banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bolje da ide glumiti u Holivud,za mene on nikada nije bio neki ekstra igrac

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 16:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nisu ameri ko japanci da uce i nesto nauce od istsosenih fdbalera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Шминка био и остао...
Да је остао у Манчестеру, можда би и био екстра класа, али кад ти жена бира мјесто боравка, а ти се при том бавиш фудбалом, ништа боље не можеш ни очекивати...
Папучар! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da je meni biti papučar kao on!!! Ne mogu vjerovati da neko sere protiv igrača koji je igrao za dva najveća kluba u Evropi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
Da je meni biti papučar kao on!!!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Da je meni biti papučar kao on!!! Ne mogu vjerovati da neko sere protiv igrača koji je igrao za dva najveća kluba u Evropi!!!

Кажем да не вриједи ни десетину лове коју је добио. Никад није био ЕКСТРА класа, играо је добро, и то је све.
По мом мишљењу, ништа бољи није нпр. од Станковића.
То што је играо за највеће клубове, ок, супер, али је ближе маргини него врху, екипа за које је наступао...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

Znači ti misliš da je Stanković prosječan igrač, a Beckham još lošiji, bar se tako može zaključiti po ovoj rečenici!!! Ako ti se ne sviđa njegova igra, nije u redu pljuvati po njemu jer kao što sam već rekao igrao je u dva najveća kluba na svijetu i kod najboljih svjetskih trenera! Očigledno ti treneri nemaju pojma o svom poslu, pa bi bilo poželjno da obaviš koji telefonski poziv i posavjetuješ ih o ubudućim transferima jer su dali previše para za ispodprosječnog igrača!!! Ni ja nisam fan Beckhama, ali da sam trener volio bih ga svakako imati u timu jer kad imaš takvog izvođača prekida i ostatku ekipe je lakše igrati jer protivničke odbrane ne smiju praviti faule u blizini šesnaesterca što olakšava organizaciju igre i protok lopte!!! Tako pričati o igraču nakon čijeg odlaska je "veliki Manchester" trebao 4 godine da se oporavi i postane ponovo kandidat za titulu je smiješno!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Mala ispravka buraz... Nije se baš naigrao u Realu, a najveći svjetski treneri su uglavnom ravnodušni prema njemu. Kapelo sigurno spada u najveće svjetske trenere, pa nije ni pomislio da ga stavi u tim, već je i njemu i Ronaldu pokazao izlazna vrata. Sa 31 godinom ne spada u veterane već bi mogao još puno da pruži, kao recimo Figo u Interu, ali nijedan klub iz evropskog vrha nije previše razmatrao mogućnost njegovog angažovanja. Jednostavno Bekam je izduvan balon. Uostalom za nekog vođu kako je bio predodređen, pravio je previše grešaka, fulao previše penala i dobijao previše crvenih kartona. Premalo je velikih utakmica, koje je dobro odigrao, da bi bio smatran za ekstra igrača. Sad će odlaskom u SAD neslavno zaključiti karijeru, koja je od dolaska u Real u stalnom padu.
Rekoh već sve je imao, a nije imao ništa. Za desnog veznog bio je spor, bez driblinga i prodornosti, za centralnog veznog bez kreativnosti i pasa u prostor, a za zadnjeg veznog bez čvrstine i defanzivnih karakteristika.
A mislim da ni u Real nije doveden kao veliko igračko pojačanje, već kao neko ko bi klubu mogao da dovuče silne pare i privuče gomilu sponzora, što je bila politka Florentina Pereza, tadašnjeg predsjednika Reala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
bigman je napisao:

Znači ti misliš da je Stanković prosječan igrač, a Beckham još lošiji, bar se tako može zaključiti po ovoj rečenici!!! Ako ti se ne sviđa njegova igra, nije u redu pljuvati po njemu jer kao što sam već rekao igrao je u dva najveća kluba na svijetu i kod najboljih svjetskih trenera! Očigledno ti treneri nemaju pojma o svom poslu, pa bi bilo poželjno da obaviš koji telefonski poziv i posavjetuješ ih o ubudućim transferima jer su dali previše para za ispodprosječnog igrača!!! Ni ja nisam fan Beckhama, ali da sam trener volio bih ga svakako imati u timu jer kad imaš takvog izvođača prekida i ostatku ekipe je lakše igrati jer protivničke odbrane ne smiju praviti faule u blizini šesnaesterca što olakšava organizaciju igre i protok lopte!!! Tako pričati o igraču nakon čijeg odlaska je "veliki Manchester" trebao 4 godine da se oporavi i postane ponovo kandidat za titulu je smiješno!!!

Кључна ријеч је, "добар"...
Фергусон га је продао кад је био у најбољим годинама, још тад је схватио да тај човјек игра ок, али још боље продаје дресове. Е сад пошто се у Енглеској ово друго и не рачуна превише, није му било тешко да се одлучи.
У Реалу, је (опет) био просјечан, и то је то, у репрезентацији, иста ствар. Станковића сам само поменуо, јер нико никад за њега не би дао 250 милиона. То објашњава прецјењеност, и шоу-биз репутацију плавушана...
А ово што си рекао за опоравак Манчестера, надам се да не мислиш озбиљно кад кажеш да је то од њега зависило...

Викторији се иде мало до Л.А. да сунча дупе, па и он запалио...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2007, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
SIJUKS je napisao:
Bolje da ide glumiti u Holivud,za mene on nikada nije bio neki ekstra igrac

To ce Viki mjesto njega uraditi :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
Kazu Beckam nije otisao u LA zbog para! Lazu, otisao je on zbog tih 250 milja... Da je meni 1/250 tih para... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

"Kamena faca" je popustio pod pritiskom igrača i navijača i vratio Becksa u tim!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
"Kamena faca" je popustio pod pritiskom igrača i navijača i vratio Becksa u tim!!!

I ovaj dade go

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ne vidjeh ranije temu :)

Pele i Best su bili relativno neproduktivni u USA, a tu je i taj momenat da manje - vishe niko nije ni znao da oni igraju tu.Sada su sredstva masovnih medija toliko rasirena da je u prvoj sedmici kad se saznalo da Beckham dolazi prodato oko 4000 sezonskih karata (Rekord!).Celnici kluba ozbiljno razmisljaju o prosirenju stadiona, upravo zbog Beckhama :)

Druga stavka - novac.Zatih 5 godina, on ce dobiti svojih 250 miliona, igrao - ne igrao.. Fora je samo u tome sto ce klub izdvojiti 60 miliona (12 godisnje) dok ce ostalu svotu primiti od sponzora.

Sto se tiche same igre.. nije on losh igrach u opste. Borac je, trudi se.. Ali takvih igracha, kao sto je on, jos pogotovo na toj poziciji ima na stotine. Recimo jednostavan primer igraca koji igra na identicnoj poziciji, moze mu biti tata, a ne prima mi 1/100 novca ili popularnosti kao David je Mauro Camoranesi iz Juventusa. Da ne prichamo o popularnijim engleskim igracima na toj poziciji poput SWP-a koji nema nikakvu minutazhu i sl.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Licemer
KAPELO SAD HVALI BEKAMA
Dejvid Bekam je povratak u startnu postavu Reala obeležio pogotkom iz slobodnog udarca, kojim je najavio preokret, a kasnije pobedu svog tima nad Sosijedadom na Anoeti.

Trener "kraljevskog kluba" Fabio Kapelo, za koga je meč u San Sebastijanu bio "biti ili ne biti", posle trijumfa je licemerno izjavio da je verovao u Bekama, iako ga je prethodnih meseci blatio po medijima.

- Uvek sam verovao u moje igrače. Bekam dugo nije igrao, ali je protiv Sosijedada bio vrlo dobar. Razgovarao sam sa njim dva puta prošle nedelje i bio sam uveren da će odigrati kako treba. Na sreću, on je postigao vrlo važan gol. Proteklih nekoliko nedelja, Bekam je vrlo dobro radio na treninzima i pružio je sjajnu partiju, što je vrlo važno za njega i za ceo tim - rekao je Kapelo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ma ne znam, meni licno je Bekam uvijek bio srednja klasa ali sam ga cijenio (i jos ga cijenim) sto je bez obzira na sve epitete koje ima, uvijek na terenu davao 100% od sebe. Covjek nije neka igracina, ali ono sto zna koristi jako dobro. mnogi bolji fudbaleri bi se mogli ugledati na njega po pitanju odgovornosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 13:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nek se sad jave oni što su pljuvali po njemu, sinoć namjestio 2 gola i jedan, za malo, da uvali iz slobodnjaka!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Stvarno momak daje sad sve od sebe,jbg. dosta se naslusao ovih zadnjih mjeseci o sebi pa sad gine.
Za njegovu poziciju treba svasta a on to nema,ekslozivnost,brzina,dribling,on to nema ali je to prokrivao najboljim pasom na svjetu i slobodnjacima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ma nek si se ti maksuz registrovao samo da nam to kazes..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Ma nek si se ti maksuz registrovao samo da nam to kazes..

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]