banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Neko rece da Curcic nikad nije bio igracina.Zna li neko da je Sale proglasen za najboljeg igraca Boltona u istoriji kluba,ostvarivši i najbolji klupski transfer u Aston Vilu, za četiri miliona funti(u to vreme)Pa jesu li Englezi ludi da daju tolike pare za nekog levata?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Не треба оспоравати његов квалитет, нити га дизати у небеса.
Мало изнад српског просјека, и то је то.
Тужно је то што човјек побједи у неком шиту од шоу-а, и клуб му онда направи опроштајну утакмицу. Толико о клубу...
А тек оне сеансе, сузама натопљене, о пролазности живота... то је тек ВРХ!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Neko rece da Curcic nikad nije bio igracina.Zna li neko da je Sale proglasen za najboljeg igraca Boltona u istoriji kluba,ostvarivši i najbolji klupski transfer u Aston Vilu, za četiri miliona funti(u to vreme)Pa jesu li Englezi ludi da daju tolike pare za nekog levata?

Ne kažem ja da on nije bio dobar, ali daleko je bio od nekog ekstra kvaliteta, a mogao je da bude i to, samo da je bio malo čistiji u glavi. Odigra jednu dobru utakmicu, a poslije se nalije ko guzica, dočeka narednih 5 jutara po diskotekama, i normalno nema ga nigdje narednih 10 utakmica. tako je otprilike išla njegova karijera. Šteta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
SIJUKS je napisao:
Pa jesu li Englezi ludi da daju tolike pare za nekog levata?

Јооој Сијуксе, ову исту реченицу си рекао и за Кежмана... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:
Pa jesu li Englezi ludi da daju tolike pare za nekog levata?

Јооој Сијуксе, ову исту реченицу си рекао и за Кежмана... :cry:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 15:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Siux je patološki obožavatelj Partizanovih propaliteta!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
a ti si mali patoloski kenjac......tako mlad a seres za trojicu

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
BEKAM IGRA ZA ĐANIJA
Na oproštajnom meču Saše Ćurčića biće svega, a najmanje fudbala
Denis Rodman, Dejvid Bekam, Najdžel Kenedi, Naomi Kembel, Robi Vilijams, Džamirokvaj i mnoge druge zvezde svetskog džet-seta će se okupiti na stadionu Partizana prilikom oproštajnog meča Saše Ćurčića. Datum ovog spektakla još nije definitivno utvrđen, jer najpoznatiji ukućanin "Velikog Brata VIP" želi da se dogovori sa svim zvanicama o najboljem terminu. Međutim, prema njegovim rečima, sve će morati da bude pomereno ukoliko termin ne bude odgovarao Grobarima, koji će biti glavni gosti.

- Grobari su najvažniji gosti i bez njih neće ni biti celog događaja. Ne mogu da kažem da će to biti oproštajni meč, jer će tu biti svega, a najmanje fudbala. Najviše bih voleo da ceo program isplaniram sam, kako bih svemu dao moj prepoznatljivi pečat - kaže Saša Ćurčić.

- Ceo događaj bi trebalo da počne klasičnom muzikom, koju bi svirao Najdžel Kenedi, a sve će biti završeno pesmama Mileta Kitića. Na poluvremenu bi bio puštan rejv samo za moje Grobare. Od poznatih imena tu će biti Naomi Kembel, Denis Rodman, Dejvid Bekam, Džamirokvaj, Mark Bosnić i mnogi drugi - dodaje Đani.

Pored oproštajne "utakmice", nekada jedan od najperspektivnijih fudbalera Jugoslavije ima još mnogo planova.

- Uskoro ulazim u studio sa Peđom D'Bojem kako bismo završili novu himnu Partizana koju smo počeli još u kući Velikog Brata. Pored toga imam ponudu iz Engleske da snimim nekoliko filmova. Trebalo bi i da budem gost njihovog "Velikog Brata". Oni su fascinirani jer sam ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najubedljiviji pobednik ovog šoua. Dobio sam 84 odsto glasova, a svi ostali su podelili 16 odsto. To je apsolutni rekord, a ja sam tamo pokazao samo 20 odsto sebe. Niko nije hteo da priča sa mnom, niko me nije slušao, pa sam samo pevao, kako bi me svi čuli.

DUET SA VESNOM ZMIJANAC

U četvrtak uveče Saša Ćurčić je bio u Aranđelovcu na žurki nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Darka Anića.
- Aranđelovac je moj drugi rodni grad. Volim to mesto i sedam godina odlazim tamo. Darka znam još iz igračkih dana i naravno da sam otišao na žurku, gde je bilo sjajno, a u duetu sa Vesnom Zmijanac sam otpevao pesmu "Kad zamirišu jorgovani".

HVALA MOJIM DRUGARIMA ĆIRI I SAVI

Ćurčić ističe da su mu Savo Milošević i Dragan Ćirić najbolji prijatelji, koji su uvek bili uz njega, ali da on nije bio uvek uz njih.
- Njih dvojica su uvek bili uz mene i hvala im na tome. Međutim, ja nisam bio uvek uz njih. Kada sam ih napustio i počeo da se glupiram i mangupiram, stigao sam ovde gde jesam. Uveren sam da neću ponoviti istu grešku, jer sam sada sa obe noge na zemlji - rekao je Đani, naglasivši da mu je Ćira poklonio "mercedes C190", a Savo ček na 50.000 evra.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ajoooojjj, ja nisam htio da se ukljucujem u pricu o curcicu jer sam konto da nije vrijedan spomena ... ali toliko postova ste ostavili da nisam izdrzao ...
pa cova je popularan samo zbog velikog brata !!! dajte ljudi please ,ko bi ga se sjetio da da se nije pojavio na tv-u ... ne spominju se ni Jugovic ni Djorovic, i dr . koji su bili mnogo veci igraci nego se raspreda o nekom curcicu , pobjedniku velikog brata , smijesno ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 15:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
BlackHand je napisao:
Čuj, taj Mihajlović, strašan igrač bio, svi kažu.. Imao je strašan šut, ali takođe ja neću nikada zaboraviti ni koliko je seljak bio na terenu, npr kad je hraknuo Mutua pred 80.000 ljudi i desetinama miliona TV gledalaca.

Ćurčić je bio neosporan talenat, onaj ko tvrdi suprotno ga jednostavno nikad nije gledao kako igra i to je to. Nije ni prvi ni zadnji koji je je karijeru završio pre nego što ju je počeo, ali je malo glupo od nekih ovde prozivati ga "pijanicom," ovakvim ili onakvim. Igrao je fudbal, video je sveta, imao je svoju šansu, nije ju iskoristio i to je to.

tano tako. evo jos nekoliko pijandura koji su bili dobri igraci: pol gaskojn, li bojer, pol merson, roj kin, diego simeone, robi sevidz, paolo di kanio, geri mekalister...darko pancev, prosinecki, najdoski, binic, romario - stalno bije zenu...ima ih jos...ovo su neki od poznatijih

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Roy Keane pijandura??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ko opet iščupa ovog propaliteta Ćurčića iz naftalina? :mad:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Jedan je Sasa Curcic

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Đanijevo oproštajno „prvo poluvreme“

Slika
Juče pres konferencija, danas utakmica. Tako se od aktivnog fudabla oprostio Saša - Đani Ćurčić, po talentu i fudbalskoj vokaciji veliki igrač, po ljudskim i moralnim parametrima – ljudina, po navijačkom opredeljenju - čistokrvna Grobarčina...

Poznajem ga od malih nogu, kada ga je sa 15 godina u Partizan doveo isto tako veliki Grobar i bivši saigrač Giga Zelenović (igrali su zajedno u "TRUCI"), ali onako mlađahan i hirovit, nije imao strpljenja da sačeka Tomu Kaloperovića da završi razgovor sa strancima i saopštio mu, da se njemu ne čeka. Ipak, posle par godina stigao je u Partizan i odigrao par sezona u šampionskoj generaciji, koju je predvodio najtrofejniji trener u istoriji kluba Ljubiša Tumbaković.
Slika
Kada su svi očekivali da dostigne zvezdane visine, što mu je po talentu i znanju bilo predodređeno, Đani nije izdražao teret slave i izazova »High society«, i jedna karijera koja je počela blistavo, prerano je završena. Ipak, na svim terenima gde se pojavio i u svim klubovima gde je igrao, ostao je legenda u očima navijača. Svi ga vole neizmerno, pre svega, jer je velika dobričina i čovek koji ima toliko pozitivne energije, da bi mogao da pokrene i hidrocentralu...

Počeo je u Pioniru iz Besnog Foka, nastavio u Trudbeniku, OFK Beogradu, Partizanu, Boltonu, Aston Vili, Kristal Palasu, Metrostarsima iz Njujorka, Madervelu, i krug se danas zatvorio tamo gde je i počeo – u Besnom Foku.
Slika
Na oproštaju od fudbala, Đaniju su nekadašnji saigrači, treneri i funkcioneri Partizana, prijatelji koji nemaju dodirnih tačaka s fudbalom, kao i novinari koji su pratili njegov put, učinili »plezir« i uveličali ovaj ionako divan događaj... Pored fudbalskih ljudi, bili su tu i veliki asovi KK Partizan (Danilović, Paspalj..)

U egzibiciji (dva puta po 25 minuta), Đani je prikazao sav svoj raskošni repertoar: driblinzi, udarci, proigravanja, lažnjaci, rolanja...sve ono što smo odavno zaboravili da gledamo na zelenom pravougaoniku.
Slika
Slika
Da oproštaj bude zapamćen i po golu, pobrinuo se sam Saša (postigao je prvi gol na meču u dresu Partizana sa brojem 8), a mnogi su prokomentarisali da bi i dalje mogao da nastavi igranje fudbala.

U drugom poluvremenu Ćurčić je zaigrao za Pionir, i na kraju meča ispraćen aplauzima, sišao je sa velike fudbalske scene.

Ćurčić doduše ostaje i dalje u fudbalu, ali u trenerskim vodama, pošto je osnovao i vodi fudbalsku akademiju za klince od 4 do 12 godina.

I na kraju, da spomenemo faktografiju, neka ostane zabeleženo za fudbalsku istoriju:
Slika

Đanijevi prijatelji – Pionir 2:0

Strelci: 1:0 Ćurčić u 24, 2:0 Ranković u 47.

ĐANIJEVI PRIJATELjI: Damjanac, Milijaš, Mirković, Mijalković, Spasić, Branko Brnović, Ivan Tomić, Ćirić, Đorđe Tomić, Ćurčić, Čurović. Igrali su još: Ranković, Savić, Vorkapić, Vlaisavljević, Kristić.

PIONIR (BESNI FOK): Nišić, Todorov, Vladimir Jelić, Ljubomir Jelić, Stojković, Janković, Damjanović, Darko Jelić, Lekić, Sekulić, Fulajtar. Igrali su još: Petković, Gubić, Jašović, Trajković, Đorđević, Marković, Mandić.

Na klupi su sedeli kao treneri, Ljubiša Tumbaković, a pomoćnik je bio potpredsednik Partizana, Gordan Petrić.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
pionir iz besnog foka?? jel ovo neka zajebancija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nisam znao da je ovaj retardinjo jos ziv, a kamoli da moze da hoda da odigra 25 minuta fudbala. no, kad je u pitanju pionir iz besnog foka, onda valja stisnuti zube...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]