F1), posle trka u kartingu koje je nedavno organizovao Felipe Masa. Ipak, na ponovno pitanje novinara da li bi ikad razmislio da se vrati na stazu formule 1, Šumaher je opet odgovorio "Ne".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Alonso: Očekivati naslov s Renaultom je budalasto
Španjolac Fernando Alonso izjavio je za španjolski radio Cadena Ser kako samo glupani očekuju da će 2008. s Renaultom osvojiti naslov.

"Misliti da je s Renaultom moguće boriti se za naslov F1 prvaka je ludost, budalaština. Za tako nešto morali bismo u sljedeća dva mjeseca napredovati divovskim koracima", izjavio je Španjolac koji se nakon godine dana u McLaren Mercedesu vratio u momčad Flavija Briatorea.

Kad je u pitanju njegova vjernost timu s kojim je 2005. i 2006. godine osvajao svjetske naslove, Alonso je kazao:

"Nisam prevarant koji će potpisati na godinu dana samo da bi odradio tih 12 mjeseci dok se ne otvori druga, bolja prilika. Morate znati da su ugovori u Formuli 1 vrlo fleksibilni. Međutim, imam želju ostati duže vrijeme u Renaultu i probati vratiti momčad gdje je bila prije dvije godine. "

Na pitanje može li mu se s Nelsinhom Piquetom, također mladim i talentiranim vozačem, ponoviti ista noćna mora kao s Lewisom Hamiltonom u McLarenu, Alonso je odgovorio negativno.

"Pod broj jedan, imam potpuno povjerenje u svoju novu momčad i Flavija Briatorea. Drugo, meni u McLarenu uopće nije bilo tako grozno kako je ispadalo. Od svega što se pisalo možda sam pretrpio desetak posto. Dvadeset krugova prije kraja posljednje utrke na Interlagosu ja sam još uvijek vlastitu sudbinu držao u svojim rukama. Čak i tada sam se borio za treći uzastopni naslov prvaka. McLaren uopće nisam napustio s gorkim okusom u ustima. Dapače."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hamilton caught speeding in France

Lewis Hamilton had his driving licence suspended for a month after being caught speeding on a French motorway, police said on Tuesday.

The British driver was at the wheel of a Mercedes when he was clocked at 196 km/h near the northern town of Laon on Sunday.

Police stopped him, detained the car and fined him 600 euros.

"He was very polite and cooperative," said a police spokesman, who added Hamilton had since had the car collected for him.

Za one koji ne znaju engleski: Hamilton ostao bez vozacke na mesec dana zbog prebrze voznje u Francuskoj, Uhvacen dok je vozio Mercedes brzinom od 196 km/h oduzeli su mu auto i platio je kaznu od 600 eura

Citiraj:
Schumacher, Todt reunite on screen

Michael Schumacher is due to renew his working relationship with former team boss Jean Todt on screen early next year when they appear together in an Asterix movie.

The seven-time world champion is appearing in the 'Asterix at the Olympic Games' film, which is due for release in France on January 30th 2008.

Schumacher will play the part of a chariot racer called Schumix, with Todt working for him in the pits.

The scene they appear in together took one month to film and lasts for seven minutes in the movie - with some of it appearing in official trailers that have now been released.

The pair were convinced to take part in the film by co-director Thomas Langmann, with their retainers going to their nominated ICM charity.

Schumacher and Todt are not the only big sport names to appear in the film. Zinedine Zidane plays Numerodix, while David Beckham has also been included in the film credits.

Prevod: Schumacher i Todt glume u sledecem nastavku Asterixa i Obelixa. Schumi glumi vozaca (Schumix) a Todt radi za njega u pit stopu. Pored njih pojavljuje se i Zidan (Numerodix) takodje bi se trebao pojaviti i Beckham

I jos jedna zanimljivost iz sveta F1 Kimi Raikkonen je odbio nagradu za najboljeg sportistu u finskoj za 2007. godinu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Citiraj:
Schumacher appears as a chariot racer called Schumix

:lol: :lol: :lol: nisu mogli smesnije ime da nadju :lol:

Ajoj moze li nesto bez Beckhama da prodje?!? :roll: ne bi me cudilo da i Vicky ubace u film... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako nisi stavio jos neke vozace, mislim da bi mogao i neko cetvrti da osvoji titulu. Nisi racunao na Kovalainena ili cak nekoga iz BMW-a. :D

Evo i male znamljivosti:

Reklama za novi Fiat Bravo

Citiraj:
Šuti i vozi

Kimi Raikkonen i Michael Schumacher pojavili su se u novom FIAT-ovom promotivnom spotu za model Bravo.

Svjetski prvak Kimi, inače tihi Finac, na njemačkom jeziku pohvali FIAT-ov automobil. Na što se nadoveže elokventniji Michael. Komplimentima ističe neke od vrlina Brava, ali Kimiju postaje već dosadan. "Hoćeš ti pričati ili voziti?" pita ga Kimi.

Michael sjeda za upravljač i svom kolegi iz Gestione Sportive dobaci: "Onda... želiš li vidjeti umirovljeničku vožnju?"

29 Nov 2007 , tekst objavio : BB, redakcija@f1racing.com.hr

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Reklama je prejaka! :lol:
Naravno Kimmi mrsi sebi u bradu pa da nisam procitala prethodni text (prevod) ne bini skontala sta je rekao... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Kako nisi stavio jos neke vozace, mislim da bi mogao i neko cetvrti da osvoji titulu. Nisi racunao na Kovalainena ili cak nekoga iz BMW-a. :D

Ma stavio sam i -drugi-, ne znam sto nije izbacilo i to al nema veze,
mislim da su Kimi, Hamilton i MOZDA Fernando glavni favoriti
(ne obavezno tim redom) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silverstone zapoceo radove na novom pit wall-u

Buldozeri su krenuli juce da ruse stari zid. Kraj radova je planiran za 6 nedelja, do kraja januara, mnogo pre pocetka nove sezone. Ovi radovi su deo obaveza koje Silverstone treba da ispuni na poboljsanju staze, kako bi ostao u kalendaru u narednim godinama.

Citiraj:
Moj slobodan prevod :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 13:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da, Berni htio izbaciti trku a legendarna je kao Monaco ili Spa.
Sva sreca ovi se opametili! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 22:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Info kako to da ja ovo objavljujem?

Ferarijev novi bolid 6. januara!:D

Citiraj:
FERRARI POTVRDIO DATUM PREZENTACIJE BOLIDA

Ferrari, ovogodišnji svjetski konstruktorski prvak, službeno je objavio datum predstavljanja svojeg novog izazivača za iduću sezonu.

Upravitelj momčadi, Jean Todt, otkrio je kako će novi bolid biti predstavljen 6. januara na njihovoj test stazi Fiorano. Todt je također rekao kako neće biti prisutan na prezentaciji bolida.

"Neću biti prisutan na predstavljanju 6. januara jer ću se dan kasnije vraćati s odmora u Maleziji," rekao je u razgovoru s italijanskim novinama Gazzetta dello Sport. "Što se tiče utrka, na njih ću povremeno odlaziti."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 22:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Honda F1 tim svoj bolid RA108 za sezonu 2008 predstavlja 29. januara!

Citiraj:
Hondina momčad odlučila je svoj novi bolid predstaviti krajem
prvog mjeseca iduće godine, točnije 29. januara.

Nasljednik razočaravajućeg RA107 bolida, RA108, bit će predstavljen
u sjedištu momčadi u Brackleyu (Velika Britanija).

Na prezentaciji će biti nazočni izvršni direktor, Nick Fry,
novi upravitelj momčadi, Ross Brawn, te vozači Jenson Button i Rubens Barrichello.

8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znao sam ja ovu informaciju za Ferrari pre neka 2-3 dana, al nisam hteo da forsiram. Da me ne napadate kako samo informacije o Ferrariju guram :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 10:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Valja biti svestran :D

FIA objavila novi sistem kvalifikacija za 2008 godinu.

-Q1/14:00-14:20 svi bolidi ce moci izaci na stazu, nakon isteka 20 minuta
7 najsporijih tu zavrsava kvalifikacije dok se ostalim brisu vremena.

-Q2/14:27-14:42 takodje, sedam najsporijih ispada, ostalim se brisu
vremena.

-Q3/14:50-15:00 deset preostalih bolida se bori za najbolja mjesta na
startu.

U slucaju da bude 22 bolida 6 najsporijih ispada.

I jos jedna promjena-nije dozvoljeno tociti gorivo nakon zavrsetka
kvalifikacija

8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 19:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Sto se tice kvalifikacija mislim da je to jos jedna glupost koju je FIA uradila poslednjih godina :(

P.S. nisam neki ljubitelj Ferrarija ali...samo poslusajte zvuk i sve ce vam biti jasno

Shell V-Power

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 19:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dobro ali ne razumijem...to je reklama za shell, gledao sam.
Mozes tako ubaciti zvuk bilo kojeg motora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]