banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 03:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 19:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
@marlonbrando

Razlika između mog i tvog razmišljanja je u tome što meni nije teško da povjerujem da recimo Žak Santini, koji je vodio Okser, Totenhem, Lion i francusku reprezentaciju, neće da dođe u Zvezdu, taman da mu se ponudi i troduplo više nego negdje drugdje. Dakle, ti pretposatvaljaš, naučen od bratije sa sjevera, da Piksi mulja, i da dovesti trenera i nije toliki problem. Vjerovao ti ili ne, ali postoje ljudi u svijetu sporta, kojima je važniji rejting i reputacija, nego novac. Šta misliš, zašto u jednom Šahtjoru, čiji vlasnik Ahmedov, može da kupi pola Evrope, ne radi neko eminentno trenersko ime, niti igraju vrhunski svjetski igrači. Pa nije im u interesu da jure loptu po Ukrajini, taman da je plata, ne znam kakva. A sad to stavi u kontekst sa Srbijom? Vidiš li o čemu govorim?
I da.. Teško mi je da povjerujem da je čovjek koji je u finalu KEŠ1991. odbio da šutira penal protiv Zvezde, čime je sebi djelimično zakopao karijeru u Olimpiku, došao na mjesto predsjednika Zvezde, da bi radio loše ili protiv interesa tog kluba...
Ne da mi se više raspravljati. Linija se podvlači nakon nekoliko sezona, a ne nakon dvije. A nisi odgovorio ni na moja pitanja postavljena gore, pa ne vidim svrhu dalje diskusije. Ključno pitanje, je "Ko bi to bio bolje rješenje na mejstu predsjednika i na osnovu čega" i drugo "Da li je Džaja radio bolej od Piksija i na osnovu čega"... Toliko od mene...

Evo ovako da ti odgovorim na postavljena pitanja. Od Pixija bi Terzic bolje radio (on mi pada na pamet zato sto je nekada davno i figurirao kao kandidat za predsednika) i bilo ko drugi ko bi se mnogo vise potrudio. Dzaja osim lopovluka (sto mu je ogroman minus) uvek se za razliku od Pixija odlikovao optimizmom, vjerom u tim, ulaganjem u mlade igrace (i generacija '84 je njegova zasluga, dakle Milovanovic, Basta, Jankovic i ostala ekipa ako su onmi '84 a mozda su i mladji), uvek smo u timu imali autenticnog lidera srbina (Vidic, Stankovic, Zigic i da ostale ne nabrajam).
Pixi mozda ima dobre namjere (kako ti tvrdis ALI NI TI NEMAS DOKAZA ZA TO) a mozda je dosao da mulja ili jednostavno da ima hobi (kako ja tvrdim a NI JA ZA TO NEMAM DOKAZA) dakle to je sve stvar pojedinacnog misljenja. Po meni u ovom a i ranijim prelaznim rokovima Pixi je pravio ozbiljne greske (nekada prodajom a nekada kupovinom pojedinih igraca).

Ako hocemo da budemo ozbiljan klub i za evropske prilike onda moramo na ozbiljan nacin da resimo pitanje trenera i to dugorocno i na vreme. Sada ako Kosanovic ne uspe da udje u CL (ja verujem da cemo skote isprasiti) moze da kaze (i reci ce tako) da nije prosao kompletne pripreme sa Zvezdom i da ne zna igrace (kao sto je nakon Cukarickog priznao da mu niko nije rekao da Lukas zna engleski). Ono sto pricas o Sahtjoru i ostalim istocnim klubovima ti ne stoji jer ne moramo da dovodimo strane igrace (kao sto nije u eri Sevcenka radio ni Dinamo Kijev ili kao sto nije ni Zvezda '91 i kada kazem strane mislim igrace iz zapadne evrope) da bi ostvarili uspeh u evropi. Mi treba da budemo ono sto smo i uvek bili a to je jedan od najvecih istocnoevropskih klubova i da svim igracima iz bivse YU i ostatka istocne evrope bude cast sto ih Zvezda zove u klub. Sto se tice trenera i spominjanja Sustera taj covek je dokazao kvelitet u Hetafeu, i to zavidan, inace ga Real nikada ne bi ni zvao (mada su i oni imali trenerskih promasaja), i to sto si rekao za Sustera u potpunosti ide u prilog mojoj tezi da mi MORAMO DA NADJEMO DOBROG TRENERA STO NE ZNACI OBAVEZNO STRANOG A NI POZNATOG!!!

Da li ti je sada jasno sta ja govorim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 19:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Da ne idem u OT, ne mogu citati cijelu temu, lijekovi mnogo ne pomazu bol je i dalje prevelik, uglavnom, imala sam malo poveci peh ovih dana, znaci pad sa nekih 3 metra visine, nista slomljeno, samo mnogo modrica i bola, znaci kad malo bol prodje eto mene nazad na diskusiju, do tada nadamo se da ce Zveda imati dobar start sa Rangersom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ja nemam nista reci i malo sam se prepao.. I dalje se u svemu slazem sa Nitrom :)

A za onog genijalca koji je tako mudro konstatovao kako Sahtjor igra u LS a Zvezda ne igra, samo cu podsetiti na budzet klubova. Mislim i kad bi se nasim igracima digle plate za jedno 300% da bi sama ta stavka njih uvela u LS, a da ne pricam da mozemo kupiti sve sto bi mogli da imamo vece pare. Pa dosta svetski poznatih veterana je bilo zainteresovano za zvezdu, ali je to bilo nemoguce zbog finansijski prepreka..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 22:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Ja nemam nista reci i malo sam se prepao.. I dalje se u svemu slazem sa Nitrom :)

A za onog genijalca koji je tako mudro konstatovao kako Sahtjor igra u LS a Zvezda ne igra, samo cu podsetiti na budzet klubova. Mislim i kad bi se nasim igracima digle plate za jedno 300% da bi sama ta stavka njih uvela u LS, a da ne pricam da mozemo kupiti sve sto bi mogli da imamo vece pare. Pa dosta svetski poznatih veterana je bilo zainteresovano za zvezdu, ali je to bilo nemoguce zbog finansijski prepreka..

Kakve plate sta pricate ljudi, pa oni su za prolaz dalje protiv Levadije trebali dobiti po 2000 eura, ali ce ih kao klub kazniti zbog nacina na koji su prosli. Dobijaju toyote na koristenje svi igraci gotovo. To je za ove nase sabane i previse zar ne? (pri tome mislim samo na igrace rodjene sa ovih prostora).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Dzaja osim lopovluka (sto mu je ogroman minus) uvek se za razliku od Pixija odlikovao optimizmom, vjerom u tim, ulaganjem u mlade igrace (i generacija '84 je njegova zasluga, dakle Milovanovic, Basta, Jankovic i ostala ekipa ako su onmi '84 a mozda su i mladji)

Stvarno mi se ne da više... Ali rećiću da je besmisleno konstatovati da je Piksiju minus to što se ne razbacuje optimizmom. Džaja je zračio optimizmom, na sve strane, pa nije uradio ništa konkretno, bar ne u Evropskim okvirima, koji se ovdje najčešće uzimaju kao etalon uspjeha. Inače ne vidim ni da Piksi sa svoje strane, omalovažava sopstveni tim i ne pokazuje nimalo vjere u njega...
Generacija 1984. je sve samo ne Džajina zasluga. Da ne bješe Filipovića i kasnije Ljupka, koji su ih pogurali u tim, teško da bi iko od njih dostigao ovaj nivo, već bi, zahvaljujući eminentnom stručnjaku Muslinu, džonjali po Ubu i Kragujevcu, gdje su i bili na "kaljenju".
Džaja je bio predsjednik, negdje do 2004. pa me zanima, gdje su ostale generacije u koje je on "ulagao". 1984. je jedna i svi su iz nje - Janković, Basta, Mrđa, Milovanović, Perović. Mlađih od njih, iz tog vremena nema. Gdje su generacije 85. i 86. koje su već za njegovog mandata, morale uveliko da kucaju na vrata prvog tima?

Ne znam šta da ti kažem, na tvoju konstataciju da bi bilo ko radio bolje od Piksija, pošto ne vidim nikakvu tvoju argumentaciju u tome. Mogu i ja sad da kažem, da bih ja bio bolje trenersko rješenje od recimo Kosanovića, ali shvatićeš, da takvo moje mišljenje, nema nikakvu specifčnu težinu...

Citiraj:
Mi treba da budemo ono sto smo i uvek bili a to je jedan od najvecih istocnoevropskih klubova i da svim igracima iz bivse YU i ostatka istocne evrope bude cast sto ih Zvezda zove u klub. Sto se tice trenera i spominjanja Sustera taj covek je dokazao kvelitet u Hetafeu, i to zavidan, inace ga Real nikada ne bi ni zvao (mada su i oni imali trenerskih promasaja), i to sto si rekao za Sustera u potpunosti ide u prilog mojoj tezi da mi MORAMO DA NADJEMO DOBROG TRENERA STO NE ZNACI OBAVEZNO STRANOG A NI POZNATOG!!!

Čovječe ovo je tolika utopija da bi ti i Tomas Mur pozavidio. Pa Zvezda i jeste jedan od najvećih istočno-evropskih klubova, ali šta to znači nekome. Znači da dovodimo igrače koji će kod nas igrati za kikiriki, a odbiće da igra u nekom drugom klubu za debelo veću kintu. Nema od toga ništa. Nivo Steaue ili Levskog, za nas je mislena imenica, a zato nije kriv Piksi, već kompletna situacija u društvu, državi i fudbalu... A kupovina igrača je neminovnost. U situaciji kad platežna moć nije velika, kad klub nema ni određen rejting, ovo što Piksi radi, predstavlja jedino rješenje. Daj igrača koji posjeduje određen kvalitet, ali zbog različitih problema, nija afirmisan. U većini slučajeva je u pitanju mačka u džaku, ali se u ovoj situaciji bolje ne može. I mani se priče o treneru. To je samo jedan dio slagalice.
Sa druge strane, samo jedan klub u svijetu se, maksimalno oslanja na sopstvenu školu fudbala, pa čak i oni moraju da kupuju igrače, a da ne pričam koliko je sredstava uloženo u tu Ajaksovu fudbalsku akademiju.
Umoran sam i ne da mi se više... Kao što rekoh, crta će se podvući kasnije. Još je rano da se sudi o Piksijevm radu u globalu, a kamoli o ovoj sezoni, koja još nije čestito ni počela...

P.S.
Primjetio sam da povremeno ubaciš u argumente i Partizan i njegovo učešće u LŠ, kao neku referencu, pa da čisto ponovim ranije pitanje "Koliko su Zečević i Bjeković bili na čelu Partizana, prije nego što su ga uveli u LŠ? "

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 08:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ne znam šta da ti kažem, na tvoju konstataciju da bi bilo ko radio bolje od Piksija, pošto ne vidim nikakvu tvoju argumentaciju u tome. Mogu i ja sad da kažem, da bih ja bio bolje trenersko rješenje od recimo Kosanovića, ali shvatićeš, da takvo moje mišljenje, nema nikakvu specifčnu težinu...
Citiraj:

Dakle ja sam naveo i konkretno resenje u liku i dijelu Zvjezdana Terzica, a posle sam rekao da bi bilo ko drugi ko bi se vise trudio. Nisam jedini koji misli da Pixi ne radi kao sto bi trebao.

Citiraj:
Znači da dovodimo igrače koji će kod nas igrati za kikiriki, a odbiće da igra u nekom drugom klubu za debelo veću kintu. Nema od toga ništa. Nivo Steaue ili Levskog, za nas je mislena imenica, a zato nije kriv Piksi, već kompletna situacija u društvu, državi i fudbalu...

Dakle drustvo je trulo ajde da se ni ne trudimo da nam klub bude dobar?

Citiraj:
A kupovina igrača je neminovnost. U situaciji kad platežna moć nije velika, kad klub nema ni određen rejting, ovo što Piksi radi, predstavlja jedino rješenje. Daj igrača koji posjeduje određen kvalitet, ali zbog različitih problema, nija afirmisan. U većini slučajeva je u pitanju mačka u džaku, ali se u ovoj situaciji bolje ne može.

Dakle drzava nema para klub takodje ali ajde da kupujemo igrace koji poseduju kvvalitet ali ga zbog povreda i ko zna cega nisu pokazali i to strane igrace. Po mogucstvu poput Barkosa da ih niko ni ne pogleda.

Citiraj:
I mani se priče o treneru. To je samo jedan dio slagalice.

Tebi ako nije jasno da se svaki upsesan tim bazira na znanju i kvalitetu trenera onda ti ja znanje oko fudbalske igre zaista limitirano!

Citiraj:
Sa druge strane, samo jedan klub u svijetu se, maksimalno oslanja na sopstvenu školu fudbala, pa čak i oni moraju da kupuju igrače, a da ne pričam koliko je sredstava uloženo u tu Ajaksovu fudbalsku akademiju.

Nigde nisam rekao da treba da budemo kao Ajaks ali sigurno da treba uvek imati lidera iz svoje skole na terenu, dakle jedan iz generacije da bude bas uspesan!

Citiraj:
Kao što rekoh, crta će se podvući kasnije. Još je rano da se sudi o Piksijevm radu u globalu, a kamoli o ovoj sezoni, koja još nije čestito ni počela...

Dobro koliko ti mislis da treba vremena da sudimo o Pixijevom radu ili on kao javna licnost ne podleze nikakvoj kritici! Naveo sam sam nas skor ove sezone ako pogledas gore i rekao da je ocajan sa obzirom da smo igrali takmicarske meceve protiv Levadije i Cukarickog. Skor sa njima nam je rezultat ocajne igre sto je posledica ocajnog trenera na pripremama i ocajnog selektovanja igraca.

Citiraj:
P.S.
Primjetio sam da povremeno ubaciš u argumente i Partizan i njegovo učešće u LŠ, kao neku referencu, pa da čisto ponovim ranije pitanje "Koliko su Zečević i Bjeković bili na čelu Partizana, prije nego što su ga uveli u LŠ? "

Dakle nisam podvlacio crtu izmedju nas i Partizana sto se tice ucesca u CL vec sam podvlacio crtu izmedju selektovanja igraca u proslom prelaznom roku. Nama lopovi u upravi ne trebaju i zato je Dzaja otjeran, a tebi Dzaja smeta i sluzi ti kao izgovor za Pixijevo ponasanje isto kao sto Dosovcima u Srbiji sluzi pokujni SLobo Milosevic. Sta god ne valja kriva je prethodna vlast mislim smesno. Zecevic je sa Bjekovicem bio od pamtiveka u upravi pre nego sto su usli u CL, ali ako ce i Pixi toliko dugo kod nas da vlada onda se spremi za jos blamaze kao sto je i Partizan imao pre ulaska (sjetimo se Dinama, Slavije, Rapida pre nego sto su usli u CL). Da li ti to zelis?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ево да се и ја надовежем. О Пиксију нећу овом приликом.
Забрињава једино чињеница да Звезда има врло неуигран тим. Прије ове куповине играча, за коју ја и мислим да уопште није лоша, чак напротив, нисам био оптимиста за ЛШ. Након исте, и повољног жријеба, сад су се апетити пробудили. Доведени су солидни играчи, није се штедило, није продат капитен и Баста, а новац се нашао за Косановића. Из прелазног рока остаје само жал за Бенитезом, али и срећа због продаје Пуровића, Ђокића, Јоксимовића. Везни ред врви од играча, али само ауторитет пали код нас, па тако да и сад све зависи од тога. Док неко не попије клупу, неће се опаметити.
И даље сматрам да је уигравање екипе и извлачење максимума из овог састава који дефинитивно има потенцијал, примарни циљ, а ако се то деси, УЕФА Куп је сасвим солидно мјесто да Звезда показује своје могућности, а идуће године, може и бољи напад на ЛШ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E nemam snage više...
U pravu si ti brando, a ja sam pogriješio. Predsjednik nam je grebator, muljator, lopovčina i karijerista. Boli ga dupe za Zvezdom, nesposoban je da dovede trenera ili bilo koje smisleno pojačanje i dosad nas je samo obrukao i ništa konkretno nije uradio. Bivši prvoligaški mediokritet od igrača i sadašnji mafijaš u povoju, lider fudbalskog saveza, bio bi daleko bolje rješenje za predsjednika FK Crvena Zvezda, a lično smatram da bi Šavija i Gaga, sa sve istomišljenicima sa sjevera, morali da budu budući članovi upravnog odbora...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 16:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
E nemam snage više...
U pravu si ti brando, a ja sam pogriješio. Predsjednik nam je grebator, muljator, lopovčina i karijerista. Boli ga dupe za Zvezdom, nesposoban je da dovede trenera ili bilo koje smisleno pojačanje i dosad nas je samo obrukao i ništa konkretno nije uradio. Bivši prvoligaški mediokritet od igrača i sadašnji mafijaš u povoju, lider fudbalskog saveza, bio bi daleko bolje rješenje za predsjednika FK Crvena Zvezda, a lično smatram da bi Šavija i Gaga, sa sve istomišljenicima sa sjevera, morali da budu budući članovi upravnog odbora...

Ocigledno si neupucen i verovatno slabo informisan, jer Savija i jeste clan skupstine kluba! Dobro nije u upravnom odboru ali ajde sada da ne cepidlacimo...

Znas sta bi bila najveca tragedija? Najveca tragedija bi bila da se Pixi zaista trudi i da on zaista zeli sve najbolje a da mu je ovo maksimum e od toga se najezim!

Tebi je ocigledno samo stalo do toga ko je, a ko nije u pravu a ne vidis zapravo ovo sve kao jedan sukob misljenja i razmisljanja gde i jedni i drugi imaju svoje argumente! Mislim da si na ovom topiku uvideo da ima jos ljudi koji smatraju Pixija nesposobnim za mesto predsednika kluba!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko još?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Ko još?

Evo ga neki saljivdzija koji ne procita celi topic pa postavlja saljiva pitanja!

Procitaj sta je LukaToni napisao za Pixija, pa osoba koju je Nitro citirao u prvom postu ovog topica!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je moja poenta... "Ko još?"

Dva forumaša sa izuzetno velikim kredibilitetom, kojima je ovo jubilarni treći post! Što se mene tiče to si mogao biti i ti, samo si registrovao sa dva nicka kako bi podupreo sopstvenu teoriju, nije baš da se takve stvari nisu mogle videti na forumu :)....

Šalu na stranu, meni zaista nije jasno što si ti toliko zapeo za Piksija? Nije on kriv što Đurovski nije znao sastaviti tim i reći im šta da rade, kao što nije kriv što su igrači više ličili na kvadriplegičare nego na profesionalne fudblere. Ja se slažem stopostotno sa svime što je Nitro pisao, a čitao sam i tvoje postove, da ne bude neke zablude i zaista mi nije jasno šta si se ti toliko zajapurio?! Nije više uopšte bitno ko bi po tebi bio predsednik, evo ti mi samo reci koje bi poteze trebalo povući da se nešto napravi i ok, ti si pobedio, Piksi ne valja, taj koji bi napravio to što bi popravilo situaciju u Zvezdi valja i gotova priča..

Znači, ime je nebitno, samo reci koji potez treba povući i gotovo..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ocigledno si neupucen i verovatno slabo informisan, jer Savija i jeste clan skupstine kluba! Dobro nije u upravnom odboru ali ajde sada da ne cepidlacimo...

Očigledno... Elem. Pominjanje dotičnih, sa moje strane, bilo je u ironičnom tonu, a ne kao relevantan argument u raspravi. A nije da me baš zabole dupe, gdje je pominjani uvalio svoje. I u pravu si. Upravni odbor nije isto što i skupština. To bi bilo otprilike, kao da si rekao, da je i skupština neke zemlje, isto što i vlada iste... Da ne "cjepidlačimo"...

Na stranu, to. Rečeno je i previše...

Evo do utakmice je nekih 20-ak sati, a još ne vidim da neko palamudi o taktici, postavi, timu koji treba da istrči, pa je red da se i to spomene. Trebalo bi preventivno naspominjati se i Kosanovićeve familije i naravno familije onoga ko ga je doveo u Zvezdu i onoga ko mu je dao trenersku diplomu... Za sad je sigurno da Baste nema i da će Poljak opet na desnog beka. S obzirom da je ljevak ne izgleda mi baš najbolje, ali je bolje rješenje od Pantića, u to sam siguran. Po dosadašnjem toku događanja, Tutorić i Gaj su sigurni za centralna mjesta u odbrani, iako sam ja ubijeđen da su Bajalica i Đorđević daleko bolji igrači od Tute, ali... Evidentno je da se nisu snašli u Zvezdi... U veznom redu se izgleda Lukas povrijedio, što znači dodatne probleme. Milovanović je Bože sačuvaj, a Milijaš nije u formi. Kastiljo neće moći sam i da organizuje igru i da ruši protivničku koncepciju. Znači... Stančić. Najbolji strijelac na pripremama. Šalim se naravno. Vjerovatnije je da će Molina dobiti priliku kao centralni, dok će Koroman na jednu, a Salas ili čak Trišović na drugu. Pošto je Kosanović izgleda zbunjen činjenicom da je Trišović došao u Zvezdu kao reprezentativac, a da trenutno ne može da se sastavi sa loptom, moguće je da će mu pružiti priliku. U stvari to je već i najavio... Ostaje pitanje, da li će to učiniti baš protiv Rendžersa i koliko je pametno da se to radi. Molina je opet čovjek koji je protiv Čuke, pokazao konkretnost i volju da nešto uradi, dok mu znanja ne manjka, očito. Koliko je fizički spreman, ostaje da se vidi...
U napadu nema puno dileme. Kosanović je već rekao da Đorđevića treba istrpiti dok ne stekne malo rutine za ovaj nivo takmičenja, a drugi špic može da bude svako od preostalih. Barkos za koga se ne zna kako bi se snašao sa još nednim igračem u napadu, jer je kod Boška stalno bio usamljen. Salas, za koga se ne zna ništa, jer se povrijedio odmah po dolasku. Rašković, koji valjda figurira kao najbolje rješenje. Mada je za njega uloga vječitog džokera, kao stvorena. Novi Dragan Mićić...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 07:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Šalu na stranu, meni zaista nije jasno što si ti toliko zapeo za Piksija? Nije on kriv što Đurovski nije znao sastaviti tim i reći im šta da rade, kao što nije kriv što su igrači više ličili na kvadriplegičare nego na profesionalne fudblere. Ja se slažem stopostotno sa svime što je Nitro pisao, a čitao sam i tvoje postove, da ne bude neke zablude i zaista mi nije jasno šta si se ti toliko zajapurio?! Nije više uopšte bitno ko bi po tebi bio predsednik, evo ti mi samo reci koje bi poteze trebalo povući da se nešto napravi i ok, ti si pobedio, Piksi ne valja, taj koji bi napravio to što bi popravilo situaciju u Zvezdi valja i gotova priča..

Znači, ime je nebitno, samo reci koji potez treba povući i gotovo..

Evo sta je trebao napraviti. Prvo pitanje duga. Trebao se potruditi da to pitanje resi na malo druaciji nacin jer igraci su ti kao roba u privredi njih je najlakse prodati pogotovo one dobre i na taj nacin se resiti duga koji se po recima nove uprae kretao izmedju 3-10mil.evre. Dakle trebao je izrsiti reprogram krediti (verujem da bi mu banke to omogucile) trebao je prodati samo dva-tri igraca Zvezde (ne bas celu proslogodisnju postavu) bilo sta drugo samo da ne poroda celu postavu. Zatim trener, Pixi je imao dobar pokusaj sa resavanjem tog problema dovodjenjem Bajevica, ovaj doduse se obrukao tako da za to nije Pixi kriv, ali je kriv sto nije svim silama nasao trenera prosle zime, koji bi sada pokusao da uvede Zvezdu u CL, jer trener je najbitniji zar ne? Trener je temelj svake ekipe i ako ne znas d ali je on najbitniji pitaj bilo kog igraca koji trenira u Borcu ili bilo kom drugom klubu i recice ti isto. Ovi pokusaju sa Djurovskim nisu trebali Zvezdi jer ne pece niko zanat u Zvezdi, a Kosanovic mi je tek uvek bio cirkus, mada videcemo kako ce se pokazati. Zatim dovodjenje igraca je bilo katastrofalno u ovom prelaznom roku a boga mi i u prethodnim. Kao dva istinska pojacanja figuriraju do sada samo Kastiljo i Gaj, to bi se mozda moglo reci jos i za Koromana i Lukasa, ostali igraci koji su dovedeni imaju kvalitet ali Pixi je natrapao igrace u vezni red kao da se nije ni sa kim konsultovao. Mislim hvala bogu pa su ona dva drveta iz napada otisla ali je dovedeno jos vece drvo Barkos, ajde da ne budem prestrog prema coveku, doveden je napadac koji jos nije ama bas nista pokazao. Zvezda cela sada zavisi samo od mladog Djordjevica i to je opasna greska uprave. Zatim Pixi kada je dosao nije trebao napadati staru upravu toliko jer to nije nikada bio nacin kako se stvari obavljaju u Zvezdi. Nije trebao bukvalno izbaciti Dzaju iz Zvezde jer taj Dzajic koliki god da je lopov bio dao je Zvezdi mnogo kroz njenu istoriju sto igrama sto angazmanom u upravi...trebao je Dzaja ostati pocasni predsednik ili nesto slicno, dakle funkcija bez odgovornosti. Zatim koliko vidim akcija i ja sam Zvezdas je zamrla od kada je dosao Pixi i najurio onog direktora marketinga, a ta akcija mi je bila vrh za decu i animiranje dece da navijaju za Zvezdu.

Poenta moje price bi se mogla sazeti i ovako, ako sam vec rekao da ne treba neki trener da pece zanat u Zvezdi mozda ne treba ni fubaler bez ikakvog jaceg obrazovanja i bez ikakvog drugog radnog staza, ah da bio je predsednik saveza nakon Miljanica poznatog muljatora a ovaj ga je i svesrdno podrazavao dve godine, mada postoje ogromne razlike u vodjenju saveza i vodjenju kluba, da pece zanat predsednika kluba.

Ono sto si rekao o iskusnim forumasima i ljudima koji su ostavili dve poruke ti ne stoji jer sta ako je neko tek sada se registrovao na forumu ne znaci da je manje pametan od iskusnih forumasa!

E da i da kazem Nitru nesto u vezi taktike. Ako urade ono sto je Kosanovic pricao na SOS kanalu na konferenciji za stampu, samo oni puste uvek celu konferenciju za stampu, i ako se igraci motivisu na pravi nacin dobicemo ih u gostima! Ne bih da pricam o imenima na terenu jer mislim da niko ih sada ne bi pogodio. Mislim da ce i ovu utakmicu igrati sa jednim napadacem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

По мом мишљењу, недоумице су лијева страна, као и здањи везни. Косановићу је чак већи проблем ова друга дилема, јер Милијаш, Капитен и Станчић су конкуренти, а најгора варијанта је да сва тројица започну играти (неће се знати ко шта ради, а још су сви дефанзивци). Милијаш је уз Кастиља најбољи играч прошле сезоне, Капитен (мрзим што ово морам признати) је најискуснији и капитен је, Станчић је добро одрадио припреме, и човјек је од задатка, односно ограничен, али ради посао (читај: Анђелковић духом).
Нажалост, прибојавам се да ће почети капитен.
Салас лијево је моја жеља, али опет, ту се помиње Тришовић, а још је лошије да се ту стави Милијаш.
Оптимиста сам и очекујем макар борбену Звезду. Шут Милијаша са дистанце, лопта под пречку, гол у гостима, и ЛШ! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zatim dovodjenje igraca je bilo katastrofalno u ovom prelaznom roku a boga mi i u prethodnim. Kao dva istinska pojacanja figuriraju do sada samo Kastiljo i Gaj, to bi se mozda moglo reci jos i za Koromana i Lukasa, ostali igraci koji su dovedeni imaju kvalitet ali Pixi je natrapao igrace u vezni red kao da se nije ni sa kim konsultovao. Mislim hvala bogu pa su ona dva drveta iz napada otisla ali je dovedeno jos vece drvo Barkos, ajde da ne budem prestrog prema coveku, doveden je napadac koji jos nije ama bas nista pokazao.

Opet on... Doveden je Molina jer je takav tip igrača u timu, bio još jedino Burzanović. Doveden je Lukas, jer nije bilo sigurno da će Kastiljo ostati, a Milovanović je bio već viđen u inostranstvu. Salas je doveden kao napadač, jer se dugo lomilo između njega i Beniteza, koji ispade ekstra kvalitet, a niko ne garantuje da bi i on bio nešto bolji od recimo Barkosa, koji je opet doveden kao potencijalni argentinski reprezentativac. Pa majku mu, na osnovu čega treba da se dovode igrači? Da se zove neka proročica koja će reći da se taj i taj neće uklopiti u igru tima? Nema aposlutno nikakave garancije da bi se recimo Ronaldinjo, Mesi i Anri, perfektno snašli, da sutra dođu u Zvezdu. To su samo pretpostavke i pametovanja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Chukarichki sta je to jel se jede neka kubanska poslastica ????

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Gigant!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

******************Ранђеловић*******************

***Броновицки***Гај***Туторић****Анђелковић****

*****Короман***Кастиљо***Милијаш****Салас*****

********************Молина********************

********************Баркос********************

Ово прижељкујем, с тим да Салас може да се мијења са Тришовићем, а и Баркос са Фићом и Рашковићем. Капитена ни случајно.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
pod uslovom da Kosanović nije krio karte, Zvezda će na megdan "policajcima" istrčati u sledećem sastavu: Randjelović, Bronovicki, Gaj, Tutorić, Andjelković, Kastiljo, Lukaš, Milijaš, Koroman, Rašković i Filip Djordjević.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]