Sondri je napisao:
bigman je napisao:
По мом мишљењу, ништа бољи није нпр. од Станковића.
Znači ti misliš da je Stanković prosječan igrač, a Beckham još lošiji, bar se tako može zaključiti po ovoj rečenici!!! Ako ti se ne sviđa njegova igra, nije u redu pljuvati po njemu jer kao što sam već rekao igrao je u dva najveća kluba na svijetu i kod najboljih svjetskih trenera! Očigledno ti treneri nemaju pojma o svom poslu, pa bi bilo poželjno da obaviš koji telefonski poziv i posavjetuješ ih o ubudućim transferima jer su dali previše para za ispodprosječnog igrača!!! Ni ja nisam fan Beckhama, ali da sam trener volio bih ga svakako imati u timu jer kad imaš takvog izvođača prekida i ostatku ekipe je lakše igrati jer protivničke odbrane ne smiju praviti faule u blizini šesnaesterca što olakšava organizaciju igre i protok lopte!!! Tako pričati o igraču nakon čijeg odlaska je "veliki Manchester" trebao 4 godine da se oporavi i postane ponovo kandidat za titulu je smiješno!!!
Кључна ријеч је, "добар"...
Фергусон га је продао кад је био у најбољим годинама, још тад је схватио да тај човјек игра ок, али још боље продаје дресове. Е сад пошто се у Енглеској ово друго и не рачуна превише, није му било тешко да се одлучи.
У Реалу, је (опет) био просјечан, и то је то, у репрезентацији, иста ствар. Станковића сам само поменуо, јер нико никад за њега не би дао 250 милиона. То објашњава прецјењеност, и шоу-биз репутацију плавушана...
А ово што си рекао за опоравак Манчестера, надам се да не мислиш озбиљно кад кажеш да је то од њега зависило...
Викторији се иде мало до Л.А. да сунча дупе, па и он запалио...